icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
3. led 2020

Teplota mi naopak stoupla 🙂

clo1
3. led 2020

@ja_osobne klidně zkus zítra, pokud máš test, tak to stejně nevydržíš

ja_osobne
autor
3. led 2020

@clo1 koupila jsem 2 balení 😂😂😂🤦‍♀️ vydržím do ms teď už 🙂 ale dost mě bolej bradavky a podbrisko, jakoby nad trojuhelnickem mě dost intenzivně picha

ja_osobne
autor
3. led 2020

@clo1 až je to nepříjemný chvilkama

ja_osobne
autor
3. led 2020

Mobil to nevyfotil, hodila jsem to pod filtr 🤦‍♀️😂🤔

clo1
3. led 2020

@ja_osobne zkoušela jsi další? Prý vydržím do pondělí 😂😂. Vidím 😀👍🏻

ja_osobne
autor
3. led 2020

@clo1 🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂😂 přepadly mě docela křeče do podbřišku , já fakt nevím, co to je.....

ja_osobne
autor
3. led 2020

Ze jednou tam je viditelný duch a pak zase ne? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤔

clo1
3. led 2020

@ja_osobne takže je to další. Pošli jak vypadá normálně vyfocený. 😉
Křeče v podbříšku jsou normální na začátku těhotentví 😉

ja_osobne
autor
3. led 2020

@clo1 nejde nic vidět 🤷‍♀️

clo1
4. led 2020

@ja_osobne možná bude lepší si dát den pauzu a test udělat až v neděli 🙂
Jen tak ze zvědavosti, jak vypadá ovulační?😀

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1 nevím, udělám odpoledne 🤔😂😂
Bt klesla

ja_osobne
autor
4. led 2020

Tak asi nic, 11dpo :(

clo1
4. led 2020

@ja_osobne já tam něco vidím, ale už je to 2 dny a čárka by měla sílit. Nechápu ale ten test před 2 dny. ☹

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1 něco tam je, no... taky to nějak nechápu a podle bt by to mohlo klapnout, no 🤷‍♀️🤦‍♀️

sudylichozrout
4. led 2020

@clo1 Ja ho chapu. Jak jsem psala, mohlo jit o kratke biochemicke tehotenstvi. Embryo se zahnizdilo, ale spatne se delilo, takze finito. To je moje vysvetleni.
Mrzi me to.

ja_osobne
autor
4. led 2020

Ach jo :(

zizulka2008
4. led 2020

@ja_osobne ja tam dusika ale vidim...

ja_osobne
autor
4. led 2020

@zizulka2008 já taky, ale už by měl být ale sil nejsi, ne?

zizulka2008
4. led 2020

@ja_osobne tezko rict,ja mela u druheho pozitivni hezky az tyden po meskani,v den ms uplne snehobily a ovu jsem vedela kdy byla takze jsem pocitala uz s duchem a nebyl,byl az pozdeji. Silit by mel obden aby to bylo asi znatelny si myslim. Nehazela bych flintu do zita jeste 😊👶

ja_osobne
autor
4. led 2020

@zizulka2008 ms až v pondělí, pokud klesne v po teplota pod lajnu, je to jasné🙂 a děkuji za podporu 🙂

clo1
4. led 2020

@ja_osobne dej si pauzu a počkej do pondělí 😉 i podle bt to poznáš. Ale už by neměla dál klesat. A když porovnáš testz dneška a z 9 dpo, který se ti zdá silnější?

zizulka2008
4. led 2020

@ja_osobne v bt se nevyznam 🙊😁 ale v tehu by se mela drzet nahore a klesnout kdyz tehu neni?

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1 dnešního ducha jsem musela trochu lovit, 9dpo byl víc 🙂

@zizulka2008 podle kamarádky mám ukázkový graf na těhu, měla by se v tehu držet na vyšších teplotách, jednodenní sestup nevadí, pokud zase vzroste 🙂 pokud ne, tak to tehu nejspíš neni.... Ale jak říkám, dokud není ms, šance vždy je

juliemichal
4. led 2020

holky od kámošky ovu testy.spodní je dnešní,prý je 9DC a já si myslím,že dnes nebo zítra by ho mohla mít pozitivní,že? 😀 😀 psala mi první je ze 7DC,prostřední je 8DC a spodní je dnešní a je z 9DC

ja_osobne
autor
4. led 2020

@juliemichal já bych rekla, že nejdřív zítra bude //

juliemichal
4. led 2020

@ja_osobne super,tak jak jsem si myslela,že buď ho bude mít dnes nebo zítra pozitivní 🙂 🙂

juliemichal
4. led 2020

@ja_osobne a tobě moc držím palečky aby to bylo koncentrací moči a ne biochemko ♥

ja_osobne
autor
4. led 2020

@juliemichal díky! Já doufám! 😍

Jojo, zítra, nebo spíš až pozítří 🙂 (beru to podle sebe)

juliemichal
4. led 2020

@ja_osobne já už to u sebe moc neznám hah,nebo si to spíše nepamatuji,už snažení neřeším,mimi nebude,ale nevadí 🙂 🙂

držím vše co mám aby to bylo miminko a ne biochemko,ani nevíš jak moc bych ti to přála ♥

Strana