icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
clo1
4. pro 2019

@ja_osobne to je pravda, snažení bylo den po ovu i když ráno, ale mohlo být pozdě

ja_osobne
autor
4. pro 2019

@clo1 takže teď nenechám nic náhodě!

maggiele
4. pro 2019

@clo1 dekuju za reakci, jsi zlata!! Tak teda uvidime 🙂

maggiele
4. pro 2019

@ja_osobne To me presne napadlo kdyz jsem koukala na tvuj graf a komentare, ze byste meli zvysit frekvenci😄 Uz se musi zadarit, ted to bude darecek pod stromecek a zaroven k narozkam🌸

ja_osobne
autor
4. pro 2019

@maggiele on by stačil jeden dobře mířeny! Ale teď to budeme muset navýšit....

clo1
4. pro 2019

@ja_osobne tak lepší aspoň 2x kolem ovulace. 1-2 dny před a v den ovu. 😉

clo1
Autor odpověď smazal
ja_osobne
autor
5. pro 2019

@clo1 já ale teď vůbec nevím, kdy má ovu být. 11.12. Jdu na cytologii, to budu 8dc, tak ať se na mě mrkne

clo1
5. pro 2019

@ja_osobne počítej s ní zase okolo 18.dc, snad ji budeš mít zase normálně jak si zvyklá.🙂 Toho 8.dc toho ještě asi moc neuvidí, folík bude ještě malinký.

ja_osobne
autor
5. pro 2019

@clo1 no, jsem zvědavá🙂

paja285
5. pro 2019

Hlasim se po dlouhe dobre, kdy jsme vsemu necavali volny prubeh... vcera jsem slabe zakrvacela asi 4dny po MS (ale ta je posledni dobou hooodne nepravidelna takze tezko rict) a dneska ze zvedavosti TT...no a mam pocit ze tam neco malo vidim... vidi nekdo? Nebo uz mi to leze na mozek??

clo1
5. pro 2019

@ja_osobne tak mi to nedalo a udělala jsem test. No a? Negativní ☹

clo1
5. pro 2019

@paja285 já nic nevidím. Pokud máš po ms, tak kdyby jsi otěhotněla už v minulém cyklu, byly na testu už dálnice si myslím :-/

ja_osobne
autor
5. pro 2019

@paja285 já tam něco nepatrneho vidím 🙂 ale 4 dny po ms je to divné..

paja285
5. pro 2019

@clo1
@ja_osobne
Dekuji za nazory holky...jak rikam bylo to ted hodne nepravidelne...minuly cyklus 43 dni...😱 takze asi proste budu muset pockat do zitra udelat jeste jeden a uvidime

zizulka2008
5. pro 2019

@paja285 ja na te druhe fotce vidim,ani nemusim hledat. Pokud byl cyklus dlouhy,tak by mohla byt zatim slabsi,posunuta ovulka atak. Me u jedne dcery vychazel tt tyden po meskani negativni a pozitivni dobre viditelne carky az 14 dni meskani,takze vse je mozne 🤷‍♀️

paja285
5. pro 2019

@zizulka2008 taky ji na te druhe vidim jasneji, tak to asi odpovida skutecnosti 🙂 Prave ze vubec nemam prehled kdy byla ovulace a tak.. ani nevim jestli jsme tam meli sex :D takze muzu byt klidne i par dni po Ovu.. no zitra budu asi chytrejsi no 🙂

juliemichal
6. pro 2019

hah a teď babo raď 😀 nemohl být ten testík z 6DC ještě večer pozitivní? 😀
dnes už mám nějaký hustý bílý výtok a to se mi nezdá,že by byl před ovulací? :-O :-O

maggiele
6. pro 2019

@juliemichal ahojky. Podle me ne, carecka je jeste hodne slaba. Podle me to teprve prijde🙂

ja_osobne
autor
6. pro 2019

@juliemichal pozitivní určitě není, minimálně ještě tak 4 dny, spíše dele 🙂 testuj dal! 🙂

clo1
6. pro 2019

@juliemichal myslím, že ne, ovulace teprve příjde 😉

ja_osobne
autor
9. pro 2019

@juliemichal ahoj, tak jak je na tom ta tva ovu?

clo1
9. pro 2019

Tak já dnes 1dc ☹

ja_osobne
autor
9. pro 2019

@clo1 jeej, to mě mrzí!
Tak se všichni sjedeme v září na porodnim! 😍😍♥️

clo1
9. pro 2019

@ja_osobne jooo!!! 😂

ja_osobne
autor
9. pro 2019

Holky?! Jsem 6dc, dooost mě bolí vaječník (tolik mě nikdy nebolel) mám i DOST ovu hlenu..... Já to vůbec nechápu a na to, že jsem 6dc tak mi to nedalo a udělala OT a je poměrně dost tmavý 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ minule ovu 28dc a teď tohle?!?! Co to je?!?!?!

zizulka2008
9. pro 2019

@clo1 tak beru 4.den a uz jen slabe spineni...jen teda po vysazeni ma do tri dnu zase prijit krvaceni ktere by melo rozjet cyklus...doufam ze nedojde,dnes me zacal bolet levy vajecnik jako driv kdyz jsem na sobe pozorovala ovulaci 😃😃 testy jsem zapomnela vyzvednout tak uvidim dle bolesti 🤷‍♀️🍀😁

clo1
10. pro 2019

@ja_osobne Měř BT, to bude u tebe lepší, protože ty máš ty testy stále dost silné i mimo ovulaci a pak se v tom nejde vyznat. 🙂

ja_osobne
autor
10. pro 2019

@clo1 ale bt mi ukáže ovu až po ovu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️

ja_osobne
autor
10. pro 2019

@clo1 tak dnešní, je silnější, než včerejší 🤷‍♀️ a vajecnik stale bolí

Strana