Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal Mer, ale udelej si k tomu poznamku, ze jsi v jinem prostredi a treba jinak dlouho spis.
@sudylichozrout no tak to je taky fakt 🙂 a děkuji tu poznámku si tam udělám 🙂 🙂
@juliemichal taky radím, neupínat se na to, pokles to zase tak velký není. Ale nidace to samozřejmě být může.
Já dnes 1 dpo. A teď jen čekat 😊
Takže bude problém u mě:( ve sttedu jdu na gyndu se domluvit, co dál🙂
Dneska jsem rano zaspinila, hnedy flek na spodarech, a pak už nic, zatím to nevypadá, že by přišla.....
@ja_osobne Hm... To je zvlastni. Jak dlouho mas po ovulaci?
@sudylichozrout pokud byla , tak dneska 14 dní... ale jista si nejseme, kdy byla přesně
@ja_osobne tak udelej jeste druhy test z te krabicky. Pokud bys byla tehotna, uz by na nem bylo neco videt. Drzim palce 🙂
@sudylichozrout nebudu dělat, ve středu jsem objednana na gyndu, tam mi řekne vic.... 4 dny jsem spinila, ale vždy tak jednou za den a pak nic, teď je mi divne, že jsem suchá, vždy po ovu nějaký vytok mám 🙈🙈 až po ms jsem suchá 🤔🤔

@sudylichozrout jo kočko když se v té měření BT vyznám,má cenu když si jí budu měřit i teď o víkendu na dovolené?nebude zkreslená? :-O akorát by mi 2 teploty chyběly ☹ ☹