icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
11. zář 2019

@juliemichal a proč si ho vlastně zkoušela? Ono už to bylo zbytečné. Nebo jen tak ze zvědavosti? Snad ti aspoň ta ms dorazí v termínu.☹

ja_osobne
autor
11. zář 2019

@clo1 jojo, budeme čekat spolu 👌😉 vezmu si TT na dovcu, abych nemusela shánět tam 🤦‍♀️🤣 a teď se jen modlit

juliemichal
11. zář 2019

@clo1 no zkoušela jsem ho jen tak ze zvědavosti hah a když jsem viděla,že je skoro pozitivní tak jsem ho i dnes zkusila mno a už jen pidi dušík 😀 😀
a právě,že jsem si od 7DC dělala ovu testy a pěkně sílili i předevčírem byl docela silný,ale včera byl daleko silnější než předevčírem 😀 😀 no taky doufám,že ms aspoň dorazí v termínu tak jak má,akorát nevím jak to tělo bude reagovat a kdy ms dojde,protože ms mi chodí 14 dnů po Ovu tak chodí kolem cca 28-30DC podle toho kdy byla ovu.

clo1
11. zář 2019

@ja_osobne a kdy letíte? Ms na dovolené by nebyla moc dobrá, takže to musí vyjít 😀

clo1
11. zář 2019

@juliemichal dali ti něco na podporu ovulace na příští cyklus? Nebo počkají jestli teď ovu bude??

ja_osobne
autor
11. zář 2019

@clo1 v pondělí! Mám 3 balení utroše, tak si ji malinko posunu, protože mi zrovna vychází na dny, kde jdeme do zábavných parků... a vždycky 1. Dva dny mám hrozně křeče 🤦‍♀️🤦‍♀️ ale doufám, že to nedostal u uz nikdy! 🤣🤣👌

juliemichal
11. zář 2019

@clo1 jj budu brát od 2-6DC clostyl 1 tbl denně.akorát nevím proč ne hned 2 tbl denně jak jsem brala když jsme se snažili o Matea,ale i tak to je dobré

juliemichal
11. zář 2019

@ja_osobne
@clo1 no držím Vám holky aby Vám ms nedošla ♥ ♥ a našly jste // na tt,já si ještě počkám 😀 😀

clo1
11. zář 2019

@juliemichal pokud ale ovulaci jinak normálně máš, tak ti bude stačit i 1 tabletka. Určitě příští cyklus dopadneš lépe než teď. 🙂

@ja_osobne a kdy budeš testovat? Až v termínu ms nebo dřív? Já bych chtěla až v termínu, což by bylo jakoby 14dpo, ale jak se znám tak 10dpo to jistí 😂😂😀

juliemichal
11. zář 2019

@clo1 no snad,uvidíme teď začínám chodit na rehábky tak mi ty dny aspoň budou pěkně utíkat 😀 😀

ja_osobne
autor
11. zář 2019

@clo1 ja na to na dovolené nebudu mít čas a čas na to vůbec myslet! Každý den od rána do večera máme nějaké plány! Takže na to, nejspíš, zapomenu 🤦‍♀️🤣🤣 tak jestli, tak až po meškani! 🙂

ja_osobne
autor
11. zář 2019

Tuli tuli bylo v neděli ( to bylo po 5ti denní abstinence, takže byla plná nádrž 🤣🤣🤦‍♀️) a včera - to byla ovu 🙂 tak snad to stačí....

clo1
11. zář 2019

@ja_osobne určitě to stačilo 😀
A teda závidím ti tu dovču. Hlavně zaměstnáš hlavu něčím jiným a uteče ti to čekání na // 😀

