Ovulace - stačí na oplodnění tahle čárka?
Dobry den . Myslíte ze bude stačit na oplodnění tahle čárka ? Snažíme se o miminko s furt nic jsem po vysazeni HA mistra od srpna 2016 a od zari se snažíme a zatim nic . Ani menzes mi nepřišla . Dekuji za názory 😉😉

Hele já opravdu nevím, nejsem doktor. Já jsem na výtok začala trpět až v těhotenství. Dřív jsem tedy mívala, ale bylo to součástí nekonečných zánětů močáku, které mám chronické. Ale teď takto jak popisuješ, zesílený, bíly, někdy je "toho hodně", tak to se mi projevilo až v těhotenství. Takže opravdu netuším. Uvidíš. Zkus se tolik nepozorovat, nebo si jistotně zajdi na gyndu, ať Ti udělá stěry.. A budeš mít klid 🙂
@skoroledlovka me objednala az na 6.12 😞 Na gyndu tak musim vydrzet
Pokud máš problém, tak by Tě měla vzít dřív.. 😎
Jestli jsi zoufala po dvou mesicich,co nedejboze budes delat treba po 2 letech? Dej tomu cas
@lucajde dělej jak myslíš,ale podle tabulek se vážně řídit nemůžeš 😉 Každá z nás je jiná a myslim,že jsem ti psala,že jsem ovulaci měla tři dny před MS,a to v žádné tabulce nenajdeš 😀 Ale pokud tě pobolívá podbříško,máš průhledný hlen připomínající bílek,tak to zkuste 😉 možná bych si ještě zkusila pro zajímavost udělat ten ovulační test.

@skoroledlovka nezapacha ani nesvedi je to Neprijemne takove ,,mokro,, přítel si ze me dela srandu 😄