Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@vladuska29 děkuji, po roce snad ano 🙂
Ahoj holky tak ja mam dneska termín Ms a ta zatim nikde.
@vladuska29 tak drzim pesti! 🙂
@sudylichozrout děkuji zatím ještě nedorazila tak uvidim. Když se dostanu do města tak koupim test.
@vladuska29 Držím palce ať nedorazí. Já jsem 3 dpo.
@clo1 děkuji. Zatím nedorazila chtěla jsem koupit test ale byla semnou máma tak jsem nemohla. Protože to zatim kdyztak nemá nikdo vědět. Takze když do večera neprijde koupim test zitra rano. Zatim je mi od rána trochu spatne od zalutku i pri jidle
Tak jsem 1dc byla jsem na Wc a uz spinim
@vladuska29 to je mi lito ☹ Doufala jsem za tebe.
@sudylichozrout taky me to mrzi chce se mi az brecet
@vladuska29 to je skoda ☹
@clo1 to mi povidej. 😔
@juliemichal ahoj, tak jak jsi dopadla?
@ja_osobne ahoj dnes druhý den zpoždění :-O včera na tt nic :-O pokud nedojde ještě ani zítra tak v pondělí vyzkouším poslední testík co mám z raní moči 😀
@juliemichal tak.drzim palce, aby byly // ! 😉
@ja_osobne já dnes 5DC 😀 tento cyklus si měřím jen BT tak jsem zvědavá zda se zadaří nebo ne 🙂
@ja_osobne a nemohl být u tebe pozitivní 13DC? :-O já jsem taky právě nikdy neměla úplně pozitivní dr max ovu test :-O max tak jak ty ten 13DC :-O
@juliemichal začínám mít ovu hlen až teď.... ale je pěkně táhly, takže myslím ovu že bude zítra, nebo pozítří🙂
@vladuska29 ahoj, já bych řekla, že už jo, ještě zkus zítra, pokud bude slabší, brala bych dnešní za pozitivní 😏 držím palce
@ja_osobne zkusim a uvidim.
@ja_osobne proč používáš stále ty dr max ovu testy? :-O ty jsou fakt nekvalitní ☹ mě nikdy druhou krásnou čárku neudělaly ☹ ☹ a přitom jsem ovu měla ☹ ☹ bych vyzkoušela jiné ovu testy,je to divné,že když jsi brala clostyl,že ještě nemáš potvrzenou ovulaci :-O :-O

@ja_osobne příště už to určitě vyjde uvidíš 😘😉