ja_osobne
autor
11. zář 2019

@clo1 tam to uteče určitě! 🤣

ja_osobne
autor
12. zář 2019

Ahoj holky, tak jdu na trh ( na zeď) 🤣 s dnešním příběhem... odpoledne jsem byla u kartařky/astrolozky s tim, že se chci zeptat na mimčo. Aniž bych ji něco řekla ( kromě data narozeni) 🤦‍♀️🤣 tak mi hned řekla, že vidí v brzké době u mě operaci (ano, jdu v říjnu na laparku) na to hned navázala, že se toho nemusim bát, že vše dobře odpadne. A na otázku, zda tam pak vidi mimčo.... ano, viděla tam mimco, holčičku 🙂 i mě nějaký 6ty smysl říká, že to bude holčička.
A jak se tu teď probíralo "chytré okoli", tak jsem dnes byla s mamcou venčit psa, řekla jsem ji, že jsem byla u kartařky.. a mamca hned.. a ptala jsi se na mimčo?! (Kvůli tomu jsem tam šla, že) 🤦‍♀️🤣 Ano, mami, ptala jsem se na mimčo. A CO A CO?! Bude to holčička? Ja chci holčičku.. a už to jelo, začala vymýšlet jména. Ale mě to kupodivu nevadilo,by naopak, byla jsem těžce nad věcí, protože jsem byla dobře nalazena od té kartařky🙂 takže já už se těším na říjen, až půjdu pod kudlu 🤣🤣🤰

HAU a AMEN 😍😍👌❤

clo1
12. zář 2019

@ja_osobne 😀😀😀 já tomu moc nevěřím. Ono když se zeptáš na mimčo, tak si hned domyslí, že se snažíte a třeba to nejde, takže mohla plácnout tu operaci. A jasně, že ti řekne, že mimčo bude a holčička to je vždy 50/50. Takže já tomu moc nevěřím. Člověk si z toho vždy něco vezme, něco mu sedí a něco ne. Ale poslouchalo se to určitě hezky.
Ale já ti vyvěštím, že na žádnou laparku nepůjdeš protože najdeš na konci září // 😀 😀

leymea
12. zář 2019

@ja_osobne kamaradka mi tez vylozila kdysi karty (nezivi se tim). V rijnu jsem se ptala (to uz jsme se snazili pres rok) jestli do mych 24 narozenin otehotnim (narozeniny mam 3.1.), bylo mi receno, ze ano. Dva dny pred stedrym dnem jsem nasla // carky. No masakr 😀

ja_osobne
autor
12. zář 2019

@clo1 kez by jsi měla pravdu 🤰😍😍
Samozřejmě, že to tak nejspíš bude, ale tak nějak mě navnadila.

ja_osobne
autor
12. zář 2019

@leymea ono na tom něco bude... člověk se na to pak i víc zaměří a sleduje to 🙂 no, uvidíme, co z toho bude a nebude pravda 🙂

Koukám na to ale s nadhledem, samozřejmě 🙂

juliemichal
13. zář 2019

holky co myslíte?ještě testovat anebo spíše to brát,že už to je passe?v úterý podle dr anovulační cyklus,ale nechápu,nechápu mno 😀

ja_osobne
autor
13. zář 2019

@juliemichal já bych zkusila zítra, čárka se mi zdá docela silná, pokud bude stejná, nebo slabší, už je to asi jasné.....

juliemichal
13. zář 2019

@ja_osobne no mě se ta čárka taky zdá docela silná na to,že by to byl anovulační cyklus.to by podle mě byla ta druhá čárka furt slabá a ne tak silná aby se jednalo o anovu cyklus.

clo1
13. zář 2019

@juliemichal ale už jsi měla před pár dny silnější test, pak zase slabý, takže bych tomu moc šancí nedávala. Můžeš zkusit ještě zítra, ale jinak už bych asi netestovala.

leymea
13. zář 2019

@juliemichal verila bych doktorovi.

clo1
13. zář 2019

Mě dnes začaly bolet prsa, ale jsem teprve 6dpo, to se mi zdá brzo na nějaké příznaky :-/

ja_osobne
autor
13. zář 2019

@clo1 zahnizdovani by mohlo být🙂 👍👍🤰

clo1
14. zář 2019

@ja_osobne tak dnes už téměř nebolí, tak asi planý poplach. Co ty, jak je?

ja_osobne
autor
14. zář 2019

@clo1 občas cítím pichnuti nad trojúhelničkem🙂 dnes 4dpo. Jinak nic.

Plány poplach to bude v době, až přijde ms, jinak ne 🙂

ja_osobne
autor
17. zář 2019

Ahoj holky, tak co, nějaký pokrok?

clo1
17. zář 2019

@ja_osobne já zatím nic. Ms čekám v sobotu. Ve čtvrtek možná zkusím test.

Strana