icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
17. zář 2019

@clo1 ja dnes 7dpo, leze na mě nějaký moribundus, kašel, rýma a měla jsem i teplotku. Při kychnuti a zakaslani mě dost zaboli podbřišek.. A když si sahnu jakoby na dělohu tak mi přijde "tvrda"
Včera jsme preteli na dovcu do Miami, tak je dost možné, že se mi třeba trochu rozhodl cyklus a ms se kvůli tomu opozdi. Každopádně beru utroše na prodloužení LF, protože jsem ji měla 12 dni, což mi přijde málo. A ms by se neměla dostavit příští pátek... A testy jsem si s sebou vzala....

clo1
17. zář 2019

@ja_osobne příští pátek? To je nějak moc pokud jsi 7dpo. Někomu utroš lf neprodlouží nebo max o den/dva.

ja_osobne
autor
17. zář 2019

@clo1 vzala jsem ho 19dc a je na 10 dní. A vždycky mi po nem přišla až 6 dni... takže vlastně 16 dni

ja_osobne
autor
17. zář 2019

@clo1 jinak klasicky termín ms by mělo být v pondělí.. tak nevím. V což nedoufam, protože máme jít do vodního parku 🤦‍♀️🤦‍♀️👌

clo1
19. zář 2019

@ja_osobne třeba nepříjde vůbec 😉
Já si dnes dělala test a je negativní. Takže za 2dny ms. ☹ co ty, jak se cítíš?

ja_osobne
autor
19. zář 2019

@clo1 to ještě nic neznamená.. Ja jsem úplně v pohodě. Žádné "priznaky" nic.....
Užívám dovolenou, tak nemám čas na to myslet🙂

ja_osobne
autor
19. zář 2019

@clo1 necítím se těhotně. Dnes 9dpo.. jen mě 2 dny pichalo kolem dělohy, jinak nic

juliemichal
20. zář 2019

holky můžu ten ovulák (růžový) brát jako pozitivní?a není na pozitivní ovu test 24DC pozdě?na tt se nedívejte tam nic není 😀 😀

clo1
20. zář 2019

@juliemichal je dost výrazný, ale řekla bych, že úplně pozitivní ještě není. Zkus ovular, ten je lepší.
Ovu 24dc klidně být může.

juliemichal
20. zář 2019

@clo1 jj ten ovular je daleko lepší,to je fakt,ale ho nemám hah 😀 😀 chybí mini pidi kousek aby byl pozitivní 😀 no dnes jsem 24DC,zítra 25DC (po pozitivním ovu testu,mám ovu na druhý den) no akorát nejhorší je,že ms mi dojde o 12 dnů později ☹ ☹ což mě úplně štve 😀 😀

juliemichal
20. zář 2019

@clo1 a tady je úplně zaschlý 😀 😀

clo1
20. zář 2019

@juliemichal vypadá dobře. Zkus test ještě večer.
Já jsem dnes dostala ms. O den dřív :-/

juliemichal
20. zář 2019

@clo1 ach jo to mě mrzí ☹ ☹ no večer nebudu moct,dojdou známí po 2 měsících,tak mi to je blbé haha 😀 😀

clo1
20. zář 2019

@juliemichal tak si odskočíš na wc na minutku a pak při druhé chvilce se mrkneš jak test dopadl 😀

juliemichal
20. zář 2019

@clo1 haha haha tak to je taky nápad 😀 😀 akorát nevím zda neovlivní ovu test pivko 😀 😀

clo1
20. zář 2019

@juliemichal to asi ovlivni. Před testovaním bys něměla tak 2hodky moc pít. Tak testni těsně před tím, než příjdou a je to.

ja_osobne
autor
20. zář 2019

@clo1 tak to mě mrzí :(

@juliemichal taky bych zkusila večer test a už by mohl být pozitivní! 🙂

Já zatím nic, prsa nebolí, těhotná se necítím. Dnes 10dpo.

clo1
20. zář 2019

@ja_osobne zase budu pít kontryhelový čaj. Posunul mi ovulaci na 12 dc. Nevím jestli to bylo čajem nebo náhoda, ale ovlaci mám okolo 15 dc běžně.

clo1
20. zář 2019

@ja_osobne test budeš zkoušet kdy? 😀

ja_osobne
autor
20. zář 2019

@clo1 ja piju čaj ludmily Mojzisove. Testovat budu, pokud mi nedorazi ms.

clo1
20. zář 2019

@juliemichal tak co, zkoušela jsi ovu test ještě? 😀

clo1
24. zář 2019

@ja_osobne tak co ms nebo // ??? 😀 já jsem dnes 5 dc a snažení je před náma. Tentokrát budu měřit BT, testy vynechám.

leymea
24. zář 2019

@ja_osobne tez me zajima jak na tom jsi 🙂

ja_osobne
autor
25. zář 2019

@leymea
@clo1 nedošla, protože jsem brala utroše na posunutí ms kvůli dovolené, včera jsem dobrala a ms by neměla dorazit neděle? Nejspis.. jediné, co mě bolí, jsou bedra. Jinak nic.... prsa nebolí, na zvracení není a na TT vůbec nemám čas ani ho nechci dělat, jsem 32 DC a 14dpo. Tak, kdovi

clo1
25. zář 2019

@ja_osobne pokud jsi vysadila, příjde dřív než v neděli. A nebo vůbec. 🙂
Udělej test. 14 dpo je dost

ja_osobne
autor
25. zář 2019

@clo1 mě po vysazení přišla vždy 6. den, což je teď neděle🙂 necítím se těhotně. Oproti jiným měsícům 🤦‍♀️🤣🤣🤣

clo1
25. zář 2019

@ja_osobne no právě proto...necítíš se jako obvykle...tak že by?? 😀

ja_osobne
autor
26. zář 2019

@clo1 50/50 🤔🤣🤦‍♀️

clo1
26. zář 2019

@ja_osobne nenapínej nás a testuuuuuj 😀 😂

ja_osobne
autor