icon

Ovulace. Jak ji poznáte?

minieee
9. kvě 2020

Ahoj všem, jen tak pro zajímavost, je tu nekdo, kdo vi, ze na sobe bezpecne pozna ovulaci? A pripadne podle ceho? Nemyslim plodné dny, ty vim...ale přímo samotnou ovulaci, tedy uvolnění vajicka. Diky za Vaše zkušenosti.

lstuchlova
•
9. kvě 2020

Mě bolí záda a břicho jako při menstruaci, trvá to den až dva.

minieee
autor
•
9. kvě 2020

@lstuchlova to si ale myslim, ze jsou prave ty plodne dny, tedy obdobi ovulace, to poznam taky. Me spis zajima, jestli nekdo pozna, kdy presne se vajicko uvolni.

lstuchlova
•
9. kvě 2020

@minieee No podle toho, jak se mi vypočítal termín porodu někdy se začátkem té bolesti, ale takhle přesně to podle nikdo nepozná.

roxanalit
•
9. kvě 2020

@minieee Já ovu nepoznala,nebolelo mě vůbec nic. Až když jsem věděla, že mě bolí vaječníky myslela jsem že je ovu a nic.

drakenn
•
9. kvě 2020

Já si myslím, že to poznám, vždy mi to přímo exploduje v podbřišku, náhlá krátká intenzivní bolest, každý měsíc na jiné straně. Jde to až do třísla..do dvou tří dnů přijde bolest na inkriminované straně a známky ovulace, jako hlen a kovová pachuť v ústech.. ale je to opravdu jen má domněnka, že to je ono.

veroniqess
•
9. kvě 2020

Den ovulace poznám tak, že mám ten den takove bolesti, že skoro lezu po zemi. V ostatních plodných dnech mě břicho spíš jen tlačí. Otěhotněla jsem na první pokus, dokonce při prvním nechráněném sexu 🙂

cherie24
•
9. kvě 2020

Mě vždycky píchalo v boku a to celkem dost,někdy jsem si brala i ibalgin. Pokaždé na střídačku, takže jsem i poznala, který vaječník je zrovna v akci. Já měla MS hooodně nepravidelnou, takže vždycky když mě 1 den bolelo na boku, tak jsem věděla, že přesně za 2 týdny můžu očekávat MS. Horší bylo když se stala nehoda a pak mě začal bolet bok, teď jsem zvědavá jak to bude probíhat, když jsem po porodu :D

terka80
•
10. kvě 2020

@minieee hlavne podle plodneho hlenu