Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

No uvidíme.... do toho mi má zítra přijít menses... Jsem s toho zmatená
@09daska a nezkoušela jsi těhu? Jinak pozitivni neni
Nezkoušela, nemám doma
@09daska tak zkus zítra koupit a zkusit udělat
Koupím, a dám vědět
@09daska držím palečky a vědět určitě dej
Děkuji, dám
@juliemichal ty jo tak to nevím. A nemůže nakonec být ovulace až teď? Tehu test jsi zkoušela?
@vladuska29 no to já taky právě nevím já jsem z toho jelen 😀 😀 jako je to asi třetí den co mám pozitivní tento ovu test 😀 nejdřív před cca 11-12 dny,pak před 4 dny a teď dnes 😀 takže nechápu a těhu test negativní :-O
@juliemichal ja teda taky tyto testy pouzivala ale zesílili mi až v době ovu a pak po 3dnech zeslably. U tebe je to fakt zajímavé 🤔🤔🤔
@vladuska29 no přesně tak hodně divné 😀 máš ještě tento ovu test? 😀 že by jsi ho z hecu šla zkusit jak ti dopadne? 😀 😀 jako u mě je to fakt jedna velká záhada 😀
@juliemichal a není ten dnešní ovulační nejsilnější? Podle mě se ovulace teprve chystá
@juliemichal mám a zkoušela jsem ho a mám hezky viditelné duchy takovy silnější duchy ale ne takovy jako ty. Ja mam do Ms jeste 7dni
@clo1 no ano tento se mi taky zdá ze všech nejsilnější 😀 😀 ale je pozdě na ovu jsem 21DC :-O a ms má nejpozději dojít za 9 dnů :-O :-O LF jsem mívala 13-14 dnů :-O
@vladuska29 já mám 9 dnů do ms 😀 😀 no uvidíme jak to všechno dopadne a tobě moc držím palečky aby jsi našla // na tt 🙂 🙂 a ms nedošla 🙂
@juliemichal třeba se opozdila ovulace 🙂
Testuj dál, zítra nebo pozítří by měl slábnout. A pro jistotu se snažte
@clo1 děkuji budu zkoušet dál a uvidíme zda slábne nebo ne akorát teď by mě i tak trochu zajímalo proč jsem před 2 dny měla tak krásné dušíky hah 😀 když ovulací to nebylo 😀
@juliemichal co to bylo za test, jaká značka?
@clo1 one step
Tak holky na tt nic.. A ovulační slábne
@09daska tak to byla ovulace tedy
To asi ano.. Ale na menses stále čekám
@09daska tak pokud budes mit dyl ovulaci tak Ms prijde taky dyl
No uvidíme..

Ahoj holky je pozitivní?