Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal jak jsi na tom??
@clo1 dnes 1DC 😀 konečně 😀
@juliemichal a co tě teď čeká? Budeš brát clostík a pak IUI?
@clo1 ano zítra budu volat o e recept na clostyl a objednávat se na folikumetrii 🙂 a pak uvidíme jestli bude IUI anebo zase bude ovulace tak pozdě jako teď ☹
@juliemichal s clostikem nebude tak pozdě. Hlavně si ji nemívala takto pozdě, spíš to byl nějaký výkyv. Držím palce, ať tentokrát iui vyjde 🙂
@clo1 no máš pravdu nemívala jsem jí nikdy tak pozdě :-O teď za to mohl gynex,co jsem brala 😀 😀 no doufám,že po clostylu se mi to spraví 😀 a ty jsi už kolik DPO? 😀 😀 jen teď doufám,že nebudu mít ovu o víkendu,to by zase IUI nevyšlo ☹
@juliemichal jsem 3 dpo. Tentokrát nebudu testovat. Koupený nemám žádný, tak mě to nebude lákat. 🙂
No snad ti to nevyjde na víkend, to by bylo blbé.
@clo1 no hodně blbé ☹ 18.10 je pátek a to budu 13DC 😀 tak snad nebude ovu na víkend ☹ ☹
to je super,že teď testovat nebudeš,to s tebou souhlasím,taky tento cyklus testovat po tom IUI nebudu,a buď dojde ms nebo ne 😀 😀 aha ne testovat budu muset skrz utroše jestli ho mám vysadit nebo ne ☹
@juliemichal jaké máš dávkování toho clostíku? Třeba s ním bude ovu brzy a do 13 dc to stihnete. A ty docházíš do caru? Tam to o víkendu nefunguje?
@clo1 no mám brát jen 1 denně od 2DC do 6DC 😀 a teď jsem se dívala na otvírací dobu a mají otevřeno jen do pátku ☹
@juliemichal no tak to je blbe, fakt. Snad to vyjde a ovulace bude drive s tim clostikem.
To by byla fakt smula.
@clo1 přesně tak to by byla smůla ☹ no uvidíme jak to vlastně dopadne 🙂 15.10 jdu na folikumetrii (aspoň myslím) tak jsem zvědavá co mi řeknou 🙂

@ja_osobne ty máš ale výdrž 😂🤣