icon

Ovulace, jak se jí za chce. Poradí někdo?

kvetuska145
15. lis 2020

Ahojte, mela jsem jit na IUI, ale diky malym folikulum to nevyslo, pritom minuly mesic mi vysla pozitivni ovulka. Cykly dlouhe cca 40 dni, nekdy min nekdy vic. Jsem 20 dc, zada me docela boli i bricho, myslite ze mam jeste dal testovat kdyby nahodu ovulka byla pozdis? Piju nosifol, zkousela jsem kde co, a uz nevim co delat. Kontryhel mne prijde, ze jeste vic prodlouzi cyklus. Brala jsem nekolikrat duphaston, a nekdy ovulace byla nekdy ne. Ale vetsinou, kdyz jsem ho jeden mesic jedla, tak dalsi mesic nastala ovulace. Problem byl v tom, ze mi moc nesedel a mela jsem po nem jenom 1 slabou ms. Mam takoby dotaz, myslite ze ho mam zase nasadit? Dr mi dal zatim jenom clostik a zacinam stim az po Novem roce, protoze mi dalsi plodne dny vychazi na Vanoce.
Rada bych poprosila jenom nazor. Jednou to vyslo a bylo to kdyz jsem vysadila duphaston a ten dalsi mesic. Jenze to nedopadlo a zjistili mne, ze ve me spermie nepreziji. Neni tu nekdo kdo ma stejny problem? Jsou na to nejake leky? 😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Strana
z2
kvetuska145
autor
25. lis 2020

@misak48
@palja
Nevim co si o tom myslet🙄😬 asi na to prdim.
Posledni ze spoda, ted vecer. Druhy ze spoda rano, a treti ze spoda vcera vecer😀

misak48
25. lis 2020

@kvetuska145 abys nakonec ze všeho nebyla od 12 DC těhotná 🤣

anuliinka2013
25. lis 2020

Jeste jen detail...vidim 2 druhy testu, to podle me taky muze hodne mast.... ja to ted taky podobne kombinovaka a ovulaci jsem vlastne nezjistila, protoze i kdyz jsou pozitivni (nebo skoro), nemas srovnani, jak moc muzou byt... ja treba jednu znacku mela takhle silnou skoro cely mesic, a kdyz jsem si pro potvrzeni udelala asi 4 v dobe ocekavane ovulace, byly dost silne, ale ovulace to nakonec nebyla...

kvetuska145
autor
25. lis 2020

@misak48 tomu neverim😀 no zkusim jeste zitra, a uvidim. Ale myslim si, ze proste anovulacni cyklus.😔 snad ms prijde co nejdriv, at muzu zacit co nejdriv novy cyklus🥰 na utz 19 dc byly male folikuly, takze nevim z ceho by to bylo😀
@anuliinka2013 prave, taky jsem to tak mela, kdyz jsem ovulaci minuly mesic chytla, tak byly carky obe uplne stejne. Ale takhle to mam tenhle mesic od 16 dc. Nemeli v lekarne ty testy které pouzivam, tak jsem je hned objednala ale prisly az treti den no 😫

misak48
25. lis 2020

@kvetuska145 já bych být tebou fakt zkusila měřit tu teplotu, aspoň teď v tom prosinci 🙂 pomůže ti to trochu poznat vlastní tělo a ovulaci to odhalí spolehliveji a výrazně levněji než ty testy 😉

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 to bude asi nejlepsi, tak moc dekuju🙏🏻 Maximalne kolem Vanoc jsem zas budu davat graf, kdybych se v tom neorientovala😀🙏🏻🙏🏻❤️

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48
@anuliinka2013
Dneska rano, nedelano z ranni moci. Fakt nevim jestli mam volat do brna?😞 vim ze vas porad otravuju ale fakt netusim. 😀

misak48
26. lis 2020

@kvetuska145 a máš pocit, že sílí, když ho dáš k těm předchozím? Zavolat tam asi můžeš, ať ti řeknou co a jak. Aspoň si pak nebudeš vyčítat, žes to neudělala...

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 tady je srovnaný.

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 jeste jsem to srovnala s minulym mesicem, kdy byl pozitivni, a sedi to, ten bily je ted tam vlozeny a ten nad tim, je ovulka z minuleho mesice. 😀

misak48
26. lis 2020

@kvetuska145 tak to fakt vypadá na ovulaci dnes/zítra/pozítří 🙂

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 takze do brna zitra proste jedeme. V praci si to nejak zaridim, abych mela rano volno. Vezmu si cely den, kdyby nahodu, jsme sli rovnou na IUI. ☺️ Ja bych pak nad tim premyslela a takhle mne aspon reknou co a jak😀

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 a silene moc moc dekuju🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

misak48
26. lis 2020

@kvetuska145 vůbec není za co 🙂 určitě dej vědět, jak jste dopadli 🙂

kvetuska145
autor
26. lis 2020

@misak48 dam vedet, snad to k necemu bude☺️🙏🏻 Kdyby to nevyslo, tak aspon si nebudu lamat hlavu a premyslet nad tim🥰 zitra se ozvu 🙂

kvetuska145
autor
27. lis 2020

@misak48 takze nakonec jsme se domluvili, ze bude lepsi nechat to na dalsi cyklus☺️

misak48
27. lis 2020

@kvetuska145 třeba se teď zadari doma a ani to nebude nakonec potřeba 😁 mám kamarádku a těm to přesně takhle vyšlo. Jen se domluvili na caru na IUI, tak se uklidnila, že už se bude něco dít a otěhotněla přirozeně ☺️ drzim palce, ať jsi třeba za 14 dní překvapená 🍀

kvetuska145
autor
29. lis 2020

@misak48 dekuju moc🙏🏻 Ted tomu nechavam volny prubeh🥰 ozvu se kdyby neco noveho🥰 uzivejte vsichni svatky a snad 2021 bude lepsi❤️ Ja se presne minuly rok pred Vanoci dozvedela ze jsem tehule a mohlo by se to zopakovat, ale se stastnejsim koncem😍

Strana
z2