icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
21. črc 2019

@ja_osobne zatím počkej, ale pokud ms nedorazí, udělej ještě před návštěvou dr. test, třeba ve středu ráno.

clo1
21. črc 2019

@ja_osobne teď jsem se dívala na tvé testy, žádný nebyl úplně pozitivní, ale pokud bys to brala od toho nejsilnějšího co byl 7.7. tak ovulace mohla být 8.7. což by bylo 13 dpo. Mě třeba ms chodí až 14 dpo, takže ještě bych to nebrala že máš zpoždění. Takže ms klidně zítra může dorazit. A nebo bylo na test ještě brzy. 12 dpo, to nemusí ukázat každému. Je to buď a nebo. Držím palce.
Já dnes 4 Dpo

ja_osobne
autor
21. črc 2019

@clo1 @clo1 žádný nebyl úplně pozitivní, tenhle byl nejsilnější a to bylo před 14dny... A měla jsem i ovu hlen.. nebudu se tím stresovat.. počkám do středy

ja_osobne
autor
21. črc 2019
clo1
21. črc 2019

@ja_osobne a další den už byl test slabý?

ja_osobne
autor
21. črc 2019

@clo1 jojo, byl, sotva duch

pxtulka
21. črc 2019

@ja_osobne uklidním tě, já neměla nikdy pozitivní ovulační test, i když u mě ovulace normálně probíhala...

ja_osobne
autor
21. črc 2019

@pxtulka někdo na ne asi nereaguje, tak uvidíme, no 🙂 Dekuji

pxtulka
21. črc 2019

@ja_osobne já vždycky říkala že u mě je to jen tahák na peníze😁 ptala jsem se na to i gynekolozky a říkala že pár pacientek má, u kterých testy nefungují...

ja_osobne
autor
21. črc 2019

@pxtulka no, já nikdy neměla pozitivní! Jen skoropozitivni, alespoň vím, že se něco děje🙂 taky jsem za ne vyhodila nemálo peněz 🙈 od příštího cyklu ale testovat nebudu

clo1
21. črc 2019

@ja_osobne třeba ani nebudeš muset. 🙂 žádný příští cyklus už nebude 😀

ja_osobne
autor
22. črc 2019

@clo1 kez by, po roce snažení uz je na čase 😍❤

ja_osobne
autor
22. črc 2019

Zatím stále nic, pouze bílý vytok 🙈🙈🤔

clo1
22. črc 2019

@ja_osobne a čekáš fakt až do středy s testem? Já bych to asi nevydržela 😀

leymea
22. črc 2019

@clo1 taky bych to nevydrzela 😀

ja_osobne
autor
22. črc 2019

@clo1

@leymea jojo, až do středy, to jdu na gyndu, ale tam stejně nebude nic vidět... jdu se jen domluvit, co dál se mnou.....

ja_osobne
autor
23. črc 2019

Dnešní ranní test, je tam malý, ale viditelný duch, 3 dny meskam, prsa mě dost bolí, picha mě u dělohy… zítra jdu na gyndu, jsem objednana, ale s tim, ze se domluvime, co dal… tak snad mi vezme krev. Co myslíte, můžu se potichu radovat?

ja_osobne
autor
23. črc 2019

Nedalo mi to, a něco mi říkalo, ať udělám test ! Ani do práce jsem nešla ráno, s tusenim, že bych měla zůstat doma...........

leymea
23. črc 2019

@ja_osobne neco tam vidim, drzim palce at sili 😊

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@leymea mobil to tak nevezme, je viditelný. Děkuji! Zítra budu moudřejší🙂

juliemichal
23. črc 2019

@ja_osobne taky tam vidím pěkného dušíka ♥ no moc držím palečky ♥ kolik jsi asi DPO? 🙂
u mě to pokračuje takto,včera testík negativní,tak vyzkouším až v pátek 😀

clo1
23. črc 2019

@ja_osobne taky tam něco vidím. Podle mě jsi klidně mohla mít ovulaci později. Težko říct. Zítra zopakuj a nebo ta krev, vypadá to dobře 😀

clo1
23. črc 2019

@juliemichal fakt vydržíš do pátku ? 😀

juliemichal
23. črc 2019

@clo1 haha haha ano 😀 😀 musím si koupit testíky 😀 😀 budeme testovat spolu? 😀 😀 pokud ano tak určitě vydržím 😀

clo1
23. črc 2019

@juliemichal já budu v pátek teprve 9dpo, to je brzy. Počkám do pondělí 😀. Počkáš se mnou?? 😂

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal
@clo1

Neměla jsem úplně pozitivně pozitivní ovu test, ale nejsilnější byl 18dc, dnes jsem 34 DC.

Test uz nemam, dělala jsem jeden v sobotu, termín ms, ale byl snehobily. Počkám.zitra na krev.
Zatím se ale neraduju, budu, až mi to dr potvrdi ")

juliemichal
23. črc 2019

@clo1 no tak to je fakt,že 9DPO je brzo haha 😃 😃 no počkám s tebou v pondělí by mi měla dojít ms,podle toho grafu 😃 😃 no tak uvidíme 😃 akorát nejhorší je,že v pátek mi mají volat z práce zda jsem přijatá nebo ne,no teda přijatá bych měla být,ale ještě s tím musel souhlasit nějaký inspektor,tak snad 😃 ale pokud budu těhu tak nevím nevím 😃 😃 ale do práce zase chci haha 😃 😃

@ja_osobne no to je fakt,taky bych jsem se radovala až by mi to potvrdil dr 🙂 🙂 no uvidíš 🙂 držím palečky ♥ ♥
takže pokud počítám dobře,tak by jsi měla být 14 nebo 15DPO?tak to by ten testík k tomu takto mohlo odpovídat 🙂

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal děkuji moc! Přesně rok od snažení , už by mohlo vyjít🙂 když máme spermio na jedničku!

juliemichal
23. črc 2019

@ja_osobne neboj ono to určitě vyjde 🙂 🙂 držím palečky a těším se na zprávičky ♥ ♥ my se snažíme teprve 3tí cyklus 😀

ja_osobne
autor
23. črc 2019

@juliemichal tak to je ještě krátká doba 🙂 ale určitě se brzy zadaří!

Děkuji, určitě dám vědět, jak to dopadlo

Strana