Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@paja285 ja na te druhe fotce vidim,ani nemusim hledat. Pokud byl cyklus dlouhy,tak by mohla byt zatim slabsi,posunuta ovulka atak. Me u jedne dcery vychazel tt tyden po meskani negativni a pozitivni dobre viditelne carky az 14 dni meskani,takze vse je mozne 🤷♀️
@zizulka2008 taky ji na te druhe vidim jasneji, tak to asi odpovida skutecnosti 🙂 Prave ze vubec nemam prehled kdy byla ovulace a tak.. ani nevim jestli jsme tam meli sex :D takze muzu byt klidne i par dni po Ovu.. no zitra budu asi chytrejsi no 🙂
@juliemichal ahojky. Podle me ne, carecka je jeste hodne slaba. Podle me to teprve prijde🙂
@juliemichal pozitivní určitě není, minimálně ještě tak 4 dny, spíše dele 🙂 testuj dal! 🙂
@juliemichal myslím, že ne, ovulace teprve příjde 😉
@juliemichal ahoj, tak jak je na tom ta tva ovu?
Tak já dnes 1dc ☹
@clo1 tak beru 4.den a uz jen slabe spineni...jen teda po vysazeni ma do tri dnu zase prijit krvaceni ktere by melo rozjet cyklus...doufam ze nedojde,dnes me zacal bolet levy vajecnik jako driv kdyz jsem na sobe pozorovala ovulaci 😃😃 testy jsem zapomnela vyzvednout tak uvidim dle bolesti 🤷♀️🍀😁

@ja_osobne to je pravda, snažení bylo den po ovu i když ráno, ale mohlo být pozdě