Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 no dneska je to tyden 🤷♀️ ten kontryhel me taky napadl ale ten se ma pit od zacatku ms?nevim...po vikendu budu volat kazdopadne dr pokud to neprestane.
@ja_osobne zkusim je,treba se to aspon upravi a spravne nastartuje
@zizulka2008 pokud to máš takhle rozhozené, můžeš ho začít pít hned.
@ja_osobne ja bych taky nevydrzela netestovat 🤦♀️😁
@zizulka2008 ještě je brzy! Ms by měla přijít cca 4.12. Ale kdoví 🤦♀️😂😂
@ja_osobne no to je uz ve stredu 😃 ja uz vzdycky testovala od 9dpo,jednou uz od 7dpo 🤷♀️🤦♀️😁
@clo1
@zizulka2008 ještě nechci testovat!! Ale zároveň chci 😂😂 kdyby to třeba pak odešlo s ms, aspoň bych věděla že to jde!! 🤦♀️🤦♀️🤷♀️😂😂
@ja_osobne samo lepsi vydrzet do ms,ale ja nikdy nevydrzela 😃😃🤷♀️ BT jeste k tomu vubec nechapu,se v tom nevyznam jak to funguje🤦♀️😁
@zizulka2008 taky to moc.nechapu, začala jsem teprve teď a to ještě od asi 25dc 🤦♀️🤦♀️😂😂😂
@ja_osobne ja na to vzdycky cucim jak husa do flasky 🤦♀️😁😁 to ja zitra volam nic,stale kvaceni neustalo- mam ms od 19.rijna,injekce nezabrala tk jsem zvedava co z toho bude
@zizulka2008 jezismarjaaa, jakto? Že tak dlouho? To je divné 🤔🤔 jak jsem se tomu měření bránila, tak mě to docela baví, sledovat ti křivku 😂😂😂
@ja_osobne 🤷♀️ netusim,utz delala a nic nenasla ale injekce nezabrala,melo to prejit do tydne,coz bylo ve ctvrtek a prdlacku 🤷♀️🙄
Ja tomu prd rozumim,videla bych v tom tehu porad 😁
@zizulka2008 tak uvidíš, co ti dr řekne! Snad to brzy přejde!
@zizulka2008 bohužel tělo je v šoku z toho vysazeni hormonů :-/ bude chvilku trvat než se dáš dohromady. Určitě si zajdi k dr. co nejdřív. Doporučuji ten norethisteron. Mě pomohl na to špinění tenkrát
Holky, neznáte kapky estrozin? Kámoška po nich hned otěhotněla.... 🙂))

@zizulka2008 to máš hodně rozhozené. Injekce asi nezabrala. Nebo kdy by měla zabrat? Asi by to chtělo něco účinějšího. Pamatuju si před lety, když jsem vysadila HA, tak jsem pořád špinila a dr.mi tenkrát napsal norethisteton, který jsem brala asi 10 dní. Už po nějakých 2 dnech to přestalo a po vysazení jsem dostala už klasickou ms a pak byl klid. Vím že jsem pak pila ve velkém kontryhelový čaj. Sice chvíli trvalo, než se mi zpravidelnil cyklus, ale aspoň to věčné špinení zmizelo.