icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
23. srp 2019

@ja_osobne šíleně bolavá prsa, to je super. Vidím to u tebe velmi nadějně. Klidně zítra testni. 13 dpo už je dost. 😉

leymea
23. srp 2019

@clo1 10dpo nemusi byt nic videt 😉

ja_osobne
autor
23. srp 2019

Myslím, že to bude pro všechny překvapko, zda najdeme // 😉
@clo1

paja285
23. srp 2019

No bude to prekvapko pro vsechny 😁 snad prijemne 😊😊 ja dnes OT o neco slabsi nez vcera, ale nebyl delany z ranni moci no... ani nevim proc je porad delam 😀 dneska je termin MS tak zitra zkusim TT, pokud nedorazi behem dneska 😊

ja_osobne
autor
23. srp 2019

@paja285 tak drzim moc palce 🙂

ja_osobne
autor
23. srp 2019

Najednou mě přestala bolet prsa a bříško jako při ms.....

paja285
23. srp 2019

@ja_osobne me zase bricho zaclo bolet jako pred Ms.....uz mam pro jistotu I tampon, abych to nedostala cestou do prace...

paja285
24. srp 2019

Tak jak jste na tom? Ja nic 😢 Ms sice jeste neprisla, ale TT snehobily OT taky negativni, takze to je uz marne, ted jen pockat az mrcha prijde a zkouset znova 😊😊 jen teda ty sve OT nechapu 😯

juliemichal
24. srp 2019

@paja285 já u sebe něco vidím,ale kdo ví zda to není jen ryska 😀 😀 no v úterý do caru 😀 😀

paja285
24. srp 2019

@juliemichal ja teda nic nevidim ty jo 😯 ale treba to je na zivo lepe videt 😊

juliemichal
24. srp 2019

@paja285 nevadí,nevadí 🙂 je to slabé,ale možná to je ryska 😀 😀 kdo ví 🙂 na té tmavé jde docela vidět,ale asi se přikláním k rysce 🙂 ale už mě to tak neštve v úterý do caru a snad příští cyklus stihneme IUI 🙂 🙂 potřebuji přejít z nemocenské na nemocenskou 😀 tak mi moc času nezbývá 😀 😀

ja_osobne
autor
24. srp 2019

@juliemichal také nic nevidím :(

Já jinak zatím nic. Netestuju. Prsa mě už nebolí tolik. Občas zácitim podbřišek. Jinak nic. Ms Nikde, ale.myslim, že přijde až tak v pondeli/úterý. Dnes jsem 13dpo. Lf mám asi 14, ale nevím.
Na ms se ale necítím

paja285
24. srp 2019

@ja_osobne tak drzim palce az to vyjde aspon tobe 😊 ja uz se citim uplne jako pred MS, takze ji kazdou chvili ocekavam 😦

ja_osobne
autor
24. srp 2019

@paja285 kámoška, co je taky teď čerstvé tehu, tak mi psala, že se taky cítila jako na ms a pak koukala, že našla//, takže dokud ms nedojde, šanci máme všechny🙂

Já se naopak na ms necítím 🤔🙈🤣

ja_osobne
autor
24. srp 2019

Tak já jsem pro tento měsíc z kola venku :( 1dc :( takže v pondělí na krev, bude mi dělat profil a pak laparka :(

paja285
24. srp 2019

@ja_osobne tak to me mrzi 😢 tak drzim palce az testy dopadnou dobre 😊

ja_osobne
autor
24. srp 2019

@paja285 děkuji🙂 😑

clo1
24. srp 2019

@ja_osobne to je škoda. Dostala jsi to tedy dřív? Já čekám až za 3 dny, ale tuším že příjde a přidám se k tobě. ☹

ja_osobne
autor
24. srp 2019

@clo1 nene, přišla v termínu. Ale aspoň mi ms přišla sama 🙂 cyklus 30 dni 🙂 vůbec jsem se.na ní necítila a najednou bum a říkám.... A jeje, musím na wc 🙈🙈

clo1
24. srp 2019

@ja_osobne vypadalo to dost nadějně, hlavně ta bolest prsou. To už se fakt nedá věřit ničemu. :-/

ja_osobne
autor
24. srp 2019

@clo1 dokud to není potvrzené od dr, tak nedá, no. Hlavně ta moje tehu kamarádka začala dneska krvacet a hcg ji o pulku kleslo :(

paja285
25. srp 2019

Tak ja MS porad nikde... tak ja uz vazne nevim... ze by ty pozitivni OT byly fakt teprve Ovu, a tim padem se mi posunula MS? Dneska uz 34DC ..vzdy cykly max 31DC

ja_osobne
autor
25. srp 2019

@paja285 divné to je, ale ne nemožné 🙂 zkoušela jsi dnes TT?

clo1
25. srp 2019

@paja285 je to možné, že to byla ovulace ty testy. Snažili jste se v té době?

sudylichozrout
25. srp 2019

@paja285 mozne to je. To jsou pak deti, ktere jsou picate "tesne pred menstruaci" 🙂

paja285
25. srp 2019

@ja_osobne
@clo1
@sudylichozrout

Dneska jsem TT nedelala no... Jojo jeden pokus byl 2 dny pred tim pozitivnim OT, vic ne bo uz jsem byla spis nervozni co se deje 😂

sudylichozrout
25. srp 2019

@paja285 hehe, tak jestli to byla teprve ovulace, tak nezoufej. My cekame ted treti ze sexu 4 dny pred ovulaci 😀

ja_osobne
autor
26. srp 2019

Děvčata, tak dnes jsem byla na krvi na profilu, výsledky budou ve sttedu, tak si mám zavolat. No, napáchala mi obě ruce, z jedné nic a z druhé o trochu víc 🙈🤣🤣 ale mám takový pocit, že to bude ok, jen asi stitna zlaza .....

juliemichal
26. srp 2019

tak do caru asi zítra nejdu 🙂 🙂 dnešní testík,13DPO 🙂

ja_osobne
autor
26. srp 2019

@juliemichal vidím tam obrys? Něco tam je?

Strana