Ovulace 14 dní

nikolettefallen
1. čer 2016

Zdravím dámy, mám takový problém. Kolem 20. 5. 2016 jsem měla pozitivní ovulační test. Samozřejmě jsme se snažili o mimčo. Jenže dneska ráno jsem si těla test na ovulku znova, ani nevím co mě to napadlo. Pro moje překvapení se na tetsu objevily dvě čárky. I když už bych měla mít po ovulaci. Preventivně jsem se objednala k lékaři ale bohužel jsem objednaná až na 27. 6. Jsem z toho zmatená je to normální ? Jinak pociťuju bolest v prsou a občas mě píchne v podbříšku. Jinak nějaké větší změny nejsou.

werumka
1. čer 2016

Zkus tehotensky test 😉 ovulacni testy reagují i na hCG 🙂

nikolettefallen
autor
1. čer 2016

Děkuji za radu, a není ještě brzo ? Měsíčky mám mít až 11. 6..

werumka
1. čer 2016

@nikolettefallen pokud jsi měla ovulaci kolem 20. 5., tak mesicky přijdou nejdéle 6.6. 😉 žluté tělísko pak zaniká, pokud neotehotnis. A pokud je od ovulace déle než 10 dní, tak už to případné těhotenství test zachytí.

nikolettefallen
autor
1. čer 2016

Tak dobroš, půjdu na to 🙂 děkuji moc 🙂

kato83
1. čer 2016

A neni to spis tak ze na ovulacnim testu se vzdy ukáže druhá čárka, ale jako pozitivni se bere to az je stejne silna jako testovaci nebo silnější... koukni na fotky co tu jsou, tam to maji holky pekne nafocene. 🙂

nikolettefallen
autor
1. čer 2016

Já mám právě benu testy a to jsou normální do proudu moci. No a čárky jsou silně obě dvě stejně a předtím ten minulý týden jsem měla ty normální proužky a tam to bylo to samé 🙂 tak jsem z toho tak trochu v pasti vzhledem k tomu že ovulka vlastně trvá v rozmezí 5ti dnů. No a TT negativní :/ takže asi mám v těle zmatek 🙂

luuucatko
5. říj 2017

Ahoj holky, mam take tyto benu testy. V pondělí mi doktor potvrdil, ze jsem mela v nedeli ovulaci. Po te mi vzdy klasicky hladina klesá, nicmene ted se mi zase zvyšuje. Toto jsou moje není ovu testy 2 a 3 dpo. Stalo se vam to taky? Co to znamená?