Ovulační test - je pozitivní?
@ja_osobne Psychika to může a nemusí být..třeba by bylo dobré změnit lékaře a poslechnout si i jiný názor..u mě problém předchozí lékař neviděl nebo "nechtěl vidět" 14 let..ke změně doktora mě dokopal právě přítel..druhý doktor při první prohlídce věděl co je špatně..
@veronikaveruverule mám dobrého dr, jen uz ma před důchodem za pár.... uvidím, co bude teď.. popřípadě zkusím jiného, děkuji!
@veronikaveruverule taky se potřebuji někde vypovídat.. . A s kamarádkama to řešit nechci......
@leymea já vím! Ale doufám, že nepřijde. LF myslím, že mám 12/13 d i, ale nejsem si jistá!
Úmorné, to čekání! Horší, jak týden před výplatou 🤣🤔
Devcata, dneska se mi zpustil zluty výtok. Citim dost mokra, a na toal. papíru ho mám po utreni docela dost 🤔 mám to nějak řešit? Celý den je mi zle a odpoledne jsem málem hodila šavli......
@ja_osobne Já bych zkusila jen pro jistotu zavolat na gyndu jestli je to v pořádku..samo od sebe se to bezdůvodně dít nebude..a nevolnost?Taky bez důvodu?Kdy sis dělala TT?🙂
@veronikaveruverule v pondělí, negat. A manžel si na .e všiml od soboty určitých změn. Prý se chovám jinak, jsem.hrozne ospala, dneska jsem.vypadala jako mrtvola prý......tak já nevím.
Já si to taky myslím, cítím se prostě jinak, než předtím..... nechám se překvapit
@veronikaveruverule dnešní TT, ale podle ovu bych byla tak o 10 dni mladší.. . Možná dyl
@ja_osobne Omlouvám se, ale já si to nemyslím a holky ti tady jitří mysl v planých nadějích. Pokud je test opakovaně negativní, těhotná s největší pravděpodobností nejsi. Nejspíš máš rozházené hormony, což se stává i zdravým ženám. Počkej na MS a sleduj další cyklus. Pokud bude v pořádku, byl to jen jednorázový výkyv. Pokud by byl zas problém, řeš s dr.
@sudylichozrout mám předepsaný duphaston. Brala jsem ho leden, únor, po nem mi to přišlo 31dc. Teď v breznu nic.
Pokud jsem po ovu 11 dni, test by ukázat ještě nemusel...... příští týden zajdu na gyndu... asi nejspíš pro vyvolavacku tedy.....
@ja_osobne A možná má sudylichozrout pravdu..já ti nevím,známá měla negativní testy a měla i MS pak se jí začalo zdát něco jinak tak šla k lékaři a řekli jí,že je ve třetím měsíci..
@veronikaveruverule každá jsme prostě jiná. To, co má jedna, nemusí mít ta druhá. Pokud mi nepřijde ms, můžu jen doufat. Ale zítra jdu na odběry, na stitnou zlazu a vezme mi i hcg 🙂 tak budu vedet
@veronikaveruverule aspoň budu vědět 🥂 pokud bude negativní, tak budu čekat na ms 😂🙈
@veronikaveruverule celej zivot pořád jen čekáš 😂🙈🙈 ale aspoň budu vědět, na čem jsem 🙈😂 buď budu čekat na ms, nebo na porod 😂😂🙈🤔
@ja_osobne Ha!Já bych to specifikovala jinak..není strašné to čekání,ale ta nejistota..😨což o to,do porodu daleko a mezitím budeme ještě čekat na hromadu věcí😀srdeční ozvy,genetiku,ultrazvuky,testy..první pohyby a bezesné noci protože já usínám zásadně na břiše😂
@ja_osobne Ale není nad to se tomu zasmát😀protože co teď můžeme jiného dělat že ano😀a navíc musíme být v klidu a dobré náladě..ano..právě jsem si naordinovala dobrou náladu na minimálně příštích pár týdnů😎
@veronikaveruverule tak to já na břiše spát nemůžu, leda by vymysleli díry do matrace v oblasti hrudníku.. mám poněkud větší 🙈🙈🙈 takže ani nepoznám tak dobře, zda se mi zvětšily 🙈 a co až pak při kojení..... život je jedna velká čekací doba 🤔🙈🙈 ach jo, kdyby to čekání aspoň utíkalo lepe.... muzu se zeptat, odkud jsi? Ja liberec
@ja_osobne Joooo?Tak to máš dobrý já mám prsa po tátovi,jsem zvědavá čím budu kojit😀😀já vím,že se zvětší,jen si dělám srandu..mohlo by mi to pak i zůstat,to by bylo super😀Já jsem z Havířova🙂to je taková ďoura u Ostravy,ale pěkná,asi tu zůstanem🙂
@ja_osobne jestli jsi 11 dnu po ovulaci, nemuzes mit 7 dni zpozdeni. Cyklus s duphastonem neni urcujici, je to cyklus s lecbou. Je pravdepodobne, ze ms teprve prijde behem par dnu, protoze jsi mela pozdeji ovulaci, nebo zatim ovulace vubec nebyla, vzhledem k tem testum, ktere nebyly pozitivni. Nebo byla teprve ted s tim vytokem.
@veronikaveruverule já se obávám, že budu muset pro podprdu do oddělení padakovin. Už teď mám kostičky i. 🙈🙈🙈
@sudylichozrout testy nejsou prokazatelně pozitivní, ale třeba jsem nezahcytila jen tu nejvyšší hladinu . A otěhotnět se dá s negativními testy.... nevím, kdy mám.necekat ms..... je to takové zmatené.... nebo jsem možná zmatená já z toho vseho
Každopádně zítra budu vědět🙂

Leden, únor jsem měla 31dni, ale to bylo po duphastonu... teď v breznu jsem ho uz nebrala..... tak nevím, kdy bych ji měla čekat