icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
18. pro 2019

@clo1 u mě ještě ne :( myslím, že do soboty by.mohl být pozitivni

clo1
18. pro 2019

@ja_osobne no asi to bude fakt až okolo 18 dc, jak jsi zvyklá. Já jsem teprve 10dc a už pozitivní, tak mě to mile překvapilo. Vaječníky bolí. Tak nevím jestli už večer snažení nebo až zítra?

ja_osobne
autor
18. pro 2019

@clo1 klidně už dnes a stačí to!!! Někdy je ovu v den pozitivního! A klidně i zítra🙂 ale dnes to úplně bohaté stačí🙂

clo1
18. pro 2019

@ja_osobne já právě nemám ovulaci v den pozitivního. Bude nejspíš až zítra a někdy mám i dva dny pozitivní, někdy jen jeden a druhý den už negativní, prostě jak kdy. Ale včera byla pauza tak to asi už večer zkusíme.

ja_osobne
autor
18. pro 2019

@clo1 dneska by to mělo stačit! Pokud jsou dobré spernijky 🙂 tak klidně dnes a zítra! Ať máš jistotu 🙂

clo1
19. pro 2019

Tak u mě dnes test takto: stále dost výrazný, ale už asi o něco slabší než včera. Každopádně včera nic nebylo 🤣😅, takže bude až dnes, ale břicho stále bolí, plodný hlen je, takže po ovu ještě není. 😀
Co ty?

ja_osobne
autor
19. pro 2019

@clo1 u mě stále nic :( a ani to nějak nevypadá 🤷‍♀️ ale hlen mám

clo1
19. pro 2019

@ja_osobne může být pozitivní ze dne na den. 😉, ještě máš vlastně dva dny čas 🙂

ja_osobne
autor
19. pro 2019

@clo1 já mám času 🤷‍♀️😂😂😂😂

juliemichal
19. pro 2019

pozoruji Vás holky 🙂 u mě takto.IUI tento cyklus nebylo tak uvidíme jestli se to povedlo nebo ne 😀 😀 manžílek nakonec nedostal volno.

ja_osobne
autor
19. pro 2019

@juliemichal ahoooj! Tak držím palce, aby se povedlo! Já čekám.na ovu 🤷‍♀️🤦‍♀️ bt mi skáče jak srnka v lese 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zizulka2008
20. pro 2019

Holky jakou hodinu je lepsi na ovu testy,k veceru az asi,ze?🤷‍♀️ nevim co jak ted bude,zase me od vcera boli napravo,na testu uz duch,jinak byl porad bily.dnes jsem taky dobrala prasky na zastaveni ms,tak do 3dnu by mela zase prijit.ja uz jsem ze vseho pitoma 🤷‍♀️😁

ja_osobne
autor
20. pro 2019

@zizulka2008 prášky na zastavení ms a do 3 dnů by měla být zase ms? 🤔🤔🤔 a test asi nejlepší odpoledne. Předtím tak 2 hodky nepit, ať není moc ředěna.

ja_osobne
autor
20. pro 2019

Tak já myslím, že pozitivní by mohl byt zitra, 18dc 👍😍🤔 co myslite?

zizulka2008
20. pro 2019

@ja_osobne jj byly na 15 dni a po vysazeni ma do 3dnu zase dorazit a snad by se tak mel tim upravit a nastartovat normalni cyklus,mela jsem ms mesic a pul 🤷‍♀️🙄 no tak uvidime,budu testovat,snad se ovulka nastartuje po tom hormonalnim sileni 🤦‍♀️

clo1
20. pro 2019

@ja_osobne nevím, připadá mi stejný jako včera, ale ono to může zesílit ze dne na den, snad už bude pozitivní.

clo1
20. pro 2019

@zizulka2008 já dělám většinou odpoledne. Ono to je jedno, hlavně minimálně 2 hodiny před testováním nepít. Nebo to alespoň omezit.

ja_osobne
autor
20. pro 2019

@zizulka2008 na začátku bych s tim ale moc nepočítala. Za mě nejlepší je dělat OT a k tomu měřit teplotu.

clo1
20. pro 2019

@zizulka2008 co jsi měla za léky?

ja_osobne
autor
20. pro 2019

@clo1 je výraznější v reálu. Uvidíme, no. Zatím mě ale vajecniky nebolí...

clo1
20. pro 2019

@ja_osobne aby zase neměla zpoždění. ☹ to by bylo na nic

ja_osobne
autor
20. pro 2019

@clo1 kdyby do víkendu nic, zajdu na utz 👍

clo1
21. pro 2019

@ja_osobne jestli tam ještě někdo bude, takhle před vánoci. Co dnešní test?
Jájsem 1-2 dpo, nevím jestli byla ovu včera nebo předevčírem, raději budu počítat 1dpo a to bych ms měla dostat 2.ledna, takže test asi na silvestra udělám.

ja_osobne
autor
21. pro 2019

@clo1 ještě jsem nedělala 😂🤔 tak to bych taky raději udělala na Silvestra, zda si můžu dát přípitek 👍😍

ja_osobne
autor
21. pro 2019

@clo1 zkusím ještě večer, nebo zítra by mohl být pozitivní

zizulka2008
21. pro 2019

@clo1 norethisteron

clo1
21. pro 2019

@zizulka2008 tak ten je dobrý na to zastavení. A teď už snad dostaneš ms a po ní bude klid. Mě tenkrát pomohl.

clo1
21. pro 2019

@ja_osobne no nějak se mu nechce. :-/ jsem zvědavá na zítřek

ja_osobne
autor
21. pro 2019

@clo1 to já taky 🤷‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ tak snad! Začíná mě pobolivat i vaječník

clo1
22. pro 2019

@ja_osobne že by, konečně? 😀

Strana