Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

monika76301
17. bře 2019

@ja_osobne ja myslím ze není... Musí být stejně silná čárka dokonce silnější a z vlastní zkušenosti Radim testovat od konce ms ja otěhotněla 2 dny po ms

sudylichozrout
17. bře 2019

@ja_osobne Ahoj, kdepak, ani jeden jeste neni pozitivni. Carka musi byt stejne silna, pripadne silnejsi nez ta testovaci. Testuj dal.

ja_osobne
autor
17. bře 2019

@monika76301 já testuju od 7DC. A sex obden, max 3 dny... tak uvidime🙂 ale cetla jsem hodně diskuzi, kde holky psaly, že malý vyloženě negativní testy a přítom otehotnely 🙂

ja_osobne
autor
18. bře 2019

Ahoj, tak dnes už čárka opravdu slabá....

sudylichozrout
18. bře 2019

@ja_osobne tak mozna jsi fakt jedna z tech mala, kterym test nikdy neukaze plnou pozitivitu. Nebo jsi ji nestihla zachytit. Tak drzim palce 🙂

ja_osobne
autor
18. bře 2019

@sudylichozrout děkuji! Doufám, že to vyjde! Myslím ale, že jsem nestihla stihnout tu úplnou pozitivitu . Testy jsem.nedelala úplně ve stejný čas, ale +- 2 hodinky. V lednu mi ale ukázaly// na OT, ale to bylo 17DC a teď až 26DC.... ale je fakt, ze jsem teď první měsíc po vysazení duphastonu, tak jestli se mi to posunulo... ale že až o 10 dni 🤔

aselluska
18. bře 2019

Někdy se jen přiblíží barevně k té kontrolní, také jsem neměla stejně silné čárky, změnila jsem značku OT a už je svítivě silnější 😉 nebo jsi prostě jen měla menší nárůst LH hormonu, nebo jsi ho nezachytila v nejvyšší fázi 😉 držím palce

ja_osobne
autor
18. bře 2019

@aselluska jsou to všechno testy dr max. A v Lednu mi ukázaly silné obe dvě. Jen teď vůbec nevím, kdy mám nečekat ms. Ta by měla dojít ve ctvrtek/pátek. A už asi 4 dny mě.dost bolí pravý vaječník, jde to až k děloze. Jako, kdyby mě tam někdo pichal jehlou. Začala mě bolet hlava a dala se do mě hrozná zima a to tu máme 22'C , tak já uz fakt nevím.

ja_osobne
autor
19. bře 2019

Devcata, jsem zmatená, jsem dnes 29DC. "Pozitivni" OT nejspíš 26DC.... 27, 28 uz test dost zeslabnul a dnes oper začal sílit... co si o tom mám myslet. Sexujeme obden, max 3 dny...... co myslíte?

veronikaveruverule
25. bře 2019

@ja_osobne zdravím :0) já testovala taky ovu testy od Dr. Max a úplně k ničemu, nikdy mi neukázaly ani náznak ovulace přitom gyndař při ultrazvuku ovulaci viděl.. Vysvětlil mi, že ne každému testy výsledek ukážou.. Nic to nemusí znamenat..

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule ahoj, koupila jsem teď jiné, tak uvidím. Ale nevím, jestli budou potřeba. 6 dni meskam, TT ale negativní. Včera jsem byla na utz, kvůli vyšetření do nemocnice, zda nejsem tehu, ale na utz nic neviděl, je ještě brzy. Byla bych 4+6 podle ms, ale ovu mívám dost pozdě. Tak tomu dám tak do neděle, kdyžtak zajdu znovu . Cipek mám stále tvrdý a okolo lepkavy hustý hlen a je schovaný vzadu

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Tak to je hrozné čekání..já bych určitě příští týden zkusila znova ultrazvuk..nic jiného měnenapadá..TT to ještě nemusí ukázat..

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule mívám pozdě ovu. Taky mysl8m, že na utz ještě nemusel nic vidět. Každopádně, pokud do neděle nepřijde, v pondělí jdu znovu.... nebo i TT. Cítím se "tehotne" prostě jinak, než jindy. Ale u mě to může být i psychikou....

veronikaveruverule
26. bře 2019

Já se cítím jinak už skoro dva roky co se snažíme ..pořád se pozoruju a sleduju jestli není nějaká změna a vždycky se zklamu :o( ale já už mám před sebou první IVF..

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Ale držím palce!Určitě dej vědět jak jsi dopadla :o))

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule děkuji, určitě! Dám vědět příští týden!

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule taky držím palce, ať se povede! Můžu se zeptat, kolik Ti je?

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Taky děkuji!:o)nooo já už budu mít za sebou první pokus do 14-ti dnů nejpozději..už jsem hodně nervozní..Je mi 29 let..ale můj předchozí gynekolog bohužel přehlížel od mých 15-ti problém, který se projevil až teď když si přejeme rodinu..jinou možnost než IVF pravděpodobně ani nemám..a kolik je tobě?:o)

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule tak to mě mrzí :( mě už je o 2 roky víc. Manzel to stále odkládal, odkládal.... Já už dítě chci 3 roky. Pořád čekal, až se vezmeme (vzali jsme se vloni) , až budeme mít barák (st.povoleni jsme dostali teprve v únoru- po roce a pul) takže to bych se dítěte vůbec nemusela dočkat, čeká vždycky na všechno... má dost času a to mu bude v červnu 37 :( takze taky žádný mladík..... A já jsem s psychikou tak nějak na štyyyru :( takze u mě je problém tady... zatím. Ještě jsem nebyla na pořádnej vyšetření. Jen vím, že mám zaklonenou delohu.

