icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
28. lis 2019

@zizulka2008 to máš hodně rozhozené. Injekce asi nezabrala. Nebo kdy by měla zabrat? Asi by to chtělo něco účinějšího. Pamatuju si před lety, když jsem vysadila HA, tak jsem pořád špinila a dr.mi tenkrát napsal norethisteton, který jsem brala asi 10 dní. Už po nějakých 2 dnech to přestalo a po vysazení jsem dostala už klasickou ms a pak byl klid. Vím že jsem pak pila ve velkém kontryhelový čaj. Sice chvíli trvalo, než se mi zpravidelnil cyklus, ale aspoň to věčné špinení zmizelo.

zizulka2008
28. lis 2019

@clo1 no dneska je to tyden 🤷‍♀️ ten kontryhel me taky napadl ale ten se ma pit od zacatku ms?nevim...po vikendu budu volat kazdopadne dr pokud to neprestane.

zizulka2008
28. lis 2019

@ja_osobne zkusim je,treba se to aspon upravi a spravne nastartuje

clo1
28. lis 2019

@zizulka2008 pokud to máš takhle rozhozené, můžeš ho začít pít hned.

ja_osobne
autor
29. lis 2019

Zatím je to dobré 🙂 mohlo by včerejší pokles být uhnizdovani? 🤔

clo1
29. lis 2019

@ja_osobne může a nemusí. Bohužel z bt toho moc nepoznáš. Jen jestli proběhla ovulace. A když neklesá v den ms, tak je to dobré znamení. Viděla jsem už grafy s poklesem a pak stejně přišla ms. Nebo grafy kde žádný pokles bt nebyl a byly z toho //.

ja_osobne
autor
29. lis 2019

@clo1 to je jasný🙂 domluvila jsem si schuzku na endokrino, mám zvýšené výsledky štítné, tak uvidíme, jestli pomůže🙂

clo1
29. lis 2019

@ja_osobne tak to je dobře, že to řešíš, 👍🏻může být problém možná tam, pokud máte jinak všechno v pořádku

ja_osobne
autor
29. lis 2019

@clo1 nemám vysetreny hema, imuno , genetiku, tak nevím, třeba ještě tam by mohla být chyba, anebobtaky nikde🙂 že 🤫😂😂😂

ja_osobne
autor
30. lis 2019

Dnes 9dpo. Zatím mi nic není, jen mám takové štipkani v podbřišku

clo1
30. lis 2019

@ja_osobne já 5 dpo, taky mi nic není 🙂 dej vědět zítra co bt 🙂

ja_osobne
autor
30. lis 2019

@clo1 mám to takové rozkolisave 🤷‍♀️🤷‍♀️ jojo, dám vědět. Jsem zvědavá! Cítím.se tak nějak jinak, zpívám si doma (když mě nikdo neslyší 😂😂) tancuju u toho.. To jsem nikdy před ms nedělala 🤷‍♀️😂😂😂🤫

clo1
30. lis 2019

@ja_osobne hmmm, že by? 😀😀Test nebudeš zkoušet??

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@clo1 nebudu, nejdřív kdyžtak ve středu 🙂

zizulka2008
1. pro 2019

@ja_osobne ja bych taky nevydrzela netestovat 🤦‍♀️😁

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@zizulka2008 ještě je brzy! Ms by měla přijít cca 4.12. Ale kdoví 🤦‍♀️😂😂

zizulka2008
1. pro 2019

@ja_osobne no to je uz ve stredu 😃 ja uz vzdycky testovala od 9dpo,jednou uz od 7dpo 🤷‍♀️🤦‍♀️😁

clo1
1. pro 2019

@ja_osobne no 3 dny do ms...to už něco vidět bude, pokud se zadařilo. 😀

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@clo1
@zizulka2008 ještě nechci testovat!! Ale zároveň chci 😂😂 kdyby to třeba pak odešlo s ms, aspoň bych věděla že to jde!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️😂😂

clo1
1. pro 2019

@ja_osobne no právě 😀
Ale jestli vydržíš, tak ještě netestuj. Ono i poznáš podle bt zda ms příjde nebo ne. V den ms už klesne někomu i den před ms. Takže pokud bude i ve středu nahoře, šance bude velká 😀

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@clo1 no právě!! Zatím tu bt mám.jak na horské dráze! 🤦‍♀️🤷‍♀️😂😂

zizulka2008
1. pro 2019

@ja_osobne samo lepsi vydrzet do ms,ale ja nikdy nevydrzela 😃😃🤷‍♀️ BT jeste k tomu vubec nechapu,se v tom nevyznam jak to funguje🤦‍♀️😁

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@zizulka2008 taky to moc.nechapu, začala jsem teprve teď a to ještě od asi 25dc 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

zizulka2008
1. pro 2019

@ja_osobne ja na to vzdycky cucim jak husa do flasky 🤦‍♀️😁😁 to ja zitra volam nic,stale kvaceni neustalo- mam ms od 19.rijna,injekce nezabrala tk jsem zvedava co z toho bude

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@zizulka2008 jezismarjaaa, jakto? Že tak dlouho? To je divné 🤔🤔 jak jsem se tomu měření bránila, tak mě to docela baví, sledovat ti křivku 😂😂😂

zizulka2008
1. pro 2019

@ja_osobne 🤷‍♀️ netusim,utz delala a nic nenasla ale injekce nezabrala,melo to prejit do tydne,coz bylo ve ctvrtek a prdlacku 🤷‍♀️🙄
Ja tomu prd rozumim,videla bych v tom tehu porad 😁

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@zizulka2008 tak uvidíš, co ti dr řekne! Snad to brzy přejde!

clo1
1. pro 2019

@zizulka2008 bohužel tělo je v šoku z toho vysazeni hormonů :-/ bude chvilku trvat než se dáš dohromady. Určitě si zajdi k dr. co nejdřív. Doporučuji ten norethisteron. Mě pomohl na to špinění tenkrát

ja_osobne
autor
1. pro 2019

Holky, neznáte kapky estrozin? Kámoška po nich hned otěhotněla.... 🙂))

clo1
1. pro 2019

@ja_osobne neslyšela jsem o nich. Jdu si o tom něco pročíst. 😀

Strana