icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
mataharyy
5. led 2020

@sudylichozrout omluvuji já na ten telefon nevidím tak koukám odhadem :D
@ja_osobne zda se ze ano, tak dobrá zpráva je že asi ovulace je, teď otázka jestli není pozdě, ale uvidím, třeba budu mít cyklus zase 57 dní 😁

ja_osobne
autor
5. led 2020

@mataharyy takže pokud byla ovu včera, tak si teď počítej dny, kdy přijde ms... A výpočti si LF! To je od ovu po ms a většinou počet dní zůstává stejných!

clo1
5. led 2020

@mataharyy super 😀 👍🏻

mataharyy
5. led 2020

@ja_osobne no na to jsem právě zvědavá, když nic jiného, tak bych alespoň mohla předvídat kdy to dostanu, což je supr

@clo1 ano supr jsem ráda poslední dobou už jsem si říkala že asi ani ovulaci nemám, takže posun to určitě je.

ja_osobne
autor
5. led 2020

Tak jsem pro zajímavost zkusila i OT dneska, včera tam nebylo vůbec nic a dneska výrazný 🙂 a TT je dělany teď 🙂

leymea
5. led 2020

@ja_osobne tt je jasnej 😉

zizulka2008
5. led 2020

@ja_osobne myslim ze je to jasne 👌💖 potichu gratuluji 👶💖

ja_osobne
autor
5. led 2020

@leymea
@zizulka2008 děkuji, děvčata, ale zítra termín ms a ten rozhodne 🙂 si myslím, ale vůbec se na ms necítím, naopak jsem docela plná energie, před ms tak 2 dny to na mě padne, nemám nikoho ráda, připadám si ošklivá... teď vůbec 🤷‍♀️😍😂

leymea
5. led 2020

@ja_osobne 🍀🍀🍀🍀

clo1
5. led 2020

@ja_osobne však už nedorazí. Test je jasný 😘

ja_osobne
autor
5. led 2020

@clo1 ještě nejasam 🙂 stát se může cokoliv..... Ale jedno je jasny, že se povedlo a nic nám nebrání otěhotnět a to mě dost uklidnilo 😍😍😍

ja_osobne
autor
6. led 2020

🙏🙏👍 zatím je to dobré

ja_osobne
autor
6. led 2020

Horní je včerejší. A začalo mi hrozně škrundat v břiše 😂😂😂😂 prsa dost bolavá

sudylichozrout
6. led 2020

@ja_osobne Na muj vkus je to porad strasne slabe. Udelej ten mamatest. Na tom byl videt progres, uvidime, jestli bude dal.

ja_osobne
autor
6. led 2020

@sudylichozrout jdu na krev 🙂 a koupím ve městě mama

ja_osobne
autor
6. led 2020

Ovu test 🤦‍♀️😂😂

mataharyy
6. led 2020

Já se z toho pototo... Tak dnes teplota s brutálním poklesem 😂 Já už Vážně nevím co toto je... 🙈

ja_osobne
autor
6. led 2020

@mataharyy zajdi si na gyndu! 🙂

leymea
6. led 2020

@ja_osobne taky mi to přijde furt takový slabý.

mataharyy
6. led 2020

@ja_osobne No asi jo, protože tohle už je na palici, naivně jsem si myslela že díky testům a teplotě alespoň budu mít přehled a ruku na srdce, mám v tom ještě větší bordel 😂 Tož zítra jdu po doktorech, tak se objednám a uvidím, ten bude mít zase radost, až mě uvidí 😅

ja_osobne
autor
6. led 2020

@mataharyy od toho doktoři jsou preci! Aby pomohli 🙂

@leymea taky myslim, koupím ve městě mama test, ten mi přijde lepší! 🙂 a teď jdu na krev, tak budu vědět

clo1
6. led 2020

@ja_osobne ten spodní je dnešní? Udělej mamatest, tam byla včera mnohem výraznější čárka.

clo1
6. led 2020

@mataharyy tak to je šílený pokles. Radši zajdi k doktorovi, to je fakt divné, když testy byly pozitivní a teď teplota zase spadla dolů 🙁

clo1
6. led 2020

@ja_osobne raději si zajdi. Dnes a ve středu znovu, podle toho poznáš jestli je vše ok.

mataharyy
6. led 2020

@clo1 Jsem říkala že jsem porouchaná 😂 k doktorovi zajdu, stejně musím v dohledné době na prevenci, tak to je jedno. Ještě si říkám že to může být tím že jsem se vzbudila šokem, tak že bych z toho zmrzla 😂 protože po prázdninách jsme prvně vstávali na budík... Ale konec konců ten graf stojí za starou bačkoru i bez toho dneška 😅

sudylichozrout
6. led 2020

@mataharyy Tvuj graf je anovulacni. Teplota lita jak splasena. Vubec tam neni teplotni a konstantni narust. I kdyz t a krivka trochu stoupa, tak ty teploty jsou skutecne porad nahoru dolu.

sudylichozrout
6. led 2020

@clo1 Testy mohly byt pozitivni a k ovulaci dojit nemuselo. Testy indikuji zvysene LH, nikoliv zo, ze folikul skutecne praskl a uvolnil vajicko. Dle grafu to vypada, ze ne.

clo1
6. led 2020

@sudylichozrout včera stoupla, tak jsem si myslela, že ovulace byla, ale po dnešní teplotě už to vypadá fakt bledě
@mataharyy k doktorovi zajdi určitě, pokud se snažíte a nemáš ovulaci, tak je to na nic

ja_osobne
autor
6. led 2020

@clo1 to mám v plánu, no 🙂 tak budu doufat! 🙏🙏🙏🙏

mataharyy
6. led 2020

@sudylichozrout
@clo1 přemýšlím jakým směrem může ovlivnit teplotu čas vstávání? Po dobu prázdnin jsme spali třeba do devíti a měřila jsem po probuzení, ale dnes v šest ráno a usnula jsem relativně pozdě, tak jestli to nemůže být i tím... Což ale nemění nic na tom, že ten graf neodpovídá i tak... Ono to může být i práškama co beru. Každopádně se k doktorovi objednám a budu doufat že má teorie o tom že jsem plodná jen v červnu a v červenci je lichá 😂

Strana