Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ze jednou tam je viditelný duch a pak zase ne? 🤦♀️🤦♀️🤔
@clo1 Ja ho chapu. Jak jsem psala, mohlo jit o kratke biochemicke tehotenstvi. Embryo se zahnizdilo, ale spatne se delilo, takze finito. To je moje vysvetleni.
Mrzi me to.
Ach jo :(
@ja_osobne ja tam dusika ale vidim...
@zizulka2008 já taky, ale už by měl být ale sil nejsi, ne?
@ja_osobne tezko rict,ja mela u druheho pozitivni hezky az tyden po meskani,v den ms uplne snehobily a ovu jsem vedela kdy byla takze jsem pocitala uz s duchem a nebyl,byl az pozdeji. Silit by mel obden aby to bylo asi znatelny si myslim. Nehazela bych flintu do zita jeste 😊👶
@zizulka2008 ms až v pondělí, pokud klesne v po teplota pod lajnu, je to jasné🙂 a děkuji za podporu 🙂
@ja_osobne v bt se nevyznam 🙊😁 ale v tehu by se mela drzet nahore a klesnout kdyz tehu neni?
@clo1 dnešního ducha jsem musela trochu lovit, 9dpo byl víc 🙂
@zizulka2008 podle kamarádky mám ukázkový graf na těhu, měla by se v tehu držet na vyšších teplotách, jednodenní sestup nevadí, pokud zase vzroste 🙂 pokud ne, tak to tehu nejspíš neni.... Ale jak říkám, dokud není ms, šance vždy je
@juliemichal já bych rekla, že nejdřív zítra bude //
@ja_osobne super,tak jak jsem si myslela,že buď ho bude mít dnes nebo zítra pozitivní 🙂 🙂
@ja_osobne a tobě moc držím palečky aby to bylo koncentrací moči a ne biochemko ♥
@juliemichal díky! Já doufám! 😍
Jojo, zítra, nebo spíš až pozítří 🙂 (beru to podle sebe)
@ja_osobne já už to u sebe moc neznám hah,nebo si to spíše nepamatuji,už snažení neřeším,mimi nebude,ale nevadí 🙂 🙂
držím vše co mám aby to bylo miminko a ne biochemko,ani nevíš jak moc bych ti to přála ♥

Teplota mi naopak stoupla 🙂