icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
4. led 2020

@juliemichal moc děkuji!
Takže nechodíš ani do Caru?

sudylichozrout
4. led 2020

@juliemichal Co ze ta zmena? Rozhodli jste se to odpiskat?

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1 na OT je minimální duch 🤦‍♀️😂

juliemichal
4. led 2020

@ja_osobne a @sudylichozrout
nene už ani do caru,bylo by to na dlouhé povídání hah 🙂 🙂 teď už Vás budu jen sledovat a jak jednou zase získám důvěru u manžela tak se budeme třebas jednou zase snažit 🙂

sudylichozrout
4. led 2020

@juliemichal Co ti zas provedl, proboha? 😥

juliemichal
4. led 2020

@sudylichozrout bohužel bokovka ☹

ja_osobne
autor
4. led 2020

@sudylichozrout copak se stalo, jestli o tom chceš mluvit?

sudylichozrout
4. led 2020

@juliemichal Aha... To je mi lito... 😥
A nebylo by lepsi ho poslat do kelu jednou pro vzdy? Uz jsme si psaly, ze se k tobe nechoval hezky, ze je majetnicky a tak. A ted jeste nevera k tomu. To bych asi ted resila jako prvni.

ja_osobne
autor
4. led 2020

@juliemichal to mě moc mrzí :(

sudylichozrout
4. led 2020

@ja_osobne Mne nastesti nic... Julii.

ja_osobne
autor
4. led 2020

@juliemichal
@sudylichozrout já bych ho taky poslala někam, kdyby bylo dítě, tak by to odneslo jako první :(
A neboj, dítě mít budeš!

ja_osobne
autor
4. led 2020

@sudylichozrout preklep 🤦‍♀️🤷‍♀️😂

clo1
4. led 2020

@juliemichal s tou stejnou co minule nebo jiná??. ☹ mrzí mě to.

@ja_osobne tak to nevypadá moc dobře. 😞😞Pokud je teď slabší než před 2dny i bt o něco klesla ☹ uvidíš v pondělí. Ach jo.

mataharyy
4. led 2020

Ahoj, mohu se vetřít do diskuse s dotazem...

Mám poslední dobou nepravidelný cyklus, hodně nepravidelný... Takže jsem chtěla zjistit zda vše funguje jak má a začala jsem si měřit tento cyklus BT a dělám denně ovulační testy. Podle teploty a inteligentního grafu jsem měla mít ovulaci 21.12. (23. DC), ale testy byli pouze se slabší testovací čárkou (tedy negativní), v pondělí a úterý dokonce naprosto sněhobílé a 1. - 2. byli velmi jistě pozitivní (což zase nesedí s teplotou...), včera a dnes zase negativní. Takže můj dotaz zní, čeho se mám chytit?? Já vím že jsem v tomto směru vadná, ale že by až takto...? MS očekávám v průběhu příštího týdne (nejspíš).

Děkuji za radu 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@mataharyy za mě určitě se drz teploty! Testy jsou někdy dost nespolehlive6a ne všechny holky na testy reaguji! Takže určitě teplota 🙂 a k tomu, pokud se pozoruje, myslím .tim.ovu hlen, čipek ... 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1 takovychle pokles vůbec nevadí prý, spíš naopak to potvrzuje 🙂 nesmí klesnout pod lajnu (v což doufám v pondeli)

mataharyy
4. led 2020

@ja_osobne ne nic jiného nesleduji, jen teplotu (ale první měsíc tak jsem z toho jalová 🙂 ) a ty testy, které v tom tento týden definitivně nadělali bordel 😀
Jde mi hlavně o to vypozorovat nějakou pravidelnost, aby mě případná MS nezaskočila, protože ta nepravidelnost mě opravdu leze krkem když nevím dne ani hodiny, nebo spíše týden 😖

clo1
4. led 2020

@ja_osobne já vím, pořád je to poovulační teplota, ale nesmí to dál klesat. Nejlépe kdyby zítra zase stoupla.

