Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne já se léčím se štítnou žlázou a doktorka mi řekla, že pokud plánuju otěhotnět hodnota více než 3 není OK. Pokud otěhotnět nechceš je to ještě v normě. Tak nevím....třeba může být problém i tam. Ale to by chtělo vzít krev přímo na štítnou žlázu a udělat ultrazvuk. Ale beru to podle toho co mi řekla moje doktorka.
@ja_osobne a taky hlavně pokud bys otěhotněla musí se to hlídat, pokud nemáš štítnou žlázu úplně v pořádku. Třeba by ti pomohly léky....trochu by se to upravilo a otěhotněla by jsi. A po porodu by jsi je zase vysadila. Ale každý doktor je jiný, některý řekne, že to je ještě ok a pro jiného už je to na léky.
@clo1 vůbec ne, dr na to kašle, i Kdyz jsem volala, zda mám přijít na kontrolní utz, tak mu řekl, že je to zbytečné, že mám brát 3 měsíce clostik a pak se kdyžtak zastavit, pokud by se nepovedlo..........
Bt se mi moc měřit nechce, i Kdyz je to asi spolehlivější, než OT. Ale tenhle měsíc chci jít na foliky na utz!! To si vydupu!
@ja_osobne každé ráno po probuzení změř teplotu (v pochvě), někdo měří i v puse, ale tam dole je to přesnější 😀 😀
Hlavně nesmíš vstanout z postele, ale změřit a pak až vstávat. 😀
A hodnoty zapisovat do nějakého grafu. Je jich spousta. Nebo stačí i na papír. Já už se toho před lety naměřila až až. Když jsme se snažili o první dítě, takže se v tom docela vyznám 😀

@clo1 o nějakou desetinku zvýšenou, ale prý to není na prášky, ani na dr, tak nevím......