icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
leymea
23. dub 2019

@ja_osobne radsi bych zkusila test pokud MS byla slaba a kratka. Jinak bys mela nizkou sliznici.

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@leymea tehu skoro 100% nejsem. Poslední ms jsem měla před 2.měsíci.... v breznu mi vynechala úplně a tahle ms byla vyvolána duphastonem. Takže si nemyslím, že jsem tehu.....

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule ahojky, tak jsem po pohovoru a nemám o to zájem. Šla bych z bláta do louže..... takže zůstanu zatím u nás v práci a nějak to doklepu. Včera byl docela zahul po těch 3 měsících. Škoda, změna by mi pomohla. A dneska mě v tramvaji pouštěla sednout postarší paní.... tak jsem.na ní koukala.... (je fakt, že mám větší bříško, tak si asi myslela) ale zas tak vidět nebylo... 🙈🙈🤣🤣🤣🤣

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne To si děláš srandu😀bych se jí zeptala proč mě pouští🙈té práce škoda..taky by mi bodla změna,ale kašlu to..do mateřské už tady zůstanu pokud se teda nějaká bude konat,včera jsem volala pro výsledky z krve a pravděpodobně je to v háji..hcg jen 98 těhotenství je nad 500..doktorka mi chce nechat udělat testy znova zítra ráno jestli se to pohne nebo ne,ale prý s tím moc počítat nemám,takže první pokus v prdeli..kruci😔

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule no, zůstala jsem v šoku.. proč mě pouštěla sednout 🙈🤣🤣
Nehazela bych flintu do žita, někomu hcg roste pomaleji! Držím palečky 😘

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne Myslíš?Já ti nevím,měla jsem prostě pocit,že to vyjde..tak uvidím zítra..nejvíce mě štve,že se podle mě proto dalo udělat mnohem více,když mi vkládali embryjko tak doktorka přemýšlela jestli do toho jít nebo ne a řekla"Tak to riskneme"sliznici jsem měla jen 7mm strašně se tam tomu diví,přitom tohle byl důvod proč jsme do Reprofitu vlastně šli,mám to napsané i na doporučení od gynekologa,jenže pokaždé co tam přijedeme mám jiného lékaře a nikdo z nich ty papíry podle mě ani nečte..a pak se diví při vkládání,že mám nízkou sliznici to by tě šlak trefil..🙈🙈🙈

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule to je divné, že pokaždé jiný doktor... neměl by být pokaždé stejný? Aby alespoň věděl, na čem jsi, atd..... každopádně, pokud by to teď nevyšlo, řekla bych to na příští návštěvě dr, že máš nízkou sliznici, aby o tom věděli, když nečtou papíry....... 7mm je opravdu málo.. no :(

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne je to banda kreténů,všechno si musím hlídat sama,kdybych se několikrát nepřipomněla zapomněli by mi napsat i Fraxiparin,který nutně potřebuju kvůli mutaci krve..mám hodně velké dávky hormonů a bez Fraxiparinu mi hrozí ucpaní cév a následně klidně i infarkt..je to s nima príma no..jestli ty další dva pokusy nevyjdou už mě tam nikdy nikdo neuvidí..mazec viď..já teda nechci tvrdit že jsou všechny Reprofity stejné,ale kdybys někdy měla nastoupit do CARu,Reprofit nedoporučuju..narovinu..

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule no pěkný! Ach jo, to naše české lékařství....... :( u nás v Lbc je Gennet 🙂 ale doufám, že nebude potřeba..... mě třeba udivuje, že mi můj gyndr nedělal horm. Profil vůbec a dává mi hormony...... a nepřemýšlela jsi o změně, nějaký jiný car?

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne Jistě že přemýšlela,jenže už bylo pozdě když jsme přemýšleli nad odchodem..a teď tam mám dva sněhuláčky a bojím se,že je to všechno zbytečné,protože nedělají to co mají..jsem docela připravená udělat tam vítr a vyžádat sis vého doktora jenže ten mě viděl asi třikrát a že těch návštěv už byla hormada..k ničemu by to asi nevedlo..

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne A ty máš taky divného lékaře..vůbec nechápu jeho postupy..ale mě můj gyndař taky psal Duphaston aniž by mi dělal hormonální profil..nebo ty vlastně bereš ještě nějaké další viď

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule asi bych se příště pořádně ohradila, že chceš pořádně vyšetřit a zkontrolovat.... nepřijde mi to jako profesionální přístup... beru ( tedy zítra zacnu) brát na ovulaci clostik.... tak třeba zabere 🙂

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne Holky tady píšou hodně pozitivní recenze na clostik🙂držím palečky!!!

