icon

Ovulace - stačí na oplodnění tahle čárka?

lucajde
9. lis 2016

Dobry den . Myslíte ze bude stačit na oplodnění tahle čárka ? Snažíme se o miminko s furt nic jsem po vysazeni HA mistra od srpna 2016 a od zari se snažíme a zatim nic . Ani menzes mi nepřišla . Dekuji za názory 😉😉

Ovulace - stačí na oplodnění tahle čárka?
Strana
z2
lucajde
autor
10. lis 2016

@skoroledlovka nezapacha ani nesvedi je to Neprijemne takove ,,mokro,, přítel si ze me dela srandu 😄

lucajde
autor
10. lis 2016

@elodii ted sem byla na wc a výtok mam bílý mazlavy 😳😳

skoroledlovka
10. lis 2016

Hele já opravdu nevím, nejsem doktor. Já jsem na výtok začala trpět až v těhotenství. Dřív jsem tedy mívala, ale bylo to součástí nekonečných zánětů močáku, které mám chronické. Ale teď takto jak popisuješ, zesílený, bíly, někdy je "toho hodně", tak to se mi projevilo až v těhotenství. Takže opravdu netuším. Uvidíš. Zkus se tolik nepozorovat, nebo si jistotně zajdi na gyndu, ať Ti udělá stěry.. A budeš mít klid 🙂

lucajde
autor
10. lis 2016

@skoroledlovka me objednala az na 6.12 😞 Na gyndu tak musim vydrzet

skoroledlovka
10. lis 2016

Pokud máš problém, tak by Tě měla vzít dřív.. 😎

medulinek
10. lis 2016

Jestli jsi zoufala po dvou mesicich,co nedejboze budes delat treba po 2 letech? Dej tomu cas

lajla
10. lis 2016

@lucajde zeptala bych se dr po telefonu a vše mu naturalisticky popsala jako zde tady, vyzná se víc než my všechny dohromady😉

lucajde
autor
10. lis 2016

@lajla ja se stydim 😄😄😄mluvit a psat je rozdíl

xyrina
11. lis 2016

@lucajde Hlavně klid. Nejenom že každá ženská co tu píše je jina... když jsem poprvé vysadila antikoncepci, hned druhý měsíc jsem otěhotněla. Po letech jsem znovu antikoncepci vysadila a cyklus se mi srovnával min. rok. 🙂

monikaa_p
11. lis 2016

@lucajde Spermie vydrží až 5 dní,takže hlavu vzhůru 😉 Příroda je mocná 😉

lucajde
autor
11. lis 2016

@monikaa_p no ja se pokouším ridit podle téhle tabulky ...a podle dni mam pred ovu (dnes rano mírně nažloutlý hlen) tak jeste pockam s mazlenim

monikaa_p
11. lis 2016

@lucajde dělej jak myslíš,ale podle tabulek se vážně řídit nemůžeš 😉 Každá z nás je jiná a myslim,že jsem ti psala,že jsem ovulaci měla tři dny před MS,a to v žádné tabulce nenajdeš 😀 Ale pokud tě pobolívá podbříško,máš průhledný hlen připomínající bílek,tak to zkuste 😉 možná bych si ještě zkusila pro zajímavost udělat ten ovulační test.

Strana
z2