Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal tak drzim palce, ať sílí!!!
@ja_osobne děkuji,snad bude 🙂 a tobě držím palce aby se co nevidět zadařilo 🙂
@juliemichal já byla dnes na tom profilu, výsledky ve středu, tak uvidíme, jak to dopadne no a na tu laparku se objednam až po dovolené🙂 v rijnu
@juliemichal tak jak to dnes vypadá?
Já to dnes dostala, takže tak. ☹
Ja to porad nedostala, porad se citim jako pred MS, ale porad nic, boli podbrisek, citlive bradavky a nic :/ ted dva dny takovy hustsi vytok... vubec nevim co se deje sakra :(
@ja_osobne na dnešním tt daleko slabší duch a už začínám špinit,takže zítra 1DC zítra budu volat do caru a budou mě objednávat na 11 či 12DC a pak se uvidí kdy půjdeme na prví IUI
dnes 1DC a příští pátek na folikumetrii to budu 10DC tak uvidíme jaké tam budou folíky a na kdy nám naplánují IUI 🙂
@juliemichal tak snad už ti to klapne tento cyklus.
@clo1 no uvidíme,snad i tobě to klapne,držím palečky ♥
@juliemichal díky, snad. 🙂
Tak jsem si dnes byla pro výsledky krve - hormony a jsem v pořádku 😍😍👌 spadl mi kámen ze srdce. V říjnu jdu na laparoskopii 🙂
Tak dneska 14 dni od pozitivniho OT... a MS porad nikde 😢 tak ja uz nevim...
@paja285 a dělala sis tt?
@juliemichal naposled pred 3 dny... a nic
já dnes 5DC utíká to docela rychle,to je pravda v pátek na folikumetrii a domlouvat se,kdy podstoupíme první IUI,no jsem zvědavá.
Tak 1DC, prislo to 15 dni po tom pozitivnim OT, takze to byla posunuta Ovu, ale teda o hodne 😀 tento cyklus byl 40 dni...tak uvidime jak tento mesic... ale ted nebudu delat OT nejspis, protoze stejne budu nejakou dobu na dovci v CR, takze to nema moc smysl...
Tak to bohužel nevyšlo ani jedné z nás. Snad bude příští měsíc úspěšnější 🙂

@ja_osobne jj slabý růžový dušík 😀 😀 no uvidím jak bude vypadat ráno 🙂 🙂 ale je silnější než dnešní sluníčko 🙂