Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ahoj holky, tak jak u vás probíhá snažení? Nechci tedy úplně detaily 🤣🤣🤦♀️
@paja285 já dnes 14dc, ovu nejspíš v pondělí. 🤔 včera jsme byli s manželem na terasce na pivu a přišla tam.jeho kamarádka (zdravotní sestra), taky se nedařilo dlouho otěhotnět, teď má 2 holčičky . Tak nám "radila" že 4 dny před ovu úplně stačí! Takže na tom asi něco bude, že když 4 dny před ovu a holčičky, že mají delší "trvanlivost" a kluci jsou rychlejší, takže 3-4 dny před ovu by mělo úplně stačit 🙂
Ahoj holky tak u nas takto manzel dnes na spermogramu ja na folikumetrii folik 10mm sliznice 7,5 cm v utery dalsi folilumetrie a ve stredu asi IUI
@juliemichal tak drzim palečky, aby ti vše dopadlo!
@juliemichal držím palce ať folik naroste a klapne to 😀
@clo1 jsem tehotna a styk byl 4 dny pred ovulaci. Ovulaci poznam dle bolesti, takze vim, ze nebyla drive.
@juliemichal nebude pozdě. Folik 10mm je ještě dost malý. Praská při 20-22mm.
@sudylichozrout není to nemožné, ale je malá šance že se to povede.
@sudylichozrout a jak je?
@leymea no, zatim celkem mizerie. Nevolnosti, unava... Koncim 12. tyden, tak snad mi bude uz brzy lepe. Co ty? 🙂
@sudylichozrout takze Te ceka prvni screening? Snad Ti bude uz lip. Je to naprd. U me dobry 🙂 v pondeli druhy velky utz tak jsem natesena a doufam, ze bude vse v poradku 😊
V pondělí by mohl být pozitivní, min cyklus byl taky 17dc pozitivní 🙂

@ja_osobne kolik jsi dc? Budeš dělat zase ovulační testy? Já 6 dc mám doma posledních 5 testů. Další se mi přikupovat nechtějí, takže s nimi začnu tak od 11-12 dc.