Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal ahoooj! Tak držím palce, aby se povedlo! Já čekám.na ovu 🤷♀️🤦♀️ bt mi skáče jak srnka v lese 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Holky jakou hodinu je lepsi na ovu testy,k veceru az asi,ze?🤷♀️ nevim co jak ted bude,zase me od vcera boli napravo,na testu uz duch,jinak byl porad bily.dnes jsem taky dobrala prasky na zastaveni ms,tak do 3dnu by mela zase prijit.ja uz jsem ze vseho pitoma 🤷♀️😁
@zizulka2008 prášky na zastavení ms a do 3 dnů by měla být zase ms? 🤔🤔🤔 a test asi nejlepší odpoledne. Předtím tak 2 hodky nepit, ať není moc ředěna.
@ja_osobne jj byly na 15 dni a po vysazeni ma do 3dnu zase dorazit a snad by se tak mel tim upravit a nastartovat normalni cyklus,mela jsem ms mesic a pul 🤷♀️🙄 no tak uvidime,budu testovat,snad se ovulka nastartuje po tom hormonalnim sileni 🤦♀️
@zizulka2008 já dělám většinou odpoledne. Ono to je jedno, hlavně minimálně 2 hodiny před testováním nepít. Nebo to alespoň omezit.
@zizulka2008 na začátku bych s tim ale moc nepočítala. Za mě nejlepší je dělat OT a k tomu měřit teplotu.
@zizulka2008 co jsi měla za léky?
@clo1 norethisteron
@zizulka2008 tak ten je dobrý na to zastavení. A teď už snad dostaneš ms a po ní bude klid. Mě tenkrát pomohl.

@clo1 u mě ještě ne :( myslím, že do soboty by.mohl být pozitivni