Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ahoj holky, dnes jsem 12dpo, 29dc, ms čekám ve čtvrtek a dneska jsem začala spinit. Taková světle hnedy, naruzovely vytok 🤔 zda se.mi to to ale pozdě na uhnizdovani. Včera mě ale dost pichalo v podbřišku 🤔 a mám.citlive bradavky.
@ja_osobne a nezkoušela jsi test?
@vladuska29 nemám. Nechtěla jsem kupovat, aby mě zbytečně nedrazdil...... počkám.do pátku a pak kdyžtak udělám
@ja_osobne tak držím palečky ať se ukážou //
@ja_osobne taky moc držím palečky aby se ukázaly // 🙂
já dnes 5DPO od rána mě pobolívá podbříšek a včera jsem měla citlivé bradavky tak uvidíme co z toho bude,ale naději si nedávám 🙂
@vladuska29
@juliemichal děkuji,po 11 měsících bych je mohla najít🙂
Ale taky si naděje nedělám uz 🙂 buď přijde, nebo ne
@ja_osobne to ano to by jsi mohla 🙂 vím jaké to je o posledního jsme se snažili 4 roky a byl to fakt záhul :-O teď jsem min cyklus měla samovolný potrat a teď to je druhý měsíc snažení a nevěřím tomu,že to vyjde hah 😀 😀
@juliemichal 4 roky? Tak to by mě asi svihlo.... :( ale ono to jednou musí přijít🙂
@juliemichal teda takovou dobu to bych nedala 😔😔
@ja_osobne my se ted snažíme 10 měsíc a uvidi se jestli se na nás usměje štěstí
@vladuska29 my 11, budu držet palce 🙂
@ja_osobne ja tobě taky 🙂
Tak mi to dneska nedalo a zkusila test a nic. Jsem dneska 10dpo.
@vladuska29 jeste muze byt brzy 😉
@leymea jj ja vim. Minule tehu jsem mela slabeho ducha az den pred Ms
@vladuska29 já jsem dnes 13dpo.... a dbes/Zítra by neměla dorazit ms.... zatím nic, dneska jsem opět trochu zaspinila, ale slabé růžová a jen jednou
@ja_osobne a zkoušela jsi TT?
@vladuska29 psala že ne, že počká do pátku 🙂
@vladuska29 nezkoušela, zítra budu 31dc a to mi chodiva ms.... to budu 6 dni po dobrani duphastonu.....
@ja_osobne tak to jo. Tak uvidíš jestli přijde . Držím palečky aby nepřišla
Tak testovat nemusim..... dnes 1dc... k tomu jsem se v práci složila. Přehřátí z tepla, máme v práci asi 50'C, já dostala zimnici, horečku, volali mi záchranku 🙈🙈
@ja_osobne jen a jsi v pořádku už?
@ja_osobne drž se ♥ hlavně ať jsi v pořádku 🙈🙈🙈
@vladuska29
@juliemichal jsem, děkuji 🙂 já si prostě umím vybrat den.. když už, tak se vším všudy i se záchrankou 🙈🤣
@ja_osobne hlavne jsi v pořádku. A mrzí mě že to tento cyklus nevyšlo 😔😔
@vladuska29 vyjde to příště.... no a nebo taky zase ne...... že

@clo1 no super krásně pozitivní 😉