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule děkuji! Budeme si držet pesticky na vzajem! 😍😘

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne Rozhodně🙂a děkuji,že jsem se ti mohla vyvztekat🙈🙉🙊

ja_osobne
autor
24. dub 2019

@veronikaveruverule za málo! Taky děkuji! 🙂 kdyby něco, klidně se vyvztekej i příště! 😉😉😘 pomáhá to

veronikaveruverule
24. dub 2019

@ja_osobne To rozhodně🙂 Nápodobně😘

veronikaveruverule
25. dub 2019

@ja_osobne Huará na clostík 🙂hlavně ať it po něm není špatně🙏já byla ráno na těch kontrolních odběrech,volat mi nudou odpoledne,ale pravděpodobně jsem se tvářila hrozně nešťastně,protože sestra se mnou mluvila jakoby mi právě zjistili smrtelnou nemoc..ale aspoň se mnou konečně někdo mluvil😀nějak jsem se s prvním nezdarem srovnala..jedeme dál..

ja_osobne
autor
27. dub 2019

@veronikaveruverule špatně mi po nem neni, zatím. Jen mě trochu bolela hlava 🙂
Tak to mě moc mrzí,ale určitě to vyjde příště! 😘 já asi zavolám v po dr., jestli můžu přijít na utz a folikuly, abych věděla🙂

veronikaveruverule
30. dub 2019

@ja_osobne ahojky..nepsala jsem, měla jsem hlavu úplně jinde... Představ si hcg mi pomalu leze nahoru takže tělo pořád produkuje hormon na tvorbu placenty..embryjko se mi zatoulalo mají podezření na mimoděložní nebo ne prosperující.. Z Reprofitu mě poslali do nemocnice na hospitalizaci, v nemocnici mi řekli že bez potíží je to zbytečné.. Mezitím jsem volala do práce že jdu na nemocenskou.. Ja asi umřu smíchy 🤣🤣🤣jak se držíš?

ja_osobne
autor
1. kvě 2019

@veronikaveruverule ahojky! No tak to držím palce, aby to bylo v pořádku! 😘 mého muže včera vyhodili z práce pro nadbytečnost....stejně se mu tam ale nelíbilo... takže u nás doma nálada nic moc a to bych měla mít cca o víkendu ovu.... no nic. Zkouším se na to nemyslet, ale dělám ovu testy 🙈🤣🤣🤣

leymea
1. kvě 2019

Holky, stale Vam drzim palce. Ted uz v tom jedu s Vama 😀

ja_osobne
autor
2. kvě 2019

@leymea děkuji! Také držím palce! 😘😏

veronikaveruverule
2. kvě 2019

@ja_osobne Ajej,tak vyhazov rozhodně na psychice nepřidá..a není nic horšího než romrzelej chlap..i když přiznávám,že se musím docela hlídat,abych nebyla zlá a přitom tohle se mi vůbec nepodobá..ani ne když mi nasadili léky tak jako teď po vysazení,pláč,smích..mazec🙄asi jsem docela na zabití,ale fakt se snažím😇no to zase bude houpačka jak začnu brát hormony před dalším pokusem..ten zatím v nedohlednu,spíš se čeká jestli embryjko odejde samo nebo mi někde nerupne vejcovod,to bych musela bohužel fofrem do nemocnice,dneska mi fakt není dobře tak doufám,že se neblíží nic špatnýho..aspoň že jsem v práci,nemusím na to myslet..drž seeee❤

veronikaveruverule
2. kvě 2019

@leymea Ahojky🙂vítej v klubu🙂a ty jdeš přirozenou cestou?nebo IVF?🙂

leymea
2. kvě 2019

@ja_osobne dekuji 🙂

leymea
2. kvě 2019

@veronikaveruverule prirozenou 🙂

veronikaveruverule
3. kvě 2019

@leymea drzim všechny palečky co mám😍

leymea
3. kvě 2019

@veronikaveruverule moc dekuji 😊 dnes jsem 3DPO 😀

ja_osobne
autor
4. kvě 2019

Ahojky holky, tak doma nálada je lepší🙂 dělám si ovu testy od úterý, v pondělí jsem dobrala clostik, ale zatím negativní, dnes jsem 14DC a 16-25 mám začít brát Duphaston, ale asi ho budu muset posunout , měl by se brát až po ovu, tak budu muset testovat dal 🤔 nebo si zajdu na utz a budu vědět hned. Co vy, jak jste na tom?

Strana