Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@juliemichal Co ze ta zmena? Rozhodli jste se to odpiskat?
@ja_osobne a @sudylichozrout
nene už ani do caru,bylo by to na dlouhé povídání hah 🙂 🙂 teď už Vás budu jen sledovat a jak jednou zase získám důvěru u manžela tak se budeme třebas jednou zase snažit 🙂
@juliemichal Co ti zas provedl, proboha? 😥
@sudylichozrout bohužel bokovka ☹
@sudylichozrout copak se stalo, jestli o tom chceš mluvit?
@juliemichal Aha... To je mi lito... 😥
A nebylo by lepsi ho poslat do kelu jednou pro vzdy? Uz jsme si psaly, ze se k tobe nechoval hezky, ze je majetnicky a tak. A ted jeste nevera k tomu. To bych asi ted resila jako prvni.
@juliemichal to mě moc mrzí :(
@ja_osobne Mne nastesti nic... Julii.
@juliemichal
@sudylichozrout já bych ho taky poslala někam, kdyby bylo dítě, tak by to odneslo jako první :(
A neboj, dítě mít budeš!
@sudylichozrout preklep 🤦♀️🤷♀️😂
@juliemichal s tou stejnou co minule nebo jiná??. ☹ mrzí mě to.
@ja_osobne tak to nevypadá moc dobře. 😞😞Pokud je teď slabší než před 2dny i bt o něco klesla ☹ uvidíš v pondělí. Ach jo.
Ahoj, mohu se vetřít do diskuse s dotazem...
Mám poslední dobou nepravidelný cyklus, hodně nepravidelný... Takže jsem chtěla zjistit zda vše funguje jak má a začala jsem si měřit tento cyklus BT a dělám denně ovulační testy. Podle teploty a inteligentního grafu jsem měla mít ovulaci 21.12. (23. DC), ale testy byli pouze se slabší testovací čárkou (tedy negativní), v pondělí a úterý dokonce naprosto sněhobílé a 1. - 2. byli velmi jistě pozitivní (což zase nesedí s teplotou...), včera a dnes zase negativní. Takže můj dotaz zní, čeho se mám chytit?? Já vím že jsem v tomto směru vadná, ale že by až takto...? MS očekávám v průběhu příštího týdne (nejspíš).
Děkuji za radu 🙂
@ja_osobne ne nic jiného nesleduji, jen teplotu (ale první měsíc tak jsem z toho jalová 🙂 ) a ty testy, které v tom tento týden definitivně nadělali bordel 😀
Jde mi hlavně o to vypozorovat nějakou pravidelnost, aby mě případná MS nezaskočila, protože ta nepravidelnost mě opravdu leze krkem když nevím dne ani hodiny, nebo spíše týden 😖
@mataharyy zkus se objednat k dr na utz, cca 10dc a podle toho ti dr řekne, kdy by mohla být, pokud jsou cykly delší, pozve si tě nejspíš jste jednou🙂 u BT je akorát "blbé " že ti ovu ukáže až 3 dny zpetne, takže pokud se snažíte o mimčo, je nejlepší kombinace ovu testu a bt 🙂
@ja_osobne No snažíme a nesnažíme, když to klapne, bude fajn, když ne tak ne. Spíš bych chtěla alespoň přibližně vědět kdy očekávat MS, aby mě to pokaždé nepřekvapilo jak sáňky v létě 🙂
Můj cyklus si dělá co chce už od puberty, pak se to zlepšilo a loni jsem potratila, pak to bylo chvíli v pohodě a posledních pár měsíců je to horor pro představu 28-55 dní (což bude zapříčiněno hlavně stresem), takže to nechci nijak hrotit s doktorem, jen bych ráda alespoň orientačně věděla na čem jsem 🙂
@mataharyy v tomhle případě bych se zkusila s dr domluvit, aby ti udělal hormonalni profil a popřípadě ms upravil, nejspíše ti predepise utrogestan/ duphaston na srovnání🙂 kdyby jsi pak řešila otehotneni, pravidelnost ms ti to dost usnadní 🙂
Takže bych navštívila gyndu, řekla si o hormonalni profil a podle toho postupovala dal 🙂 drzim palce! 👍
@ja_osobne vidim strasne slabeho ducha, daleko slabsiho nez na tom mamatestu, o jsi davala vcera, nebo kdy. Carka by mela silit, pokud nesili, je neco spatne. Pockej do zitrka, udelej dalsi a pak uz pockej, co teplota.
@clo1
@sudylichozrout tohle je test dělány teď z docela dost naredene moči...
Na ms se vůbec necítím právě, vždy jsem tak 2-3 před taková, že se cítím ošklivá, osypu se bedarama, teď vůbec, spíš naopak, cítím se být "krasna" 😂😂😂
Jen me picha v tom podbřišku, takový ostrá bolest 🤷♀️🤷♀️
Tak já už nevím. Blaznim z toho, stejně nic nevycaruju minimálně do pondělí. Ale co.mi říká můj smysl, že to klaplo a bt zítra stoupne 🤷♀️🤷♀️😂

@juliemichal moc děkuji!
Takže nechodíš ani do Caru?