Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Tak nic..... dnes 1DC a šílené bolesti :(
Ahojky děvčata, tak jak se máte? Ja zatím čekám každým dnem.na ovu 🙂
Ahoj můžu se přidat dneska jsem 10dc a ovu čekám tak za 4-5dni 🙂
@ja_osobne ahoj no to znám nestihla jsi úplný vrchol. To uz se mi stalo hodně krát.
@vladuska29 a ovu byla? Mám totiž pcos, tak nevím no.....
@ja_osobne u mě vždy proběhla. Poznám jí na sobě boli mě vždy na vajecnikach druhy den po pozitivni testu. Ale úplný vrchol jsem ještě zatím také nechytla. Jinak ovulace přichází nejdyl do 48hod od pozitivniho testu
@vladuska29 jojo, to vím.. mě picha dnes na vajecnikach 🙂 tak snad. Měla jsem i ukázkový hlen....
@ja_osobne do dneska ne. Ale dneska jo mam ukázkový ☺️☺️ tak jsem uvedava co ukaze ovulak až ho udělám. Včera ještě neukazal nic ale ja mam hlen vždy před ovulaci
@vladuska29 ahoj, zkus ještě jeden večer, ale.myslim, ze uz pozitivní je 🙂 držím palce🙂
@ja_osobne jj mám to v plánu. No každopádně to budem pojišťovat co to půjde ☺️
@vladuska29 taky jsem to takhle teď měla 🙂 sex každý den ve dnech nejsilnějších testů🙂 a kdo ví🙂
@ja_osobne my krom včerejška spolu spali každý den a teď to budem teda zase pojišťovat. Ale příteli to říct nemůžu on to pak bere jako povinnost a je to naprd. Takže ho musím šikovne svést ☺️☺️☺️😃😃
@vladuska29 nooo, mému manžovi ve čtvrtek zrovna bolela hlava, no a já měla ovu..... šel spát a já za ním přišla se přitulit... on na mě... lásko, dneska ne, bolí mě hlava 🤔🙈🤣🤣 ale já si nedala pokoj ... tak vyměkl a prej.... jestli máš ty své dny, tak pojď, ale odřeš si to sama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈
@ja_osobne joo tak to je u nás stejné 😃😃 no ja s ovu testama takhle. Ty dva spodni jsou dnešní a ty 3 nad nima ze vcera tak nevim teda 🤔 zkusim ještě dneska večer udělat ale ted jsem z toho jelen 😃😃 ještě dodám že mi měli sex i dneska dopoledne a mám v plánu ho zneužít ještě dneska večer 😃😃
@vladuska29 v tom aby se clovek vyznal co? 😀
@leymea no právě budu zkoušet ještě večer a zítra tak uvidim. Kdyz už zitra na něm nic nebude tak byl pozitivni až dneska.
@vladuska29 ale dneska teda pekna carka 🙂

Tak já pořád spinim, ale je to spíš jen jednou a na toaletaku, takový jakože nahnedly hlen. Zítra by cca měla dojít, to budu 31dc a 5 dni po dobrani duphastonu. Chodivavalo mi to 4 den po dobrani, což je dnes a zatím žádný náznak. TT doma nemám, tak nevím, nechci ho delat