Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal je dost výrazný, ale řekla bych, že úplně pozitivní ještě není. Zkus ovular, ten je lepší.
Ovu 24dc klidně být může.
@clo1 jj ten ovular je daleko lepší,to je fakt,ale ho nemám hah 😀 😀 chybí mini pidi kousek aby byl pozitivní 😀 no dnes jsem 24DC,zítra 25DC (po pozitivním ovu testu,mám ovu na druhý den) no akorát nejhorší je,že ms mi dojde o 12 dnů později ☹ ☹ což mě úplně štve 😀 😀
@clo1 a tady je úplně zaschlý 😀 😀
@juliemichal vypadá dobře. Zkus test ještě večer.
Já jsem dnes dostala ms. O den dřív :-/
@clo1 ach jo to mě mrzí ☹ ☹ no večer nebudu moct,dojdou známí po 2 měsících,tak mi to je blbé haha 😀 😀
@juliemichal tak si odskočíš na wc na minutku a pak při druhé chvilce se mrkneš jak test dopadl 😀
@clo1 haha haha tak to je taky nápad 😀 😀 akorát nevím zda neovlivní ovu test pivko 😀 😀
@juliemichal to asi ovlivni. Před testovaním bys něměla tak 2hodky moc pít. Tak testni těsně před tím, než příjdou a je to.
@clo1 tak to mě mrzí :(
@juliemichal taky bych zkusila večer test a už by mohl být pozitivní! 🙂
Já zatím nic, prsa nebolí, těhotná se necítím. Dnes 10dpo.
@juliemichal tak co, zkoušela jsi ovu test ještě? 😀

@clo1 ja dnes 7dpo, leze na mě nějaký moribundus, kašel, rýma a měla jsem i teplotku. Při kychnuti a zakaslani mě dost zaboli podbřišek.. A když si sahnu jakoby na dělohu tak mi přijde "tvrda"
Včera jsme preteli na dovcu do Miami, tak je dost možné, že se mi třeba trochu rozhodl cyklus a ms se kvůli tomu opozdi. Každopádně beru utroše na prodloužení LF, protože jsem ji měla 12 dni, což mi přijde málo. A ms by se neměla dostavit příští pátek... A testy jsem si s sebou vzala....