icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
4. lis 2019

@clo1 testuji celý měsíc.... vůbec totiž nevím, kdy přijde ovu po laparce... Ale jak to vypadá, přijde asi stejně, jako před ní 🤦‍♀️😂😂👌 tak držím palce, aby už nepřišla!

ja_osobne
autor
4. lis 2019

@clo1 testuji od konce ms, protože nevím, kdy má přijít ovu po laparce.. Ale vypadá to, že nejspíš jako před lps... Uvidíme. Tak držím palce, aby už ms nepřišla!@

clo1
4. lis 2019

@ja_osobne zatím to vypadá podle tvých testů, že bude tak jak si zvyklá.
Díky, test doma mám, tak bude těžké vydržet až do termínu ms 😀

juliemichal
6. lis 2019

ach jo holky moje ☹ tak já asi to IUI tento cyklus nestihnu vůbec ☹ ☹
můj dnešní ovulák,jsem 6DC a dr max na mě úplně nefungoval.takže o trochu silnější čárku než mám teď když jsem měla tak u mě znamenalo,že je pozitivní a na druhý den byla ovulka ☹

clo1
6. lis 2019

@juliemichal ještě nedělej předčasné závěry. Třeba tak rychle sílit nebude. Kdy jsi měla ovulaci minule, kolik dc? A na utz jdeš kdy?

juliemichal
6. lis 2019

@clo1 tady lepší foto 😀 no doufám,že rychle sílit nebude :-O min měsíc jsem měla ovulku 12DC,ale ovu test vůbec nevypadal takto :-O a na první konzultaci do caru jdu až 11.11

leymea
6. lis 2019

@juliemichal vsak jsem u Tebe nedavno videla pozitivni test, nedopadlo to? ☹

juliemichal
6. lis 2019

@leymea nene bohužel ☹ ☹

leymea
6. lis 2019

@juliemichal to me mrzi ☹

juliemichal
6. lis 2019

@leymea ono to zase jednou určitě vyjde,jinak děkuji ♥

ja_osobne
autor
6. lis 2019

Já dnes takto, 14dc, test sílí 🙂 takže ovu bych teplá o vikendu🙂 no, uvidíme, zda vůbec bude🙂

ja_osobne
autor
7. lis 2019

Zítra by mohl být pozitivní 😍👍 doufejme🙂

Jak jste na tom vy, holky?

clo1
8. lis 2019

@ja_osobne sílí 😀 kolik jsi dc?
Já čekám ms za 3 dny a test dnes negativní ☹

petula.bir
8. lis 2019

@clo1
Ahojky, kolkáty den jsi po ovulaci? Já ms tak čekám neděle pondělí 🤔

juliemichal
8. lis 2019

@ja_osobne ahojky já dnes takto 😀 dnes 8DC 😀 no v pondělí do nového caru a uvidíme :-O
jak se dívám tak mi krásně odchází čočka z foťáku 😀 😀

petula.bir
8. lis 2019

@juliemichal
Ahojky, trošku 😂😂😂
Jinak car stíháte, myslím, ze si už daji pozor kdy udělají IUI 🤔 když je na to upozorníš 😊

ja_osobne
autor
8. lis 2019

Ze shora 14, 15, 16 - dnes. Pozitivní snad zítra🙂 tak drzim palce do nového caru!
Pokud se nám to teď do nového roku nepovede, tak taky půjdu do caru. Nevi se, kde může být problém....

juliemichal
8. lis 2019

@petula.bir hodně hodně haha haha 😀 😀 fakt krásná čočka v tom tel 😀 no ani těhu testíky nebudu mít jak fotit 😀 😀 pokud něco bude 😀 😀
no a u tebe jsem zvědavá na tt 🙂 🙂 snad ms nedojde ♥ ♥
ani nevím jestli mi budou tento cyklus dělat IUI nebo ne ☹ když jdeme v pondělí teprve jen na první konzultaci ☹

juliemichal
8. lis 2019

@ja_osobne určitě se do nového roku povede,uvidíš ♥ ♥ držím palečky aby jsi do caru jít nemusela 🙂

