icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
paja285
21. srp 2019

tak ja to trapne nevydrzela s TT :D a bohuzel je uplne snehobily, vic bily snad ani byt nemuze :(.. tak treba je jeste brzy no.. uvidime, ale fakt nechapu ty OT

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@clo1
@paja285
@juliemichal

Děvčata, já se bojím výsledku, že přijde zase ta mrcha červena! :( nějak se cítím, že přijde, i kdyz mě bolej ta prsa...

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 tak na TT ještě být nic nemusí. Jaký máš TT?

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne Mamatest z Dr. Max .. ale je fakt ze to nebylo z rani moci no, nevim nechci si davat marne nadeje, ale ono se to lehce rekne ze.. vsak to vsechny zname 🙂

juliemichal
21. srp 2019

@ja_osobne tak to nesmíš brát ♥ ♥ snad to vyšlo,strašně moc ti to přeji ♥ ♥

@paja285 možná je fakt na tt ještě brzo 🙂 ale ty ovu testy vypadají parádně,že by to fakt mohlo značit těhotenství 🙂

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285
@juliemichal
Moc děkuji! Dneska trošku cítím pichani v podbřišku, ale je možné, že si to vsugerovavam, což nechci.

A taky si myslím, že ty ovu testy vypadají slibně, že by to.mohlo být Tehu, pokud jsi už OT pozitivní měla!!! Teď zase! Tak moc držím palečky! 😍❤

paja285
21. srp 2019

@ja_osobne Jojo mela no 🙂 Moc dekuji a tobe drzim palce taky moc 🙂 Urcite dej vedet jak si dopadla 🙂 Taky se ozvu 🙂
Kez bychom se potkali v Kvetnovkach :D

ja_osobne
autor
21. srp 2019

@paja285 určitě dám.vedet, tak, jako tak 🙂 a v květnových se sejdeme všechny!

ja_osobne
autor
22. srp 2019

Ahoj holky, včera na mě manžel... aniž bych mu něco řekla, naznačila, prej. Nemáš nějaká nateklá prsa? 🤔🤔🐐🐐

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne no tak to vypada cim dal vic nadejneji ☺ ja dneska dalsi pozitivni OT...

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 tak Ty jsi jasná!

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne no rada bych tomu verila, ale vcera ten snehobily test 😦 plus mi nic neni, ale jakoze vubec nic, a to jsem Mela vzdy kazdy mesic od te doby co se snazime vsechny priznaky 😁 a ted proste nic, ani PMS...

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 no, tak právě proto! Nemusíš mít příznaky! A přesto být těhotná! 😉😉😍

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne no kez by si Mela pravdu 😊😊😊 na test se chystam v sobotu, to by mel byt prvni den zpozdeni, kdyz pocitam ten nejzassi termin ms ☺ tak snad mrcha do te doby nedorazi. Kdy se chystas testovat ty?

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 asi v neděli🙂 v so. Bych to měla nedostat

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne tak jsem na tebe moc zvedava 😊 ja zkusim stesti uz v tu sobotu no, mame s manzelem po dlouhe dobe volno spolu cely vikend, tak mame v planu divadlo a veceri, tak by to byla uzasna zprava ☺ jak dlouho se snazime vy? Pro nas tohle 4.mesic

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 tak to je ještě krásný!!! My už 13. Měsíc! :( manžel ok, já pokud dostanu, tak laparka :(
Moc držím palečky!

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne je to prave chvilinka no 😊 ja tobe taky!! Snad nam to vyjde 🙏🙏

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 určitě! Vyjde to všem! A Ty jsi jasná!

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne ja prave za jasnou povazuju tebe 😀 u me si to porad nepripoustim, mozna kdybych vcera neblbla s tim TT, ale takhle mi smetl moje nadeje... 😣

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@paja285 tak máš ještě před mS, ne? Takže naděje je stále🙂 a já jasná nejsem.... jen mě bolej prsa 🤔🙈

paja285
22. srp 2019

@ja_osobne Jojo zitra by nemela prijit ☺ tak psala si I neco o zaspineni a tak ne? ☺

leymea
22. srp 2019

Vas obdivuju, ze netestujete 😀

ja_osobne
autor
22. srp 2019

@leymea testovat nechci! Test nemám a navíc mám tenhle týden ranní, vstávám v půl 5 a testovat s ospalkama v očích a pak popř. Koukat na //, chci na to mít klid 🙂

@paja285 To nebylo zaspineni, spíš jen trochu flicek na spodarech.

paja285
22. srp 2019

@leymea to ja testovat chci .. strasne moc :D ale cim dyl to vydrzim, tim si muzu dele nechat nadeji :D

@ja_osobne aha, no tak uvidime 🙂 nadeji mame jeste obe 🙂

ja_osobne
autor
23. srp 2019

@paja285 to každopádně!

@leymea já chci taky testovat, ale zároveň nechci 🙈🤣🤣🤣 zatím držím🙂

clo1
23. srp 2019

Ahoj, jak se máte? 😀 taky obdivuju to netestování. Já 10 dpo a bohužel negativní test. V úterý čekám ms. ☹

juliemichal
23. srp 2019

@clo1 ahoj u mě taky negativní test.takže to neklaplo v úterý do caru tak jsem zvědavá jak to všechno dopadne.

clo1
23. srp 2019

@juliemichal ještě se může ukázat. I když u mě úplně bílý test, takže to vypadá bledě. Možná zkusím ještě v neděli. Co ty?

ja_osobne
autor
23. srp 2019

@clo1 ahoj, pokud máš mít ms až v úterý je město dost času a // muzou vylézt později!

Já dnes 12dpo a krom šilene bolesti prsou a občasného pichnuti kolem pupku, tak nic.
A poslední 3 dny začínám spát na zádech, což nikdy nedělám, na zádech nikdy neusinam, vždy na boku , což je u mě divné 🤔🤔

Strana