icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
8. zář 2019

@clo1 joji, az dnes, a cipek začal meknout a jít dolů až dnes. Vypadá to na úterý. Taky mám nejradši ovular, ten mi jedinej ukázal pozitivni... tak uvidime 🙂

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@clo1 Tak dnešní. To vypadá až tak zitra/středa no 🙂 dneska jsem 17dc.

juliemichal
9. zář 2019

tak já dnes takto 13DC,kdy si myslíte,že by mohl být pozitivní? 😀 😀

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@juliemichal ahoj, jsme na tom asi stejne, rekla bych ve středu🙂

juliemichal
9. zář 2019

@ja_osobne ahojky taky se mi to zdá,že jsme na tom zhruba stejně 🙂 no zítra zase na folikumetrii do toho Olomouce a asi středa nebo čtvrtek IUI no uvidíme co mi řekne dr 🙂 🙂

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@juliemichal viděla bych na to ovu ve středu 🙂 na na utz nechodím, no 🙂 tak držím palce 🙂

juliemichal
9. zář 2019

@ja_osobne děkuji 🙂 🙂 no snad se nám obou už konečně zadaří,takže budeme spolu testovat co? 😀 😀

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@juliemichal noooo, asi jo. My ale za týden letíme na dovcu na 16 dni, měla bych to tam Nedostat, ale asi si vezmu duphaston, zbyl mi jedno balení, nechci to úplně dostat na dovce 🙂 tak si to trochu oddalim ...

juliemichal
9. zář 2019

@ja_osobne no to se ti ani nedivím,taky bych to nechtěla dostat na dovče,no snad to vůbec nedostaneš,držím palečky 🙂

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@juliemichal díky, díky,, taky držím palečky, ať konečně najdeme // ! 😍👌

juliemichal
9. zář 2019

@ja_osobne snad už ano no necháme se překvapit 🙂 🙂

clo1
9. zář 2019

@juliemichal iui krásně stihneš. Určitě to bude krásně načasované, zítra už bude určitě folík velký. Dostaneš injekci na prasknutí?

clo1
9. zář 2019

@ja_osobne už ti sílí, možná že už zítra bude pozitivní nebo nejpozději ve středu. Já mívám takový jeden den a další den už pozitivní. Takže to vypadá dobře. 😀

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@clo1 jojo, pěkně sílí 🙂 cipek uz je pěkně dole a měkne🙂 min. Cyklus jsem to taky tak měla, takováhle 16dc a pak 17dc pěkně pozitivní! Tak uvidim zítra. Dneska jsem si musela koupit nové testy a koupila jsem si i TT na dovolenou, abych nekupovala tam 🤦‍♀️
Udělám ještě test večer 🤦‍♀️🤣 na to, že jsem nechtěla testovat vůbec, slušný výkon 🤦‍♀️🤣🤣

juliemichal
9. zář 2019

@clo1 já si myslím,že určitě dostanu injekci na prasknutí,vždy jsem to tak měla 🙂 🙂
no jen doufám,že zítra nebude potřeba aby jsme měli IUI,to by fakt manžel nestihl dojet 140km 😀 😀 a ještě k tomu z práce 😀 😀

clo1
9. zář 2019

@juliemichal ovu test ještě nemáš pozitivní, takže neboj 😉 myslím, že zítra tam bude velký folík a dostaneš injekci a další den IUI 🙂

clo1
9. zář 2019

@ja_osobne taky si vždy říkám, nebudu testovat, nebudu to tak řešit a když vím, že se blíží ovulace už zase vytahuju testy. 😀

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@clo1 tak to jsme na tom stejně 🤦‍♀️🤣🤣👌 ale v říjnu na to všechnu kašlu, když jdu na tu laparku ...

sudylichozrout
9. zář 2019

@leymea Ahoja, pardon, ze pisu az ted. Dnes jsem byla na screeningu, vse je v poradku 🙂 Mam velkou radost! Co u tebe?

ja_osobne
autor
9. zář 2019

Holky, jen se zeptám. Ovu hlen je PŘED ovu, že? Ja jen, že jsem.ted byla na wc a přímo učebnicovy hlen, ale test jeste negativní. A cítím vajecnik na právé straně, což by teď mělo být. Minule byla z levé strany. Takže ovu je až po hlenu, že?

verunka15
9. zář 2019

@ja_osobne mě třeba ty testy vycházejí negativně, čárka je, ale tolik silná co píšu ze by. Měla být a přesto taky jak píšeš,hlen ukázkový a bolest na vakecnicich že bych se zblaznila🙈osobně Bxh těm testům moc. Neverila.... Nepůsobí na. Každého

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@verunka15 já měla svůj první pozitivní test min.cyklus po skoro roce testování. Brala jsem 3 cykly clostik, dobrala jsem v červnu, tak jestli ještě nějak účinkuje po dobrani 🤔 .
Teď tedy začínám pěkně cítit pravý vaječník, taková ostrá bolest, nepříjemné, ale dá se to vydržet, nikdy jsem to takhle nemela. Nikdy jsem ovu nepoznala. Do toho ten ucebnicovy hlen. Takže myslím, že ovu během zítřka 😍 což bude 18dc... sexik byl včera, tak pojistime ještě zítra 😍

ja_osobne
autor
9. zář 2019

Na vrcholu cyklu, v období nejvyšší plodnosti, se výtok z pochvy bude měnit na strukturu vaječného bílku. Přesně takto hutný a čirý hlen je předzvěstí ovulace, doby, kdy jste nejvíc plodná. Takovýto hlen mírně lepí, mezi prsty se natahuje. V nejplodnějších dnech sám stéká, v záchodové míse vytvoří malou kuličku a po jeho vytečení můžete mít pocit náhlé suchosti. /// takže by měl být před ovu 👌

clo1
9. zář 2019

@ja_osobne určitě před ovu, většinou 3-5 dnů, jakmile zmizí je po ovulaci. Podle mě zítra budeš mít test pozitivní a ovulace pak ve středu. Hlavně pozitivní test neznamená, že je ovulace hned, bývá až v rozmezí 24-48 hodin. Testovala jsi ještě teď večer?

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@clo1 ji, to vím, že je dyl , než pozitivní test. Testovala jsem v 5 a test je trochu slabší, než ráno.

verunka15
9. zář 2019

@ja_osobne já být tebou, na nic nečekám.... Vlitnete na to😉nikdy Nevis, kdy to tam "padne" 👌

clo1
9. zář 2019

@ja_osobne třeba si více pila a byl by stejný jako ráno. Zkus zase zítra, ale pokud je plodný hlen tak zkoušejte alespoň obden 😉

ja_osobne
autor
9. zář 2019

@verunka15 chceme nechat mršky trochu dozrát, necháme to na zítra🙂
@clo1 je plodný hlen, až moc 🤦‍♀️🤣 takže zítra a pak se uvidí, podle nálady 🙂

leymea
9. zář 2019

@sudylichozrout ahoj 🙂 tez jsme byli dneska a vse v poradku. Radost velika 😊

ja_osobne
autor
10. zář 2019

@leymea