Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne no moc držím palečky ♥ já jsem 2DPO a 2 dny po IUI 😀 😀 no jsem zvědavá hah 😀
@juliemichal
@ja_osobne tak to máte fajn, zase jste přibližně nastejno. Já mám krátké cykly, tak jsem vám utekla. Jsem 4dc. Opět mi to nedalo a včera jsem si objednala ovu testy, takže až dorazí budu testovat. 😀
@clo1 no já mám cykly 28-30 dnů,ale min cyklus jsem měla 40 dnů hah 😀 😀 tento cyklus zase budu mít 26DC 😀 😀 což jsem nikdy neměla,ale ovu došla 12DC 😀 no uvidíme zda dojde ms anebo ne hah 😀 😀 necháme se překvapit
@juliemichal já to teď dostala po 26 dnech. U mě je to normální. Nemám cykly delší než 28 dnů. No ty jsi měla minule nějaký výkyv. A teď díky clostíku to budeš mît kratší. 🙂 a nebo už ms nepříjde vůbec. 😉
@clo1 no uvidíme zda dojde nebo ne 🙂 odedneška začínám brát utroš a uvidíme hah 😀 😀 ale nevím nevím zda by se povedlo 😀 😀 no min cyklus to byl masakr výkyv hah 😀 😀 jako tak dlouhý cyklus jsem nikdy neměla 😀 😀
@juliemichal
@clo1 já mám cykly 30-35 takže spíš delší, pod 30 jsem nikdy nešla.... Ale zase ovu mívám později, kolem toho 18dca LF tím pádem kratší. No, uvidíme!
@juliemichal držím palečky, ať se chytí!! 😍😍❤❤👍
@ja_osobne děkuji i tobě držím palečky aby se konečně podařilo a nemusela jsi jít na laparoskopii ♥
@juliemichal díky, byla by to asi náhoda...... jdu už v úterý🙂 test zkusím v pondělí
@ja_osobne no to určitě zkus,ale divím se,že tě objednali takto :-O já jsem na laparoskopii šla hned po ms
@juliemichal to nevím, říkala jsem dr. Ze mi to zrovna vychází třešně před ms.. prý to nevadí, tak nevím..
@ja_osobne no fakt divné,ale já bych jsem si vydupala aby ti vzali krev na HCG než bych na tu laparoskopii vůbec šla.
@juliemichal to určitě udělám!! Zrovna jedna slečna psala, že kvůli lps přišla o mimčo, taky otěhotněla, šla na lps a pottatila kvuuli tomu.....
@ja_osobne já bych si asi taky tu krev nechala pro jistotu nabrat,ale fakt záleží na tobě.
@clo1
@juliemichal
Volala JSEM na gyndu a prý to není potřeba, že by to popřípadě neublížilo... což si ale nemyslím
.... když se budou hrabat okolo...
Ahoj holky, tak mám po laparce, vše v pořádku, žádný nález, vejcovody průchozí🙂 tak mám hroznou radost! 😍👍
@ja_osobne no super zprávičky 🙂 🙂 ♥♥♥
@clo1 byli, vše v pořádku! Já hormony taky dobrý! Tak nevíme, kde je chyba
@juliemichal Děkuji🙂

@ja_osobne krev si nech nabrat určitě, snad ti to sami nabídnou. Budeš pár dní před ms a z krve už by to mohlo jít poznat jestli jsi nebo nejsi těhotná. 🙂