Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@leymea ted jsem 16 DC, ale mne se po porodu cyklus prodlouzil o 10 dnu na 41 dnu s ovulaci az 31 DC. (driv celkove 31/21 ovulace). Asi uz mi to tak zustane. Jsem kvuli tomu v kontaktu s odbornym pracovistem, ale zatim podle vseho vse ok. Zkratka se to nekterym zenam stava 😃 alespon nekrvacim tak casto, jsem si na stav bez ms (2 tehotenstvi a kojeni kratce za sebou) dost zvykla 🙂
Partner uz to vi, nebo ho chces prakvapit?
@sudylichozrout jo tak to ja mela cyklus 23 dni a ver mi, ze to bylo hrozny. Prislo mi, ze mam furt MS, ale pak se to srovnalo a cyklus 27 dni.
Jojo, ukazala jsem mu to a rekl mi, ze tomu neveri 😀 pry je normalni, ze tam je duch 😀 u prvniho tehotenstvi jsem mu dala na stedry den digitalni test, takze tam carky nelovil 😀
@leymea Hehe, když jsem otěhotněla potřetí (1 dítě, 1 SP v na konci 7. týdne), tak mi muž řekl, že se ještě nebude tolik radovat. Chápala jsem ho, dost ho ten potrat, sebral, možná i proto, že jsem potratila kvůli chřipce, kterou jsem od něj chytila. Měla jsem téměř dva dny přes čtyřicet a pak ještě den 39. To nemohlo těhotenství přežít. Tak byl takový opatrnější, bylo to ještě čerstvé, otěhotněla jsem za dva měsíce po SP. Chtěla jsem to pak utajit i před rodinou, aby třeba nebyli zklamaní, kdyby něco, ale tak strašně jsem zvracela a tam moc mi smrděl celý svět, že se to nedalo ututlat 🙂 Ale dobře to dopadlo 🙂
@sudylichozrout no malej jak ma/mel anginu (dneska uz ma normalne 36,8 tak snad uz to bude dobry) tak si rikam abych to od nej nechytila, protoze horecky v prvnim trimestru jsou pro me strasak.
U me to okoli pozna jakmile prestanu kourit, takze ja to dlouho tajit ani nemuzu 😀
@leymea 🙂 To je taky fakt. Na tom se to pozna hned.
Ahojda, dneska jsem 10DPO a test sněhobílej.. Tak nevim jestli ráno testovat nebo ne :/ co myslíte?
@leymea hod, drzim palec!
Dekuju holky 🙂 drzim palce at Vam tez MS nedojde 🙂
@leymea hoj, moc gratuluju 🙂 Hehe, tak u me zo vypada, ze trnhle cyklus si telo reklo, ze bude sekat latinu, jaj se slusi a patri. Takze jsem nejspis vcera mela ovulaci 20 DC. A vtip je v tom, ze jsme (aniz byyh to v te dobe jeste tusila) meli chvili klidu na techtle i mechtle. Takze jsem hodne zvedava, co se bude dit🙂
@sudylichozrout tak to je parada 🙂 jsem moc zvedava jestli se zadarilo. Drzim palce 😉
@leymea no, to ja taky. Ted mi dochazi, co jsme to vlastne nevedomky provedli 🙂)) Jeste jsem si ted koupila ovulacni a zkusila jsem, co bude rikat ex post cca 9 hodin. No a carka na nem je, je slabsi, ale vypada jeste celkem syte, jako kratce po, no... Tak uvidime 😃

@sudylichozrout dekuju, doufam, ze se udrzi 😊 u syna jsme se snazili rok a ctvrt a ted to vyjde na poprve? :-O no mazec. V jake fazi cyklu jsi?