Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Tak dnes 1dc.. po 41 dnech 😔😔😔😔😔
@ja_osobne aspoň,že už došla 🙂 🙂 já jsem dnes 6DC,docela to zase letí 😀 😀
@juliemichal aspoň tak 🙂 jo,jo, utíká to dost!
@ja_osobne tak to me mrzi...urcite uz se zadari ❤
Tak teď už zbývám jen já. Dnes 9dpo.
@clo1 moc moc držím palečky ♥ ♥
včera jsem si koupila gs ovu testy a zkouším,zkouším,protože je mám poprvé 😀 a jako jen doufám,že ovu nenastane dřív než v úterý 😀 spodní dnešní,včerejší ten vrchní 😀 😀 ale třebas ty gs ovu testy dělají furt silnější čárky 😀 😀
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Mam uz doma trileteho chlapecka a radi bychom mu poridili sourozence. Zkousime od cervna, od listopadu se vylozene snazime. Zkousela jsem jeden mesic ovu testy, ale moc jsem z nich nevycetla. Tento mesic zkousim merit bt,ale taky z toho nejsem moudra. Vy tomu vsemu rozumite, co si myslite o mem grafu? Cyklus mam kolem 35dni. Dekuju💗
@maggiele ahoj, jasně že můžeš 😀
Ovulace u tebe byla asi 24 dc, sice ty teploty nejsou moc vysoké, ale délce cyklu by to odpovídalo 🙂
@juliemichal děkuji, s testem chci vydržet co nejdéle, ale do termínu ms to asi nedám. Mám to dostat v neděli.
Ty jdeš na další IUI?
@juliemichal
Ahojky, gs jsou na prd, vždy se mi to rozpilo - ale zase jsem za 12.dnů našla // 😂 tady jsou moje vítězné z řijna 😂

@clo1 kámoška po nich hned otěhotněla a co jsem četla na netu, tak se taky dost holkám hned povedlo🙂