@mataharyy máš někde ten graf s teplotou??

mataharyy
4. led 2020

@clo1 Zde jestli z toho budeš moudrá (ten termín ovulace mi na tento den odhadli dvě aplikace, ale přijde mi to divné...)

ja_osobne
autor
4. led 2020

@mataharyy zkus se objednat k dr na utz, cca 10dc a podle toho ti dr řekne, kdy by mohla být, pokud jsou cykly delší, pozve si tě nejspíš jste jednou🙂 u BT je akorát "blbé " že ti ovu ukáže až 3 dny zpetne, takže pokud se snažíte o mimčo, je nejlepší kombinace ovu testu a bt 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@mataharyy za mě určitě ovu být mohla! Ten 23dc! Já měla ovu taky pozdě, až 21dc, takže proč ne 🙂 a pokud jsou nepravidelne delší cykly, ovu bývá až déle, takže za mě ani, ovu byla

mataharyy
4. led 2020

@ja_osobne No snažíme a nesnažíme, když to klapne, bude fajn, když ne tak ne. Spíš bych chtěla alespoň přibližně vědět kdy očekávat MS, aby mě to pokaždé nepřekvapilo jak sáňky v létě 🙂

Můj cyklus si dělá co chce už od puberty, pak se to zlepšilo a loni jsem potratila, pak to bylo chvíli v pohodě a posledních pár měsíců je to horor pro představu 28-55 dní (což bude zapříčiněno hlavně stresem), takže to nechci nijak hrotit s doktorem, jen bych ráda alespoň orientačně věděla na čem jsem 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@mataharyy v tomhle případě bych se zkusila s dr domluvit, aby ti udělal hormonalni profil a popřípadě ms upravil, nejspíše ti predepise utrogestan/ duphaston na srovnání🙂 kdyby jsi pak řešila otehotneni, pravidelnost ms ti to dost usnadní 🙂
Takže bych navštívila gyndu, řekla si o hormonalni profil a podle toho postupovala dal 🙂 drzim palce! 👍

mataharyy
4. led 2020

@ja_osobne Děkuji za radu, tak se odhodlám a dokopu ono stejně budu muset na nějkou preventivku, tak to stáhnu při jednom 🙂

Ještě jednou děkuji a hodně štěstí 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@mataharyy jasný, není za co! Děkuji a taky držím palce!

ja_osobne
autor
4. led 2020

Děvčata, já jsem fakt asi těhu, jsem hrozná s těma testama..... tohle ryska není, růžová čárka a je vidět na oko, ani nemusím na něj nějak svítit a je dělány teď, takže si začínám myslet, že to klapalo, tady na tom komfortu jsem ducha předtím neměla 🤦‍♀️🤦‍♀️🤔😂😂😂 vidíte?

sudylichozrout
4. led 2020

@ja_osobne vidim strasne slabeho ducha, daleko slabsiho nez na tom mamatestu, o jsi davala vcera, nebo kdy. Carka by mela silit, pokud nesili, je neco spatne. Pockej do zitrka, udelej dalsi a pak uz pockej, co teplota.

clo1
4. led 2020

@ja_osobne nějakého miniducha vidím. Ale 9dpo fakt byl silnější. Myslím, že rozhodne zítřejší teplota, pokud stoupne, ještě možná bude naděje, ale jestli klesne, tak bych to viděla spíše na ms. Ale nevím jak se cítíš pocitově. Prostě nezbývá nic jiného než čekat a držet ti palce 😘🤗

clo1
4. led 2020

@mataharyy já si nejsem jistá, jestli ovulace vůbec byla podle toho grafu. Test si zkoušela?? Strašně ti ta teplota skáče

ja_osobne
autor
4. led 2020

@clo1
@sudylichozrout tohle je test dělány teď z docela dost naredene moči...

Na ms se vůbec necítím právě, vždy jsem tak 2-3 před taková, že se cítím ošklivá, osypu se bedarama, teď vůbec, spíš naopak, cítím se být "krasna" 😂😂😂
Jen me picha v tom podbřišku, takový ostrá bolest 🤷‍♀️🤷‍♀️
Tak já už nevím. Blaznim z toho, stejně nic nevycaruju minimálně do pondělí. Ale co.mi říká můj smysl, že to klaplo a bt zítra stoupne 🤷‍♀️🤷‍♀️😂

Strana