Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

No bude to prekvapko pro vsechny 😁 snad prijemne 😊😊 ja dnes OT o neco slabsi nez vcera, ale nebyl delany z ranni moci no... ani nevim proc je porad delam 😀 dneska je termin MS tak zitra zkusim TT, pokud nedorazi behem dneska 😊
Najednou mě přestala bolet prsa a bříško jako při ms.....
Tak jak jste na tom? Ja nic 😢 Ms sice jeste neprisla, ale TT snehobily OT taky negativni, takze to je uz marne, ted jen pockat az mrcha prijde a zkouset znova 😊😊 jen teda ty sve OT nechapu 😯
@paja285 já u sebe něco vidím,ale kdo ví zda to není jen ryska 😀 😀 no v úterý do caru 😀 😀
@juliemichal ja teda nic nevidim ty jo 😯 ale treba to je na zivo lepe videt 😊
@paja285 nevadí,nevadí 🙂 je to slabé,ale možná to je ryska 😀 😀 kdo ví 🙂 na té tmavé jde docela vidět,ale asi se přikláním k rysce 🙂 ale už mě to tak neštve v úterý do caru a snad příští cyklus stihneme IUI 🙂 🙂 potřebuji přejít z nemocenské na nemocenskou 😀 tak mi moc času nezbývá 😀 😀
@juliemichal také nic nevidím :(
Já jinak zatím nic. Netestuju. Prsa mě už nebolí tolik. Občas zácitim podbřišek. Jinak nic. Ms Nikde, ale.myslim, že přijde až tak v pondeli/úterý. Dnes jsem 13dpo. Lf mám asi 14, ale nevím.
Na ms se ale necítím
Tak já jsem pro tento měsíc z kola venku :( 1dc :( takže v pondělí na krev, bude mi dělat profil a pak laparka :(
Tak ja MS porad nikde... tak ja uz vazne nevim... ze by ty pozitivni OT byly fakt teprve Ovu, a tim padem se mi posunula MS? Dneska uz 34DC ..vzdy cykly max 31DC
@paja285 mozne to je. To jsou pak deti, ktere jsou picate "tesne pred menstruaci" 🙂
@ja_osobne
@clo1
@sudylichozrout
Dneska jsem TT nedelala no... Jojo jeden pokus byl 2 dny pred tim pozitivnim OT, vic ne bo uz jsem byla spis nervozni co se deje 😂
@paja285 hehe, tak jestli to byla teprve ovulace, tak nezoufej. My cekame ted treti ze sexu 4 dny pred ovulaci 😀
Děvčata, tak dnes jsem byla na krvi na profilu, výsledky budou ve sttedu, tak si mám zavolat. No, napáchala mi obě ruce, z jedné nic a z druhé o trochu víc 🙈🤣🤣 ale mám takový pocit, že to bude ok, jen asi stitna zlaza .....
@juliemichal vidím tam obrys? Něco tam je?

@ja_osobne šíleně bolavá prsa, to je super. Vidím to u tebe velmi nadějně. Klidně zítra testni. 13 dpo už je dost. 😉