Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 no zkoušela jsem ho jen tak ze zvědavosti hah a když jsem viděla,že je skoro pozitivní tak jsem ho i dnes zkusila mno a už jen pidi dušík 😀 😀
a právě,že jsem si od 7DC dělala ovu testy a pěkně sílili i předevčírem byl docela silný,ale včera byl daleko silnější než předevčírem 😀 😀 no taky doufám,že ms aspoň dorazí v termínu tak jak má,akorát nevím jak to tělo bude reagovat a kdy ms dojde,protože ms mi chodí 14 dnů po Ovu tak chodí kolem cca 28-30DC podle toho kdy byla ovu.
@juliemichal dali ti něco na podporu ovulace na příští cyklus? Nebo počkají jestli teď ovu bude??
@clo1 jj budu brát od 2-6DC clostyl 1 tbl denně.akorát nevím proč ne hned 2 tbl denně jak jsem brala když jsme se snažili o Matea,ale i tak to je dobré
@juliemichal pokud ale ovulaci jinak normálně máš, tak ti bude stačit i 1 tabletka. Určitě příští cyklus dopadneš lépe než teď. 🙂
@ja_osobne a kdy budeš testovat? Až v termínu ms nebo dřív? Já bych chtěla až v termínu, což by bylo jakoby 14dpo, ale jak se znám tak 10dpo to jistí 😂😂😀
@clo1 no snad,uvidíme teď začínám chodit na rehábky tak mi ty dny aspoň budou pěkně utíkat 😀 😀
Tuli tuli bylo v neděli ( to bylo po 5ti denní abstinence, takže byla plná nádrž 🤣🤣🤦♀️) a včera - to byla ovu 🙂 tak snad to stačí....
Ahoj holky, tak jdu na trh ( na zeď) 🤣 s dnešním příběhem... odpoledne jsem byla u kartařky/astrolozky s tim, že se chci zeptat na mimčo. Aniž bych ji něco řekla ( kromě data narozeni) 🤦♀️🤣 tak mi hned řekla, že vidí v brzké době u mě operaci (ano, jdu v říjnu na laparku) na to hned navázala, že se toho nemusim bát, že vše dobře odpadne. A na otázku, zda tam pak vidi mimčo.... ano, viděla tam mimco, holčičku 🙂 i mě nějaký 6ty smysl říká, že to bude holčička.
A jak se tu teď probíralo "chytré okoli", tak jsem dnes byla s mamcou venčit psa, řekla jsem ji, že jsem byla u kartařky.. a mamca hned.. a ptala jsi se na mimčo?! (Kvůli tomu jsem tam šla, že) 🤦♀️🤣 Ano, mami, ptala jsem se na mimčo. A CO A CO?! Bude to holčička? Ja chci holčičku.. a už to jelo, začala vymýšlet jména. Ale mě to kupodivu nevadilo,by naopak, byla jsem těžce nad věcí, protože jsem byla dobře nalazena od té kartařky🙂 takže já už se těším na říjen, až půjdu pod kudlu 🤣🤣🤰
HAU a AMEN 😍😍👌❤
@ja_osobne 😀😀😀 já tomu moc nevěřím. Ono když se zeptáš na mimčo, tak si hned domyslí, že se snažíte a třeba to nejde, takže mohla plácnout tu operaci. A jasně, že ti řekne, že mimčo bude a holčička to je vždy 50/50. Takže já tomu moc nevěřím. Člověk si z toho vždy něco vezme, něco mu sedí a něco ne. Ale poslouchalo se to určitě hezky.
Ale já ti vyvěštím, že na žádnou laparku nepůjdeš protože najdeš na konci září // 😀 😀
@juliemichal já bych zkusila zítra, čárka se mi zdá docela silná, pokud bude stejná, nebo slabší, už je to asi jasné.....
@ja_osobne no mě se ta čárka taky zdá docela silná na to,že by to byl anovulační cyklus.to by podle mě byla ta druhá čárka furt slabá a ne tak silná aby se jednalo o anovu cyklus.
@juliemichal ale už jsi měla před pár dny silnější test, pak zase slabý, takže bych tomu moc šancí nedávala. Můžeš zkusit ještě zítra, ale jinak už bych asi netestovala.
@juliemichal verila bych doktorovi.
Mě dnes začaly bolet prsa, ale jsem teprve 6dpo, to se mi zdá brzo na nějaké příznaky :-/
Ahoj holky, tak co, nějaký pokrok?

@juliemichal a proč si ho vlastně zkoušela? Ono už to bylo zbytečné. Nebo jen tak ze zvědavosti? Snad ti aspoň ta ms dorazí v termínu.☹