Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Zdravim holky,muzu se vcucnout a zeptat se jake pouzivate ovu testy,pripadne kde kupujete nebo objednavate na netu? Kuji 😊
@zizulka2008 já objednávám testy ovular a vždy na netu. Vezmu jich víc, ať to mám na 3 cykly třeba
@clo1 a ukazuji carku silne?kdysi jsem mela od dr maxe,ty ale nikdy stejnou silnou carku neudelaly.budu ted zkoumat ovu po dlouhe dobe,tak z toho budu chvili jelen jestli a kdy jo nebo ne 😁🤷♀️
@zizulka2008 mě ukazují obě čárky stejně silné, takže pozitivní v době ovulace. Jinak slaboučké mimo ovulaci, takže už jiné nekupuju.
@zizulka2008 jsou i za dobrou cenu. Na pilulce je mají teď za 64 Kč
@clo1 zrovna jsem na ne na pilulce ted koukala 😁 tak ja jich par natukam a objednam. Neobnovila jsem ted uz injekcni antikoncepci tak vubec netusim kdy se muze cyklus a ovulace upravit,tak jich bude asi potreba vic 🤷♀️😁
@zizulka2008 no to počítej že jich ze začátku budeš muset udělat více. 😀 Než se ti zpravidelní cyklus. Takže raději přiber více balení 😀
@clo1 🤦♀️😁 jdu na to. Aspon bude sranda a co zkoumat 😃
@zizulka2008 ahoj,já používám teď už gs mamma OT, jinak jsem taky používala ovular a za mě taky dobré. 🙂
@ja_osobne tak ja je zkusim...ted uz jen cekat az prijde normalni MS
@zizulka2008 jsou 3 v balení za nějakých 50,- koupila bych na zkoušku oboje a v době, kdy by mohla být ovu, bych zkusila oba z jedné moči 👍 tak držím palce
@ja_osobne já taky u sebe jsem zvědavá, protože jsem ji měla 13 dnů, pak mi 3 cykly přišla už po 12 dnech (potvrzene testem i teplotou) a ted naposledy byla lf jen 11dnů, ale to jsem nezkoušela měřit, tak třeba jsem se o ten jeden den sekla.
Ty budeš teď asi 6dpo (graf bych řekla, že neukazuje dobře) tak uvidíš.
A pokud byla 29,/30 tak sex byl v den ovu, 30 rano👍 stejně ale nezbývá, než čekat
@ja_osobne no jsem zvedava,nevim kdy se to da ted dokupy,po porodu jsem ovu poznala vetsinou podle bolesti a to jsem pak zkusila i ovu testy tenkrat ale ted nevim.skoncila jsem antikoncepcni injekci a ted cekam az mi zabere injekce na zastaveni MS,mam ji uz pres mesic,na injekci na zastaveni jsem byla minuly patek a zatim zadny efekt,tak jsem zvedava kdy se to da dokupy. Nevim,zda nezkusit bylinky...?
@zizulka2008 bylinky určitě neuškodí! Šla bych do nich, věřím jim 🙂 já piju bylinny čaj na podporu těhu a cítím.se po nich lépe, když už nezaberou 🙂

@ja_osobne tak to vypadá, že ovulace je za dveřmi. 😀 test dnes pozitivní 😀 jupí