icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
1. pro 2019

@clo1 kámoška po nich hned otěhotněla a co jsem četla na netu, tak se taky dost holkám hned povedlo🙂

clo1
1. pro 2019

@ja_osobne já teď brala drmek a opozdila se mi ovu o pár dní, takže nevím jestli v něm pokračovat. I když si ho hodně chválí, že měli dřív ovu, ale já to měla naopak. ☹
Tak se teď bojím zkoušet něco nového...nevím 😀

ja_osobne
autor
1. pro 2019

@clo1 na drmek jsem.taky slyšela chválu, ale.kazda jsme prostě jiná a každá reaguje jinak 🙂

ja_osobne
autor
1. pro 2019

Nedalo mi to, z večerní moči, zředěné, vidíte někdo něco? Jde to blbě vyfotit, ale já asi vidím obrys 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

clo1
1. pro 2019

@ja_osobne já bohužel nevidím. Zkus ráno 😉

clo1
2. pro 2019

@ja_osobne tak co, ty napínáš 😀

leymea
2. pro 2019

@clo1 napina 😀

ja_osobne
autor
2. pro 2019

@clo1
@leymea
😔😔😔 nic, holky:(

ja_osobne
autor
2. pro 2019

Ve středu cca by měla přijít ms 🤷‍♀️

clo1
2. pro 2019

@ja_osobne to mě mrzí. I bt už klesá... ☹

ja_osobne
autor
2. pro 2019

@clo1 v noci jsem ale moc nespala, byla pořád vzhůru 😔😔😔😔

leymea
2. pro 2019
ja_osobne
autor
3. pro 2019

TT asi zbytečný dělat, že?

clo1
3. pro 2019

@ja_osobne tak už počkej do zítřka, když máš termín ms. Pokud bt zítra neklesne tak bych test zkusila

ja_osobne
autor
3. pro 2019

@clo1 jedu zrovna na gyndu, dost mě bolí podbřišek 🤷‍♀️

clo1
3. pro 2019

@ja_osobne tak co jak jsi dopadla? To jsi šla na kontrolu po laparce?

ja_osobne
autor
3. pro 2019

@clo1 nijak, dr tam nebyl, tak mám přijít zítra. Nene, nešla, šla jsem tam kvůli tomu, že mě dost picha podbřišek a že se mi to dost rozhodilo po té laparce, tam ať radši mrkne.

ja_osobne
autor
4. pro 2019

Tak dnes 1dc.. po 41 dnech 😔😔😔😔😔

juliemichal
4. pro 2019

@ja_osobne aspoň,že už došla 🙂 🙂 já jsem dnes 6DC,docela to zase letí 😀 😀

ja_osobne
autor
4. pro 2019

@juliemichal aspoň tak 🙂 jo,jo, utíká to dost!

zizulka2008
4. pro 2019

@ja_osobne tak to me mrzi...urcite uz se zadari ❤

clo1
4. pro 2019

@ja_osobne aspoň došla v termínu a hlavně sis pořád nebyla jistá, jestli máš ovulaci. Teď sis to potvrdila teplotou a 12 dní lf taky není špatná. 😉

clo1
4. pro 2019

Tak teď už zbývám jen já. Dnes 9dpo.

ja_osobne
autor
4. pro 2019

@clo1 tak držím palce, aby jsi alespoň ty našla // 😍😍👍 já věděla, že mám LF 12, takže ovu u mě musela být 18dc předtím.... měla dojít dnes, došla. Tak aspoň se to nějak srovnalo, tak uvidíme tenhle cyklus. 30.12. Mám narozky, tak třeba dostanu dáreček

juliemichal
4. pro 2019

@clo1 moc moc držím palečky ♥ ♥
včera jsem si koupila gs ovu testy a zkouším,zkouším,protože je mám poprvé 😀 a jako jen doufám,že ovu nenastane dřív než v úterý 😀 spodní dnešní,včerejší ten vrchní 😀 😀 ale třebas ty gs ovu testy dělají furt silnější čárky 😀 😀

maggiele
4. pro 2019

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Mam uz doma trileteho chlapecka a radi bychom mu poridili sourozence. Zkousime od cervna, od listopadu se vylozene snazime. Zkousela jsem jeden mesic ovu testy, ale moc jsem z nich nevycetla. Tento mesic zkousim merit bt,ale taky z toho nejsem moudra. Vy tomu vsemu rozumite, co si myslite o mem grafu? Cyklus mam kolem 35dni. Dekuju💗

clo1
4. pro 2019

@maggiele ahoj, jasně že můžeš 😀
Ovulace u tebe byla asi 24 dc, sice ty teploty nejsou moc vysoké, ale délce cyklu by to odpovídalo 🙂

@juliemichal děkuji, s testem chci vydržet co nejdéle, ale do termínu ms to asi nedám. Mám to dostat v neděli.
Ty jdeš na další IUI?

petula.bir
4. pro 2019

@juliemichal
Ahojky, gs jsou na prd, vždy se mi to rozpilo - ale zase jsem za 12.dnů našla // 😂 tady jsou moje vítězné z řijna 😂

clo1
4. pro 2019

@ja_osobne děkuji, kéž by. A u tebe to snad vyjde teď, když máš ty narozeniny 😀😀👍🏻👍🏻

ja_osobne
autor
4. pro 2019

@clo1 už tomu nějak nevěřím, ale.mozna to teď nevyšlo, že jsme prosvihli ovu.... Takže teď bude větší frekvence 🤦‍♀️🤫😂😂

Strana