Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Děvčata, já se bojím výsledku, že přijde zase ta mrcha červena! :( nějak se cítím, že přijde, i kdyz mě bolej ta prsa...
@paja285
@juliemichal
Moc děkuji! Dneska trošku cítím pichani v podbřišku, ale je možné, že si to vsugerovavam, což nechci.
A taky si myslím, že ty ovu testy vypadají slibně, že by to.mohlo být Tehu, pokud jsi už OT pozitivní měla!!! Teď zase! Tak moc držím palečky! 😍❤
Ahoj holky, včera na mě manžel... aniž bych mu něco řekla, naznačila, prej. Nemáš nějaká nateklá prsa? 🤔🤔🐐🐐
Vas obdivuju, ze netestujete 😀
Ahoj, jak se máte? 😀 taky obdivuju to netestování. Já 10 dpo a bohužel negativní test. V úterý čekám ms. ☹
@clo1 ahoj u mě taky negativní test.takže to neklaplo v úterý do caru tak jsem zvědavá jak to všechno dopadne.
@juliemichal ještě se může ukázat. I když u mě úplně bílý test, takže to vypadá bledě. Možná zkusím ještě v neděli. Co ty?
@clo1 ahoj, pokud máš mít ms až v úterý je město dost času a // muzou vylézt později!
Já dnes 12dpo a krom šilene bolesti prsou a občasného pichnuti kolem pupku, tak nic.
A poslední 3 dny začínám spát na zádech, což nikdy nedělám, na zádech nikdy neusinam, vždy na boku , což je u mě divné 🤔🤔

tak ja to trapne nevydrzela s TT :D a bohuzel je uplne snehobily, vic bily snad ani byt nemuze :(.. tak treba je jeste brzy no.. uvidime, ale fakt nechapu ty OT