petula.bir
8. lis 2019

@ja_osobne
Jjj o víkendu by byt mohla 😊 jak dlouho se snažíte? My od března 🤔 v únoru byla revize v 10tt. Chtela jsem jít do caru již minulý cyklus ale nějak se to doma probralo s manželem a řekli jsme pockame do ledna a pak půjdeme.
@juliemichal
No, já nevím jak to bude u mě teď, spíš tomu nevěřím. Test udělám asi v nedeli nebo pondělí, měla bych to dostat a podle teploty, když půjde dolů test ani nemá cenu dělat 🤷🏼‍♀️
V tom novém caru bych jim to řekla, tak si myslím, ze ti alespoň utz udělají 🥰

ja_osobne
autor
8. lis 2019

@juliemichal Děkuji, doufám, Ze uz nepřijde! A byl by to krásný dárek pod stromeček a zároveň k narozkam 🙂
@petula.bir tak to máš ještě čas! Od března je krátká doba! My se snažíme uz od loňského srpna.... podle všeho jsem zdravá a manžel taky spermio dobré. Tak uvidíme.

juliemichal
8. lis 2019

@petula.bir no snad mi aspoň utz udělají hah,brala jsem zase ten clostil 😀 😀 tak aby se něco nepokakalo 😀 😀 no stále ti držím palečky,dívala jsem se na tvůj dnešní graf a BT vypadá super 🙂 🙂 snad ms nedojde,moc bych ti to přála ♥

@ja_osobne to věřím,že by to byl krásný dáreček 🙂 já jsem min cyklus chtěla dát k narozkám dárek manžílkovi mno a nedopadlo to,nevadí ono to jednou vyjde 🙂

ja_osobne
autor
8. lis 2019

@juliemichal určitě nám to jednou vyjde!!! 😍😍😍♥️👍

petula.bir
8. lis 2019

@ja_osobne
To je možná chvilka ale s manželem přes rok neberu žádnou antikoncepci a a ani se nijak nechráníme. Nechala jsem tomu volný průběh. V lednu se nám podařilo otěhotnět ale v únoru jsme musela na revizi 😔 od té doby jsem měla 2x pozitivní test ale během par dnů přišla ms a byl konec.
@juliemichal
Já si myslím, že utz ti udělají. Myslíš, že bych mohla udělat test v nedeli (10DPO) když vždy 11DPO přijde ms 🤔 zda to nebude moc brzy 🤔🤷🏼‍♀️

juliemichal
8. lis 2019

@petula.bir já si myslím,že to určitě brzo nebude 🙂 🙂 počkej ty máš LF jen 11 dnů?to je docela málo podle mě ☹ ☹
@ja_osobne tak si říkám,že jednou určitě 🙂 🙂

sudylichozrout
8. lis 2019

@juliemichal Mam LF jen 10 dnu a jsem poctvrte tehotna. Staci to.

juliemichal
8. lis 2019

@sudylichozrout no tak to je pěkné mno 🙂 🙂 já jí mám 14 dnů hah 😀 tak proto se mi to zdálo málo.

sudylichozrout
8. lis 2019

@juliemichal 14 ideal, 10 funkcni minimum, rekla bych. Ale nikdy jsem nemusela LF prodluzovat. Jeen mam o tyden posunutou ovulaci. Mam ji 22. den cyklu, LF 23-32. 33 DC=1 DC.

juliemichal
8. lis 2019

@sudylichozrout já mám ovu pokaždé jinak hah 😀 😀 min cyklus jsem měla ovu 12 DC ms mi došla 27DC 😀 😀
a předminulý cyklus jsem jí měla až 26DC a ms mi došla 40DC,takže jak se dívám tak mám i pokaždé jinak LF 😀 😀 jinak pravidelně mívám ovu v rozmezí 14-16DC,ale teď ty 2 cykly jsem měla jinak ovu,uvidíme teď kdy bude 😀

ja_osobne
autor
8. lis 2019

@sudylichozrout to mě mrzí :( nezkoušela si brát po ovu duphaston/utrogestan? Na prodloužení/ udržení případného tehu? Stalo by to za uvážení, pokud uz jsi tehu byla a odešlo to, třeba je to kvůli té LF, že se mi mi neudrželo. Zkus se na to zeptat dr.

Strana