icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
20. kvě 2019

Tak já pořád spinim, ale je to spíš jen jednou a na toaletaku, takový jakože nahnedly hlen. Zítra by cca měla dojít, to budu 31dc a 5 dni po dobrani duphastonu. Chodivavalo mi to 4 den po dobrani, což je dnes a zatím žádný náznak. TT doma nemám, tak nevím, nechci ho delat

ja_osobne
autor
21. kvě 2019

Tak nic..... dnes 1DC a šílené bolesti :(

leymea
21. kvě 2019
ja_osobne
autor
3. čer 2019

Ahojky děvčata, tak jak se máte? Ja zatím čekám každým dnem.na ovu 🙂

vladuska29
3. čer 2019

Ahoj můžu se přidat dneska jsem 10dc a ovu čekám tak za 4-5dni 🙂

leymea
3. čer 2019

@ja_osobne zatim dobry, kontrola se uz blizi, jeste musim tyden vydrzet 😀

ja_osobne
autor
4. čer 2019

Já jsem dnes 15dc a ovu zatím nikde 🤔 pocitam, že tak ve čtvrtek by mohlo být pozitivní🙂

leymea
4. čer 2019

@ja_osobne mozna uz zitra 🙂

ja_osobne
autor
5. čer 2019

Tak dnešní, ještě zkusím večer, až přijdu z práce a myslím, že by mohl uz být pozitivní 🙂 nebo zítra🙂

ja_osobne
autor
5. čer 2019

Tak úplně nevím, co si mám o tom myslet.... dnes 16dc... jeden fest dělány ve 12 a druhý teď v půl 11

vladuska29
6. čer 2019

@ja_osobne ahoj no to znám nestihla jsi úplný vrchol. To uz se mi stalo hodně krát.

ja_osobne
autor
6. čer 2019

@vladuska29 a ovu byla? Mám totiž pcos, tak nevím no.....

vladuska29
6. čer 2019

@ja_osobne u mě vždy proběhla. Poznám jí na sobě boli mě vždy na vajecnikach druhy den po pozitivni testu. Ale úplný vrchol jsem ještě zatím také nechytla. Jinak ovulace přichází nejdyl do 48hod od pozitivniho testu

ja_osobne
autor
6. čer 2019

@vladuska29 jojo, to vím.. mě picha dnes na vajecnikach 🙂 tak snad. Měla jsem i ukázkový hlen....

vladuska29
6. čer 2019

@ja_osobne do dneska ne. Ale dneska jo mam ukázkový ☺️☺️ tak jsem uvedava co ukaze ovulak až ho udělám. Včera ještě neukazal nic ale ja mam hlen vždy před ovulaci

ja_osobne
autor
6. čer 2019

Já dnes takhle ráno, až mě to zaskočilo 🤔🙈🤣

leymea
6. čer 2019

@ja_osobne a nebylo to z první ranní moči?

ja_osobne
autor
6. čer 2019

@leymea nebylo z ranní, bylo dopoledne 🙂

leymea
7. čer 2019

@ja_osobne tak to vypada na pozitivni 17DC 🙂

ja_osobne
autor
8. čer 2019

@leymea já doufám, že ho.muzu považovat za pozitivní🙂 i dle bolesti na vaječníků....

vladuska29
8. čer 2019

Ahoj holky myslíte že je už pozitivni?

ja_osobne
autor
8. čer 2019

@vladuska29 ahoj, zkus ještě jeden večer, ale.myslim, ze uz pozitivní je 🙂 držím palce🙂

vladuska29
8. čer 2019

@ja_osobne jj mám to v plánu. No každopádně to budem pojišťovat co to půjde ☺️

ja_osobne
autor
8. čer 2019

@vladuska29 taky jsem to takhle teď měla 🙂 sex každý den ve dnech nejsilnějších testů🙂 a kdo ví🙂

vladuska29
8. čer 2019

@ja_osobne my krom včerejška spolu spali každý den a teď to budem teda zase pojišťovat. Ale příteli to říct nemůžu on to pak bere jako povinnost a je to naprd. Takže ho musím šikovne svést ☺️☺️☺️😃😃

ja_osobne
autor
8. čer 2019

@vladuska29 nooo, mému manžovi ve čtvrtek zrovna bolela hlava, no a já měla ovu..... šel spát a já za ním přišla se přitulit... on na mě... lásko, dneska ne, bolí mě hlava 🤔🙈🤣🤣 ale já si nedala pokoj ... tak vyměkl a prej.... jestli máš ty své dny, tak pojď, ale odřeš si to sama 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

vladuska29
9. čer 2019

@ja_osobne joo tak to je u nás stejné 😃😃 no ja s ovu testama takhle. Ty dva spodni jsou dnešní a ty 3 nad nima ze vcera tak nevim teda 🤔 zkusim ještě dneska večer udělat ale ted jsem z toho jelen 😃😃 ještě dodám že mi měli sex i dneska dopoledne a mám v plánu ho zneužít ještě dneska večer 😃😃

leymea
9. čer 2019

@vladuska29 v tom aby se clovek vyznal co? 😀

vladuska29
9. čer 2019

@leymea no právě budu zkoušet ještě večer a zítra tak uvidim. Kdyz už zitra na něm nic nebude tak byl pozitivni až dneska.

leymea
9. čer 2019

@vladuska29 ale dneska teda pekna carka 🙂

Strana