icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
4. led 2020

Až si tohle budu číst tak za 10 let, asi si budu tukat na čelo 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂

mataharyy
4. led 2020

@clo1 No právě já z té teploty moudrá nejsem čekala jsem že po ovulaci ta teplota razantně vyskočí, ale takhle to vypadá že jsem měla ovulaci třikrát :D Jo testy jsem dělala ale ty byli negativní, jediné pozitivní byli teď 1. a 2. ale tomu zas neodpovídá ta teplota 😀 jsem asi vážně porouchaná 😅 Nu což, uvidím další cyklus, třeba se ta teplota taky nějak ustálí 🙂

clo1
4. led 2020

@mataharyy pošleš i ty testy? Pokud byl 2.1. pozitivní, teplota stoupá až později. Klidně může být ovulace až 2 dny po pozitivním testu a bt by stoupla až zítra

clo1
4. led 2020

@mataharyy a těhotenský jsi zkoušela?

mataharyy
4. led 2020

@clo1 Testy nemám, po vyhodnocení vyhazuji, ale dle návodu pokud je testovací stejná jako kontrolní (a oba dny byla silnější), tak je pozitivní, do té doby a od té doby je zase slabší nebo vůbec žádná.
Těhotenský test jsem zkoušela včera, z krve a negativní, ale u mě i ty těhotenský testy moc nepracují jak mají, u prvního těhotenství mi první pozitivní vyšel až v pátém týdnu a to jsem před tím tři měsíce neměla MS a testy jsem tehdy dělala každý druhý den 😀

clo1
4. led 2020

@mataharyy jestli byly fakt pozitivní tak nejspíš teplota zítra stoupne 😉 raději bych se ještě dnes snažila.

mataharyy
4. led 2020

@clo1 to může i takhle tři dny po, já myslela následující den, max. dva... Nu uvidíme ale pak to pravděpodobně nedostanu v příštím týdnu :D (ať tak, či onak).

zizulka2008
4. led 2020

@ja_osobne udelej rano stejnym testem at je videt rozdil...kazda znacka ma jinak barviva tak to zkresluje potom. A vidim take tady carku 👌

clo1
4. led 2020

@mataharyy ovulace po posledním pozitivním testu nastává za 24-48 hodin, takže klidně může být ovulace dnes a bt stoupá až po proběhlé ovulaci. Zítra už by stoupnout měla.

mataharyy
4. led 2020

@clo1 Tak uvidím jak se to vyvine, jsem čím dál zvědavější 😀

ja_osobne
autor
4. led 2020

@sudylichozrout bolelo té úplně na začátku tehu jakoby nad stydkou kostí? Takové docela nepříjemné pichani jako na ms?

sudylichozrout
4. led 2020

@ja_osobne Jj, bolelo. Myslela jsem, ze prichazi ms a ono nic 🙂

ja_osobne
autor
4. led 2020

@sudylichozrout od včera to mám a je to dost nepříjemné, 🤷‍♀️ když se rychle zvednu, dost to píchne, až se musím předklonit. Tak že by přeci?

clo1
5. led 2020

@ja_osobne co dnešní teplota???

zizulka2008
5. led 2020

@clo1 taky nedockave cekam na prispevek 🙊

ja_osobne
autor
5. led 2020

@clo1
@zizulka2008 stoupla 🤷‍♀️🙋‍♀️ ale jen málo

zizulka2008
5. led 2020

@ja_osobne dulezity je ze vyrazne neklesla? TT jsi nedelala?

ja_osobne
autor
5. led 2020

@zizulka2008
@clo1
@sudylichozrout 🤔🤔🤔

Začínám se pomalu radovat

sudylichozrout
5. led 2020

@ja_osobne No, tak hura... 🙂 Uvidis dal 🙂 A ja dal drzim palce 🙂

clo1
5. led 2020

@ja_osobne ten už vypadá krásně 😀😘👍🏻

ja_osobne
autor
5. led 2020

@clo1
@sudylichozrout
@zizulka2008 zítřek asi rozhodne 😍😍😍😍

zizulka2008
5. led 2020

@ja_osobne ja myslim ze to je jasny 👶👌😍

ja_osobne
autor
5. led 2020

Zasuchnul 😍😍😍😍

sudylichozrout
5. led 2020

@ja_osobne no joooo 🙂 Krasa!

ja_osobne
autor
5. led 2020

Zítra musím k dr, kvůli štítné žláze! Takže si řeknu rovnou o hcg

sudylichozrout
5. led 2020

@ja_osobne mam z tebe radost. Po jak dlouhe dobe se vam to povedlo?

ja_osobne
autor
5. led 2020

@sudylichozrout od loňského srpna, hned po tom, co jsme si s mužem řekli ANO 😍😍

mataharyy
5. led 2020

@clo1 tak jsi měla pravdu, dnešní teplota 37 🙂

@sudylichozrout gratuluji a držím palce 😉

ja_osobne
autor
5. led 2020

@mataharyy takže ovu nejspíš včera?

sudylichozrout
5. led 2020

@mataharyy diky, ale ja gratulace budu prijimat, az porodim. Tedy za 10 tydnu 🙂 Test je @ja_osobne 🙂

Strana