icon

Ovulace, proběhla nebo mám testovat dál?

kaja1219
25. dub 2018

Prosím o radu,testují poprvé cyklus mívám 29-31 každý měsíc pravidelně.Ovulační testy jsem začala dělat od 9dc abych nic nezmeškala.13-14dc se objevila čárka ale nebyla stejná jako kontrolní,tudíž jsem nepovažoval jako positivní.15-17dc už čárka není žádná,netuším jestli mám testovat dál nebo jestli už ovulace proběhla toho 13?děkuji

lachtanice86
•
25. dub 2018

@kaja1219 a testujes správně? Jak je v návodu? A alespoň jeden cyklus bych testovala celý.

jaja01k
•
25. dub 2018

Kdyz jsem testovala, mela jsem to presne jako ty. Nejdriv zadna carka, pak se objevila, i kdyz slabsi nez kontrolni, a pak se zase nic. Stejne silnou jsem ji nemela nikdy, ale diky mereni bazalni teploty jsem vedela, ze ovulaci mam a testy jsou i se slabsi carkou pozitivni. Zkus testovat dal, ale ja si spis myslim, ze uz ovulace byla. Ten 13.-14. den by odpovidal i podle delky cyklu.

kaja1219
autor
•
25. dub 2018

Všechny testy jsem si dělala v 15hod a nepila jsem předtím 2hod jak se píše.No myslím si že taky byla 13-14 měla jsem i ty dny bolesti,ale ta čárka mi opravdu nepřišla tak silná.Spíš mě zajímá jestli je možný že by začali zase čárky sílit.Bazalni teplotu začnu další měsíc...když se ms dostaví. Děkuji

jednaholkaa
•
25. dub 2018

@kaja1219 Ja myslim ze uz silit nezacnou. Ty testy me prijdou na nic trochu, ja se na to vykaslala. Podle me by to clovek musel delat dvakrat denne rano a vecer, aby to chytil. Jinak se muze stat ze to prosvihne nebo ze jako ty vidi tu carku slabou - to si myslim ze by ten pripad.

kachna001
•
26. dub 2018

@kaja1219 já neměla nikdy úplně pozitivní test, to bych musela testovat 4x denně, brala jsem jako pozitivní ten, který byl prostě nejsilnějši...a podle bazální teploty potvrzeno a hlavně - jsem teď těhotná...takže neztrácej naději 😎

kaja1219
autor
•
26. dub 2018

Tak budu doufat že se nám taky zadařilo😊každopádně děkuji za nazory

lotta1234
•
26. dub 2018

Skusila by som mozno v buducnosti inu znacku testov. Sama mam skusenost, ze som v jednej vzorke testla 2 rozne a jedne vysiel pozitivny a druhy nie.

eva.85
•
26. dub 2018

Mohu se zeptat, které dny při testování se snažíte o miminko? V pondělí slabá druhá čárka a dnes už obě stejně silné, snažení v pondělí a středu, dnes je přítel mimo domov a zkusíme to ještě zítra, vadí hodně, že dnes, když jsou čárky nejsilnější nic nebude? Omlouvám se za možná hloupý dotaz, ale nikdy jsem ovulaci netestovala 🙂

kachna001
•
26. dub 2018

@eva.85 nejlepe je to v den pozitivniho testu, tzn. Ovulace je mezi 12 a 48 hodinami po nem... takze zitra by to taky jeste mohlo vyjit uplne v pohode 😊