Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne myslim ze je to jasne 👌💖 potichu gratuluji 👶💖
@leymea
@zizulka2008 děkuji, děvčata, ale zítra termín ms a ten rozhodne 🙂 si myslím, ale vůbec se na ms necítím, naopak jsem docela plná energie, před ms tak 2 dny to na mě padne, nemám nikoho ráda, připadám si ošklivá... teď vůbec 🤷♀️😍😂
@ja_osobne Na muj vkus je to porad strasne slabe. Udelej ten mamatest. Na tom byl videt progres, uvidime, jestli bude dal.
@sudylichozrout jdu na krev 🙂 a koupím ve městě mama
@clo1 Jsem říkala že jsem porouchaná 😂 k doktorovi zajdu, stejně musím v dohledné době na prevenci, tak to je jedno. Ještě si říkám že to může být tím že jsem se vzbudila šokem, tak že bych z toho zmrzla 😂 protože po prázdninách jsme prvně vstávali na budík... Ale konec konců ten graf stojí za starou bačkoru i bez toho dneška 😅
@mataharyy Tvuj graf je anovulacni. Teplota lita jak splasena. Vubec tam neni teplotni a konstantni narust. I kdyz t a krivka trochu stoupa, tak ty teploty jsou skutecne porad nahoru dolu.
@clo1 Testy mohly byt pozitivni a k ovulaci dojit nemuselo. Testy indikuji zvysene LH, nikoliv zo, ze folikul skutecne praskl a uvolnil vajicko. Dle grafu to vypada, ze ne.
@sudylichozrout včera stoupla, tak jsem si myslela, že ovulace byla, ale po dnešní teplotě už to vypadá fakt bledě
@mataharyy k doktorovi zajdi určitě, pokud se snažíte a nemáš ovulaci, tak je to na nic
@sudylichozrout
@clo1 přemýšlím jakým směrem může ovlivnit teplotu čas vstávání? Po dobu prázdnin jsme spali třeba do devíti a měřila jsem po probuzení, ale dnes v šest ráno a usnula jsem relativně pozdě, tak jestli to nemůže být i tím... Což ale nemění nic na tom, že ten graf neodpovídá i tak... Ono to může být i práškama co beru. Každopádně se k doktorovi objednám a budu doufat že má teorie o tom že jsem plodná jen v červnu a v červenci je lichá 😂

@sudylichozrout omluvuji já na ten telefon nevidím tak koukám odhadem :D
@ja_osobne zda se ze ano, tak dobrá zpráva je že asi ovulace je, teď otázka jestli není pozdě, ale uvidím, třeba budu mít cyklus zase 57 dní 😁