icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
vladuska29
9. čer 2019

@leymea jj právě jsem úplně čuměl a úplně mě to zmatlo 😃😃

vladuska29
9. čer 2019

@leymea tak jsem zkoušela a nevim jestli he světlejší

ja_osobne
autor
9. čer 2019

@vladuska29 já bych to viděla na pozitivní 2hy odspoda 🙂 a za mě stačí úplně sex jednou denně, spíš obden, aby se spermijky stačily dotvořit🙂 😏

leymea
9. čer 2019

@vladuska29 myslim, ze to bude tez pozitivni, zitra uz by to melo byt svetlejsi 🙂

vladuska29
10. čer 2019

Holky a myslíte že stačí kdyz byl swx ve čtvrtek a včera ráno? Nevim jestli ještě nějaký bude jak je teplo je v háji a příteli se moc nechce protože na to že jenž to hubwnou tak se v těch těplech hrozne potí 😔😔

vladuska29
10. čer 2019

Tak nějak zvlášť nezeslabla ty 3 jsou ze včera a ten spodni před chvyly

ja_osobne
autor
10. čer 2019

@vladuska29 možná budu mít blbou otázku, ale nemůžeš být těhotná? Ovu test může ukázat i těhotenství, do konce dřív, než TT 🙂 tohle mi totiž přijde divné🙂

vladuska29
10. čer 2019

@ja_osobne poslední Ms přišla normálně v termínu vlastně o den dřív a byla i klasicky silná. Dneska jsem 17dc. No to právě taky zaráží protože vždy mi ovu test zesílil ne úplně do pozitivniho a kdyz jsem zkousela třeba oo 5hod znova byl na něm zase jen duch. Takhle mam testy poprve 3dny výrazné 🤔

leymea
10. čer 2019

@vladuska29 drzi se Te to teda dlouho.

vladuska29
10. čer 2019

@leymea no jsem z toho vedle nechapu to 🤔🤷‍♀️

leymea
10. čer 2019

@vladuska29 ja pouzivala testy od dr.maxe a tam jsem mela silnejsi carku jen jeden den, tak jsem vedela 😀 tady bych byla taky zmatena.

vladuska29
10. čer 2019

@leymea ja at jsem delala jaky koli tak jsem měla skoro pozitivni test jen jeden den pak uz jen duchy. Az teď to mam takto

ja_osobne
autor
10. čer 2019

@vladuska29 nebo bych zkusila třeba jinou značku, taky používám Maxe, tak třeba ten 🙂 pokud by byla stejně silná, pak bych asi přemýšlela o TT 🙂

vladuska29
10. čer 2019

@ja_osobne zitra koupim a uvidim

clo1
10. čer 2019

@vladuska29 tt bude zbytečný. Můžou to být 2 ovulace (2vajíčka) proto test zeslábl a teď zase sílí, nebo prostě máš tu hladinu lh hormonu výší 2-3 dny, někdo to tak má. A ten slabší test během dne dělaný, může být proto, že jsi více pila.
Podle mě zítra už bude slabší. Dnes večer bych na to ještě vlítla nebo zítra ráno. Sex ze čtvrtka už je mimo a z neděle ráno...těžko říct, pokud bude ovulace nejdřív zítra(což asi ano, když teď je test ještě silný), tak už bude malá šance, že tam něco z neděle ráno bude čekat.

vladuska29
10. čer 2019

@clo1 dělala jsem ještě teď a už je tam jen takovy hezky viditelny duch viz foto. Kdy teda mam brat ze byl pozitivni

clo1
10. čer 2019

@vladuska29 pokud si pila, může být proto slabší. Nejlepší je dělat dopoledne. Pokud už slábne, bude ovulace možná už dnes. Tím pádem by to ze včerejšího rána mohlo stačit. Ale pokud budete mít večer náladu....nic tím nezkazíte 😀

vladuska29
10. čer 2019

@clo1 právě ze jsem ted nepila vubec.

juliemichal
10. čer 2019

ahojky může být ten první ovu test pozitivní? :-O od té doby ho mám tak slabé jak na té druhé fotce,ale to bylo 8-9DC což se mi zdá hodně divné,že by to bylo tak brzo :-O
dnes jsem 15DC a ovu testík stále slabý nejsilnější byl ten první což bylo 8-9DC

ja_osobne
autor
10. čer 2019

@juliemichal ahoj, ten 1. Pozitivní není, měla jsem to teď podobně, a pozitivní až 17dc, tak ještě testuj dal! Držím.palce 🙂

juliemichal
10. čer 2019

@ja_osobne super děkuji teď jen dušíci,ale testů mám hodně testovat budu 😀

clo1
10. čer 2019

@juliemichal je dost silný, ale pozitivní ještě není. Záleží jak dlouhé míváš cykly?

juliemichal
10. čer 2019

@clo1 no já min měsíc prodělala samovolný potrat,potvrzeno na gynekologii v nemocnici :-O na vyčištění jsem jít nemusela a cykly jsem mívala před potratem 28-30DC teď nevím jak to bude :-O buď budu mít anovulační cyklus anebo mi došla ovulka tak brzo akorát mohl být ten OT pozitivní večer,dělala jsem si ho dopoledne.

vladuska29
11. čer 2019

@juliemichal mohl a nemusel. Ja třeba tento cyklus měla silne čárky 3dny. A mam stejnou značku testu jako ty. Dneska jsi 16dc říkám to dobře? Zkoušej testovat dál když by už nesili dejme tomu do 20dc tak ovu mohla opravdu proběhnout už tak brzo.

juliemichal
11. čer 2019

Tak dnes 16DC mám ještě teda dělat nebo ne??😯😯😯😯

vladuska29
11. čer 2019

@juliemichal ja bych zkoušela až do 20dc. Ja měla minuly cyklus taky test pozitivni az 20dc. Zkoušej ještě a uvidíš.

juliemichal
11. čer 2019

@vladuska29 zkoušet budu a uvidíme to máš pravdu akorát cykly mám 28-30 DC

vladuska29
11. čer 2019

@juliemichal to ja mám taky cykly 29-31dni i tak jsem měla minuly cyklus ovulaci az 20dc

juliemichal
11. čer 2019

@vladuska29 hah hodně divné a to ti přišla i později ms anebo jsi měla krátkou lf?

vladuska29
11. čer 2019

@juliemichal prisla mi ms o 4dny dyl. Mam LF 14-15dni

Strana