icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
18. říj 2019

@ja_osobne krev si nech nabrat určitě, snad ti to sami nabídnou. Budeš pár dní před ms a z krve už by to mohlo jít poznat jestli jsi nebo nejsi těhotná. 🙂

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@clo1 to určitě! Koupila jsem si radši i testy. A dneska mě začaly bolet bradavky.... 6dpo, pokud byla v neděli..

juliemichal
19. říj 2019

@ja_osobne no moc držím palečky ♥ já jsem 2DPO a 2 dny po IUI 😀 😀 no jsem zvědavá hah 😀

clo1
19. říj 2019

@juliemichal
@ja_osobne tak to máte fajn, zase jste přibližně nastejno. Já mám krátké cykly, tak jsem vám utekla. Jsem 4dc. Opět mi to nedalo a včera jsem si objednala ovu testy, takže až dorazí budu testovat. 😀

juliemichal
19. říj 2019

@clo1 no já mám cykly 28-30 dnů,ale min cyklus jsem měla 40 dnů hah 😀 😀 tento cyklus zase budu mít 26DC 😀 😀 což jsem nikdy neměla,ale ovu došla 12DC 😀 no uvidíme zda dojde ms anebo ne hah 😀 😀 necháme se překvapit

clo1
19. říj 2019

@juliemichal já to teď dostala po 26 dnech. U mě je to normální. Nemám cykly delší než 28 dnů. No ty jsi měla minule nějaký výkyv. A teď díky clostíku to budeš mît kratší. 🙂 a nebo už ms nepříjde vůbec. 😉

juliemichal
19. říj 2019

@clo1 no uvidíme zda dojde nebo ne 🙂 odedneška začínám brát utroš a uvidíme hah 😀 😀 ale nevím nevím zda by se povedlo 😀 😀 no min cyklus to byl masakr výkyv hah 😀 😀 jako tak dlouhý cyklus jsem nikdy neměla 😀 😀

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@juliemichal
@clo1 já mám cykly 30-35 takže spíš delší, pod 30 jsem nikdy nešla.... Ale zase ovu mívám později, kolem toho 18dca LF tím pádem kratší. No, uvidíme!

@juliemichal držím palečky, ať se chytí!! 😍😍❤❤👍

juliemichal
19. říj 2019

@ja_osobne děkuji i tobě držím palečky aby se konečně podařilo a nemusela jsi jít na laparoskopii ♥

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@juliemichal díky, byla by to asi náhoda...... jdu už v úterý🙂 test zkusím v pondělí

juliemichal
19. říj 2019

@ja_osobne no to určitě zkus,ale divím se,že tě objednali takto :-O já jsem na laparoskopii šla hned po ms

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@juliemichal to nevím, říkala jsem dr. Ze mi to zrovna vychází třešně před ms.. prý to nevadí, tak nevím..

juliemichal
19. říj 2019

@ja_osobne no fakt divné,ale já bych jsem si vydupala aby ti vzali krev na HCG než bych na tu laparoskopii vůbec šla.

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@juliemichal to určitě udělám!! Zrovna jedna slečna psala, že kvůli lps přišla o mimčo, taky otěhotněla, šla na lps a pottatila kvuuli tomu.....

clo1
19. říj 2019

@ja_osobne no právě, můžeš být těhotná a šla by jsi tam zbytečně a ještě by se mohlo cokoliv stát. Proto se chodí těsně po ms. Fakt tě blbě objednali...jakdlouho zůstaneš v nemocnici?

ja_osobne
autor
19. říj 2019

@clo1 podle rekonvalescence🙂 měla bych jít hned druhý den domů, pokud bude vše ok! Já jsem dr říkala, že to mám před ms, říkal, že by to nešlo, nebo tak....

clo1
20. říj 2019

@ja_osobne dej zítra vědět jak dopadl test 🙂

ja_osobne
autor
21. říj 2019

@clo1 tak TT negativní, nevím, jestli mám řešit a jít na gyndu..

clo1
21. říj 2019

@ja_osobne já bych tu krev radši nechala nabrat. Nikdy nevíš....ale je to na tobě.

juliemichal
21. říj 2019

@ja_osobne já bych si asi taky tu krev nechala pro jistotu nabrat,ale fakt záleží na tobě.

ja_osobne
autor
21. říj 2019

@clo1
@juliemichal
Volala JSEM na gyndu a prý to není potřeba, že by to popřípadě neublížilo... což si ale nemyslím
.... když se budou hrabat okolo...

clo1
21. říj 2019

@ja_osobne tak pro jistotu udělej ještě test zítra ráno před nástupem. To je docela blbý přístup. Ale co se dá dělat. ☹

leymea
21. říj 2019

@ja_osobne souhlasim s holkama, je to blby pristup. I kdyby to neublizilo tak by jsi mohla jit zbytecne pod narkozu. Ach jo :-/

ja_osobne
autor
21. říj 2019

@leymea někdy mě postup mého gyndaře zaráží, i kdyz je vyhlášený.... Tak právě nevím, co mám dělat, ještě, když věděl, že jdu před ms. Bude mi tu laparku dělat on právě🙂

ja_osobne
autor
22. říj 2019

Ahoj holky, tak mám po laparce, vše v pořádku, žádný nález, vejcovody průchozí🙂 tak mám hroznou radost! 😍👍

leymea
22. říj 2019

@ja_osobne super 😊

clo1
23. říj 2019

@ja_osobne tak to je fajn. A na spermiogramu jste už byli?

juliemichal
23. říj 2019

@ja_osobne no super zprávičky 🙂 🙂 ♥♥♥

ja_osobne
autor
23. říj 2019

@clo1 byli, vše v pořádku! Já hormony taky dobrý! Tak nevíme, kde je chyba

@juliemichal Děkuji🙂

clo1
23. říj 2019

@ja_osobne štítnou žlázu máš v pořádku?

Strana