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Nevzdávej to!Pokud jsi zdravá a je to jen v hlavě máš přece na půl vyhráno a když ne,klinik ,které ti pomůžou je po celé české republice mraky a mají skvělé výsledky:o)teď mi došlo že za tři měsíce slavím nározky takže je mi vlastně třicet..A víš co..život je strašně nevyzpytatelný,taky jsem chtěla všechno postupně jenže nikdy nevíš co se stane a všechno se může změnit:o)a všechno naplánovat prostě nejde..měla jsem šest let přítele se kterým jsme se nakonec rozešli a s nynějším přítelem vychováváme ve střídavé péči devitiletého syna z předchozího vztahu..kdyby mi někdo kdysi řekl,že to tak bude odpovím mu že je padlý na hlavu:oD

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Jinak mému příteli je letos 36;o)

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule nevím, jestli jsem zdravá... na žádných testech jsem.neste nebyla. Dr.mi napsal duphaston na 3 měsíce, tak uvidím. Mě je 31 a 3 mesice 🤣🤔 a s manzelem budeme v květnu 7 let... A já už tak nějak čekat nechci, je to hrozně na palici... někdo se jen otre o trenky a je v tom a někomu to prostě nejde.. tak kde je nejaka spravedlnost... ach jo. Ale určitě se nám oběma podaří!

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Na duphastonu jsem byla půl roku..ale nepomohl..ale záleží..No tak teď tě pobavím..moje sestra má pět dětí:oDPochopíš to?Ta se nemůže na chlapa ani podívat:oDa my se tady trápíme..takže se snažíte půl roku?

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule pekny, 5 děti! To už je ale moc i na mě. Snažíme se 8 měsíců, hned po svatbě v srpnu. Už jsem Dupha. Brala, ale bylo mi po nem zle, tak to ted budu muset prostě vydržet, za účelem pozitivního TT! Jen prostě na to nesmím tolik myslet. Teď jen, aby došla ms a ja mohla začít znovu. Nejhorší je, že nevím, na čem jsem. 5 dni meskam, TT negat,.. A na utz nic neviděl, ale ani mi neřekl, že se ms blíží, tak fakt nevím. A to jsem doma uz 2 měsíce na nemocenské s úrazem, takže nemám co dělat, nudím, tak mě to o to víc uzira a vůbec neutika!

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Tak to bych se zbláznila..Přítel se mi směje že musím pořád něco dělat,hledám do čeho bych se pustila i po práci a to jezdím o půl šesté domů..Tobě MS pořád tak blbne?Nechceš raději doktorovi říct že ti po Duphastonu není dobře?Třeba ti napíše něco jiného ..

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Ale celé to máš nějaké divné ..doktor ti neřekl ať se stavíš znova?Já myslím,že teď by tě měl raději hlídat..protože kdo ví..:o)

veronikaveruverule
26. bře 2019

@ja_osobne Jinak po roce snažení bez výsledků už je to lepší nechat na lékařích,nechat otestovat i patrnera ..když ho přemluvíš na spermiogram budete vědět na čem jste..Já mám v příteli velkou oporu ,pokaždé jezdí na kliniku se mnou a všechny testy třpělivě podstupuje..všechna čest..je pravda že mimi chceme oba..

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@veronikaveruverule já byla domluvená, že přijdu po půl roce, když se nepodaří, vzhledem k vyššímu věku, teď je to 8 měsíc, tak jsem tam zasla a dal mi zase duphas. Rikala jsem mu, ze mi po nem neni dobre, ale budu muset vydrzet, je jeste uttogestan, ten jsem taky měla, ale to bylo ještě horší! No, do doby, než jsme se začali snažit, tak cykly 31-33dni, pak prostě asi zapracovala psychika... v říjnu jsem musela na vyvolavacku, po 60 dnech.... A pak ještě jednou.. prostě jsem si to tou psychikou dost rozhazela si myslím. A cekat uz taky moc nechci. Manžel nemá problém se spermio vyšetřením. Budu klidnější, když budu vědět, že je on ok! Asi zajdu příští týden, pokud ms, nedorazi, budu muset stejně.

leymea
26. bře 2019

@ja_osobne kdyby ten test byl pozitivni a ovulace probehla napr.17.3. Tak je na test brzo. To bys dneska byla 9DPO.

ja_osobne
autor
26. bře 2019

@leymea to je ještě brzy, to ano. "Pozitivni" se mi zda z 26DC, takže ovu by.mohla být 27DC, což uz je hodně pozdě. Cykly mívám 31-33/4, dnes jsem 36DC.. dávám tomu do neděle, popřípadě v pondělí opět gynde