Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 děkuji určitě dám ♥ a ty pak dej vědět jak jsi dopadla tfuj tfuj tfuj ať tento cyklus najdeš // na tt ♥ moc ti to přeji ♥
@juliemichal měla by dorazit 16.10.nebo 17.10.
Takže test koupím jen když nedorazí.....snad vydržím. Ale tento měsíc jsem si zakázala jak ovulační tak těhotenské kupovat. Aspoň ušetřím 😀
Co ty budeš zkoušet ovu testy nebo to teď necháš na doktorech?
@clo1 no to je super,jak to teď bereš 🙂 já to teď taky nechám na doktorech a ovu testy zkoušet nebudu,těhu test zkusím 12 dnů po IUI (teda pokud proběhne,a nebude ovu o víkendu) abych pak mohla vysadit utroš 😀 😀 možná budu měřit jen BT 😀 ale ovu testy a těhu testy kupovat zbytečně nechci,mám doma poslední těhu test tak ten si nechám na ten 12 den po IUI 😀 😀 a jinak můj manžílek bude mít 16.10 30 let tak by měl krásný opožděný dáreček k narozeninám,kdyby to klaplo 🙂
@juliemichal tak už sis zobla první prášek? 😀
Jo, byl by to fajn, opožděný dárek 😀
Musí to vyjít.😀
@clo1 no jinak ofiko dárek manžel odemě dostává kérku na předloktí 😀 😀 já si jdu zítra pro kérku na rameno 😀 😀
a jinak ještě ne,čekám až mi dojde manžílek a pak jdeme do lékárny,dnes si ho vezmu teda večer a od zítřka ho budu brát jen ráno 😀 mám mít 1 prášek denně 😀 😀
Děvčata, tak kromě laparky a mimča budu řešit novou práci..... 🤦♀️🤦♀️🤣🤣 alespoň se zaměstnám a nebudu na to tolik myslet!
@juliemichal moc držím palečky, ale stimulace vyšla!
@ja_osobne no super a ono to pak půjde jak po másle 🙂 🙂 děkuji,uvidíme zda vyjde nebo ne 😀
@juliemichal to doufám! Ze do Vánoc! Ať máme krásný dárek! 😍
Co Ty, jak je?
@ja_osobne no do Vánoc by to bylo fakt nádherné,kdyby se to povedlo ♥ ♥
no dnes 4DC,zobu od 2DC clostilbegyt,na IUI nám to nevyjde tak 10DC jdu na folikumetrii k mému gynekologovi a co ty?
@clo1 jasně, netestuji! Byla jsem ve městě a testy i přesto nakoupila!!
@juliemichal já nevím, jaký DC jsem, nevím, kdy má být ovu, ale začíná mi ovu hlen, tak asi během 5ti dnu 🙂 tak drzim palecky, at jsou poradne foliky!
@clo1
@juliemichal
Jen už 3 dny jsem přes den hrozně unavená, spim denně tak 20 hodin a dneska jsem se ráno vzbudila a šla hned obejmout misu 🤦♀️🤦♀️ tak nevím, co ti je.. i manžel si všiml že strašně moc spím..
Tak já nejspíš ovu dnes, bolel mě pravy vaječník, ale testy jsem nedělala, tak nevím. Zítra ráno jdu na krev a na predoperacni vyšetření, tak jsem.zvedava 🙂
Ahoj holky, tak jak jste na tom? 🙂

@juliemichal tak to dej pak vedět. Jsem zvědavá. Snad už tam budeš mít velký folík a nebo rovnou 2 😀