Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@leymea toz ti drzim palce! 🙂 Napis. My jsme se s manzelem dohodli na tretatku, tak jsem zvedava. Holky maji od sebe 21 mesicu, te mladsi je ted presne rok. Tak uvidime, jestli dame presne repete 🙂
@sudylichozrout vazne? 🙂 v tom pripade tez drzim palce. U Vas to urcite problem nebude a zadari se brzy 😉 jo a mimochodem, obdivuju Te, protoze malymu je 20 mesicu a nedokazu si predstavit mit ted miminko 🙂
@leymea Hehe, děkuju 🙂 Já se někdy taky obdivuju, abych byla úplně upřímná 🙂 Ale je fakt, že mám oravdu diamantového manžela, takže jsme na ten masakr dva 🙂 No, já doufám, že to půjde. Dala jsem si limit, že pokud to neklapne do roka, už to necháme být. Teď je mi 35, nechtěla bych těhotnět pod čtyřicítkou.
Taky ti držím palce, napiš nám, jak jsi dopadla 🙂
@sudylichozrout no nam to predtim trvalo pres rok a znovu bych to zazit nechtela (a to jsem byla celou dobu docela v pohode, nehroutila jsem se, nebrecela). Ale bylo mi 22/23 let, tak to taky bylo jiny 🙂 tak uvidime, treba v tom budeme spolu 😀
Děvčata, Tak jsem volala na gyndu, vše mu řekla, že bych chtěla jít na utz, jsem.tyden po dobrání clostiku, ovu testy negativní, dnes jsem 16dc, kdy bych měla začít brát Duphaston, ale že by se měl brát až po ovu a on mi řekl, že to není potřeba, že po ovu uz 16 den musí být, tak jsem mu řekla, že ovu testy negativní...... a že prostě mám brat, jak mám napsáno..... takže si hledám nového dr!
@ja_osobne Nasad ho az po probehle ovulaci, coz bude, dle intenzity testu, tak ve ctvrtek, mozna v patek. Driv ne.
@sudylichozrout no, uvidíme, večer udělám ještě jeden 🤔🙈
@ja_osobne vypada to na ten vcerejsi, dle bolesti v podbrisku ovulace dnes. Prasek bych byt tebou vzala spis az zitra, dej telu cas.
@sudylichozrout já už si ho vzala ráno 🙂 snad to nevadí 🙂 o den jsem jen posunula...
Tak držte palečky
@veronikaveruverule ahojky, tak jak to vypadá u Tebe? 😚
Ahoj holky, tak jak to u Vás vypadá? Já jsem dneska 10DPO, možná zkusím zítra test (mám tady jeden z minula a spotřebovat do 05/19 😀 tak ať je ho zbavím). Syn má od úterý horečky a dneska jsme byli u doktorky a má virovou angínu. Ale dneska už horečku neměl tak už to snad bude lepší 🙂
@leymea drzim palce!
@sudylichozrout dekuji 🙂
Tak tam pidi ducha mam 😊
@leymea U-kaž! U-kaž! U-kaž! 🙂
@leymea Hehe, to neni duch, to je regulerni carka 🙂 No tak drzim palce, at ti to klapne a je vse v poradku 🙂 Jsem zvedava na nas, jestli bude tretatko hned. Zatim jsem tehotnela i po pujceni zubniho kartacku, tak uvidime 🙂

@ja_osobne duphaston ber opravdu po ovulaci, at Ti ji nezablokuje 🙂 jinak u me nic, musim minimalne tyden cekat 😀