Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Tak holky drzim vse aby jste nasly // ja je bohuzel nenajdu 😢😢😢 mam anovulacni cyklus coz se dr vubec nelibilo pry nemusim ovulovat vubec i kdyz mam pozitivni ovu testy mi dr vysvetloval pry zkusime 2 IUI a pokud nevyjdou tak IVF manzel ma morfologii a malo spermii 😢😢😢😢 ach jo
@juliemichal tak to mě mrzí :( takže i přes pozitivní testy nemusí být ovulace?
Tak snad to IUI vyjde!!
@sudylichozrout az na tu placentu jsem uplne v pohode 🙂 a co ty? Stale zvracis?
@juliemichal bohuzel i pres pozitivni testy ovulace byt nemusi. Jak moc ma spatnou morfologii?
@juliemichal a co ten 10mm folikul, porostl nebo tam nebyl?
@clo1 jsem tady než jsem dojela z Olmíku do Ovy to taky trvalo 😀 😀 no on tam nebyl což nevím zda se mohl vstřebat anebo co se s ním stalo?
@juliemichal a nemohl už prasknout? Nemohlo být už po ovulaci? To je divné, že tam vůbec nebyl.
@clo1 no já nevím,ale je fakt,že mě včera pobolíval levý vaječník tak nevím co to bylo,ale zase ovu testy nebyly pozitivní 😀 tak jsem z toho jelen hah 😀 😀 no akorát nejhorší je,že z ukončením jsme měli sexík v sobotu a kdyby praskl včera tak to jsou 2 dny a dnes jsme měli sexík z ukončením,takže by to bylo k ničemu 😀 😀 ale jsem fakt z toho jelen,v pátek tam byl a dnes nic a prý hned anovulační a k tomu tam vůbec nebyl ani na jedné straně nebyl ani jeden folík což je hodně divné
@juliemichal kdyby probehla ovulace tak by tam doktor videl zlute telisko. 🙂 s folikulem nevim co se stalo, ale myslim, ze se mohl vstrebat.
@juliemichal jedině že by se vstřebal, ale i tak mi to připadá zvláštní. ☹
@leymea
@clo1 asi se fakt vstřebal,to je pravda a o tom žlutém tělísku nic neříkal,ukazoval mi jak sliznici,která měla 8mm,pak mi ukazoval oba dva vaječníky říkal,že jsou v pořádku a já než zase začal mluvit říkám no a folikul tam není žádný.a on,že ano,že je to anovulační cyklus.akorát jsem se zapomněla zeptat co se stalo s tím docela pěkným folíkem co jsem měla 10DC těch 10mm ovulaci mívám kolem 14-16DC takže to byl podle mě na to jak mívám ovulaci docela pěkný folík.
@juliemichal třeba to byla náhoda a máš teď vyjimečně anovulační cyklus. Prý se to občas stane i když ovulaci běžně míváš. Teď si ani ovu test neměla pozitivní a minule jo. I jsi tu jednou dávala graf a podle něj taky ovulace byla.
@clo1 no to je taky fakt,anovu cyklus je prý 2x do roka jak mi psala kamarádka 🙂 možná to byl u mě druhý anovu cyklus,kdo ví 🙂 🙂
a přesně tak teď ani ovu test nebyl pozitivní,včera tam byla docela silná čárka,ale stejně to ještě nebylo pozitivní,dnes jsem si ho taky dělala a už tam je mini čárka 😀 😀 takže to je jasné i podle toho ovu testu,že se jedná o anovu cyklus.za cca 17 dnů by mi měla dojít ms,tak snad dojde v termínu a skrz anovu cyklu nebudu mít zpoždění 🙂
Ahoj holky, tak já dnes takhle, ovu včera dle bolesti a čípku, dnes už je tvrdý a zavřeny. Tak a teď se dej vule boží!!
@juliemichal to vypadá na ten anovu cyklus. Tak snad to vyjde příští měsíc🙂
@juliemichal a ten skoro-pozitivní test byl kdy? Jak dlouho před ultrazvukem?
@clo1 no ten skoro pozitivní test byl včera v 8 večer tak mohl být ráno pozitivní
@juliemichal ahaa, já myslela že ten skoro-pozitivní byl ještě dřív než si šla na ultrazvuk. Takže byl až po něm?
@clo1 ano ano bohužel až po něm ☹ ☹ dřív jsem ho nestihla udělat,musela jsem v 8 ráno vyjíždět,car mám 140km od baráku 😀

Tak dnešní, nevím, zda můžu považovat za pozitivní 🤔 ale asi jo 🤔