icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout no před chvíli jsem si udělala ještě jeden tt pro jistotu a je tam zase tak slabý dušík jako na tom prvním 😀 akorát nejde moc vyfotit 😀 a moc děkuji ♥ jsem z toho jelen 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal ☘️☘️

juliemichal
14. čer 2019

tak jsem zkusila vyfotit oba dva 😀 ten bez toho modrého tak ten je dnešní první a ten druhý je co jsem si dělala pak z další moči 😀 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal no, vidim slabou carku... To jsem tedy jelen s tebou 😀

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout jako a co teď si mám o tom myslet? 😀 😀 😀 nechápu fakt 😀 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal no, asi budes muset kousnout nervy a vydrzet do zitra 🙂

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout no to ano to máš pravdu,ale když 2 testy ukázaly druhou slabou čárku tak je to asi jasné 😀 😀 ale nechápu 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal no, moc bych ti to prala, ale radeji jeste se uavery pockej. Udelej test zitra a podle vysledku uvidis 🙂

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout radovat se ještě moc nebudu máš pravdu 🙂 🙂 zítra ho udělám a jsem zvědavá jak to dopadne 😀 takže ještě 2 dny po pozitivním ovu testu by mi těhu test mohl ukázat pozůstatek od ovu? 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal no, taky se mi to zda pritazene za vlasy. Ted jsem jeste koukala v diskuzi zpet na tvuj prvni dotaz. Ten test z kraje cyklu byl hodne blizky pozitivite. Tak mozna se ti cyklus zblaznil a ovulace byla fakt driv 🙂
Ja tahle prekvapka tady fakt zboznuju 🙂

Kolikaty jsi dnes DC?

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout já si taky myslím že byl pozitivní předtím co jsem tu dávala ten dotaz dnes jsem 19DC fakt se mi cyklus zbláznil mamka došla a taky vidí 2 krásné čárky na obou dvou testech 😂😂😂😂

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal No, jestli jsi 19 DC a ovulace "byla" 8-9 DC, tak by ten duch naprosto odpovídal. Já mám LF dlouhou 10 dnů a teď na kraji června jsem nedostala menstruaci. Měla jsem na testu zhruba to samé, ale nakonec jsem se rozkrvácela. Jestli jsi dnes 10-11 DP (předpokládané) O, tak to fakt vypadá, že jsi otěhotněla 🙂

Dej sem zítra foto dalšího testu, jo? Jsem napnutá jak sáňky v létě... 🙂

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout Taky jsem napnutá jak kšandy a mrzí mě že ti došla ms ach jo 😭😭😭😭

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal no, to se holt stava, ale my to nijak nehrotime, mame dve minideti rok a tri ctvrte od sebe, mladsi bylo vcera 14 mesicu, tak neni kam spechat. Bylo jednou, bude zas 🙂

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout no tak to máš naprostou pravdu já prodělala min cyklus samovolný potrat ale taky to nehrotim máme 3 děti nejstarší 10 let prostřední 7 let a poslední 2 roky

juliemichal
14. čer 2019

večerní ovulační test a těhu test stále tam je dušík,ale slabší než ráno 😀 😀
a moc nejde vyfotit 😀 ale ovu testík skoro pozitivní 😀

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal hm, tak to vypada asi jasne, no 🙂 Ten ovulak by mel byt uplne slaboucky, pokud bys byla mimo zvysenou hladinu lh. Na tt vidim i ted.

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout no jsem fakt zvědavá jak to dopadne 😀 jsem si ještě našla ovuláky jsem si říkala,že jsem jich vypotřebovala jen pár tak jsem zase prubla 😀 a je skoro pozitivní 😀 což nechápu hah akorát na tom tt je slabší čárečka než ráno 🙂 🙂

sudylichozrout
14. čer 2019

@juliemichal to je pochopitelne, jestli tam hcg je, je hladina zatim nizka a mas hodne zredenou moc. V tomhle vedru jsi urcite pila jak bernardyn 🙂

juliemichal
14. čer 2019

@sudylichozrout no to je fakt vypila jsem toho strašně moc během dne 😀 😀 jak je to vedro fuj fuj 😀 😀
no,ale ovulační testík je fakt hodně pěkný 😀 😀 no jsem zvědavá jak to dopadne min cyklus jsem prodělal samovolný potrat tak snad teď to bude v pořádku ♥

vladuska29
15. čer 2019

@juliemichal ahoj tak jak to stebou vypadá?

juliemichal
15. čer 2019

@vladuska29 ahoj děkuji za optání na dnešním testíku vůbec,ale vůbec nic ☹ ☹ :-O :-O

vladuska29
15. čer 2019

@juliemichal jen tak to mě mrzí a co dělá ovulační test?

clo1
15. čer 2019

@juliemichal je možné, že máš ovulaci až teď a těhotenský hormon a lh je podobný, takže proto na něm byl duch.

juliemichal
15. čer 2019

@vladuska29 ovulační testík je na půl silný 😀 takže kdo ví mno,ale ovu test jsem si dělala z první ranní moči :-O :-O rozsekne to až ms 😀 pokud jsem dnes 10-11DPO podle toho prvního dotazu co jsem tu dávala zda může už být pozitivní což byl skoro pozitivní.anebo jsem 2DPO,ale to poznám podle ms zda dojde do 4 dnů anebo do 12 dnů testík si už dělat nebudu 🙂 protože nevím jak na tom jsem kolik jsem DPO 😀

juliemichal
15. čer 2019

@clo1 no spíše nevím zda jsem jí měla před 10-11 dny anebo před 2 dny eventuálně včera jsem mohla být 1DPO nebo 9-10DPO :-O :-O anebo ty testy jsou nekvalitní akorát se mi to zdá hodně divné,protože po SP co jsem měla min cyklus jsem už na těchto testech neměla ani dušíka :-O :-O

clo1
15. čer 2019

@juliemichal ovu test slábne, to vypadá na ovulaci, včera byl silný. Takže ovulace teprve bude nebo je dnes. Snažila bych se dnes, klidně i zítra.

vladuska29
15. čer 2019

@juliemichal tak uvidis držím palečky

ja_osobne
autor
16. čer 2019

Ahoj, já jsem dnes 10dpo, zatím nic necítím, ms by měla dojít streda/čtvrtek, tak uvidíme 🙂 uz by to ale chtělo najít // po 11 měsících🙂

vladuska29
16. čer 2019

@ja_osobne tak držím palečky aby jsi je našla 😉😉 ja jsem dneska 7dpo a ms čekám nečekám za tyden v nedělí

Strana