Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne teď jsem se dívala na tvé testy, žádný nebyl úplně pozitivní, ale pokud bys to brala od toho nejsilnějšího co byl 7.7. tak ovulace mohla být 8.7. což by bylo 13 dpo. Mě třeba ms chodí až 14 dpo, takže ještě bych to nebrala že máš zpoždění. Takže ms klidně zítra může dorazit. A nebo bylo na test ještě brzy. 12 dpo, to nemusí ukázat každému. Je to buď a nebo. Držím palce.
Já dnes 4 Dpo
Zatím stále nic, pouze bílý vytok 🙈🙈🤔
Nedalo mi to, a něco mi říkalo, ať udělám test ! Ani do práce jsem nešla ráno, s tusenim, že bych měla zůstat doma...........
@ja_osobne taky tam vidím pěkného dušíka ♥ no moc držím palečky ♥ kolik jsi asi DPO? 🙂
u mě to pokračuje takto,včera testík negativní,tak vyzkouším až v pátek 😀
@juliemichal fakt vydržíš do pátku ? 😀
@clo1 haha haha ano 😀 😀 musím si koupit testíky 😀 😀 budeme testovat spolu? 😀 😀 pokud ano tak určitě vydržím 😀
@juliemichal já budu v pátek teprve 9dpo, to je brzy. Počkám do pondělí 😀. Počkáš se mnou?? 😂
Neměla jsem úplně pozitivně pozitivní ovu test, ale nejsilnější byl 18dc, dnes jsem 34 DC.
Test uz nemam, dělala jsem jeden v sobotu, termín ms, ale byl snehobily. Počkám.zitra na krev.
Zatím se ale neraduju, budu, až mi to dr potvrdi ")
@clo1 no tak to je fakt,že 9DPO je brzo haha 😃 😃 no počkám s tebou v pondělí by mi měla dojít ms,podle toho grafu 😃 😃 no tak uvidíme 😃 akorát nejhorší je,že v pátek mi mají volat z práce zda jsem přijatá nebo ne,no teda přijatá bych měla být,ale ještě s tím musel souhlasit nějaký inspektor,tak snad 😃 ale pokud budu těhu tak nevím nevím 😃 😃 ale do práce zase chci haha 😃 😃
@ja_osobne no to je fakt,taky bych jsem se radovala až by mi to potvrdil dr 🙂 🙂 no uvidíš 🙂 držím palečky ♥ ♥
takže pokud počítám dobře,tak by jsi měla být 14 nebo 15DPO?tak to by ten testík k tomu takto mohlo odpovídat 🙂
@juliemichal děkuji moc! Přesně rok od snažení , už by mohlo vyjít🙂 když máme spermio na jedničku!
@ja_osobne neboj ono to určitě vyjde 🙂 🙂 držím palečky a těším se na zprávičky ♥ ♥ my se snažíme teprve 3tí cyklus 😀
@juliemichal tak to je ještě krátká doba 🙂 ale určitě se brzy zadaří!
Děkuji, určitě dám vědět, jak to dopadlo

@ja_osobne zatím počkej, ale pokud ms nedorazí, udělej ještě před návštěvou dr. test, třeba ve středu ráno.