Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne Dobrý plán!Třeba se ti to mezitím taky změní..ten stav není trvalý ne?
@veronikaveruverule doufám, že není.. .. mela bych jen trochu zhubnout. Trochu jsem nabrala, co jsem skoro 3 měsíce doma na nemocenské a nehybu se 🙈🤔 mám.na to ty "uspavadla " tak snad zaberou 😍 a musím.na to přestat myslet
Tak to jsme dvě,já jen za poslední měsíc tím že beru ty hormony přibrala tři kila málem mě šlak trefil jak jsem stoupla na váhu..já se obávám,že ti to nepůjde dobře dokud bereš léky víš..
@veronikaveruverule no, já mám 6 nahoře...... dr mi dal ještě nějaké léky na snížení hladiny cukru, berou je i cukrovkari. Je fakt, že jsem závislá na sladkém. Je to děs a nemůžu se toho zbavit (nebo možná spíš nechci) ale teď to budu muset omezit, pokud by mi to melo pomocí..
@ja_osobne Taky trochu mlsám..doma máme pořád bonbonky ,kluci ujíždí na gumových bonbonech..a když to mám pořád pod nosem tak taky neodolám😀
@veronikaveruverule no paráda, tak mám po tom prášku. A cukr pěknou behavku..... v noci jsem pěkně litala!! Bleee
Ahooooj 🙂tak co?Jak ti je?Já už včera lapila dušíka na testu,ale zatím nechci jásat,je to teprve sedm dní od transferu🙂
@veronikaveruverule ahoooj, tak zatím tiše gratuluji! Já zítra doufám duphaston, dneska je mi tedy pěkně zle. Ani oběd jsem nesnedla.. jinak zatím nic.
@ja_osobne No nekecej,to máš po těch injekcích?Z čeho je ti špatně?A moc moc děkuji😘
@veronikaveruverule po těch hormonech, každý den mě po nich dost pálí žáha a dnes je mi blivno 🙈🙈 zítra jedny, a pak, až mi příjde ms, tak na 3 dny druhý....... k tomu beru ještě na ten cukr prášky..... taky nic moc...... tak jen doufám, že netrpím pro nic!
@ja_osobne to je hrozný..☹neptala ses jestli ti nemůže dát něco jiného?
@veronikaveruverule tohle uz je jiný - prý lepší 🙈🙈🤣 no nevím.
@ja_osobne Bobku drž se..no tak bu%d je ti z léků blbě nebo spíš..já ti nevím,ale ani v jednom případě bych chuť na dělání mimi neměla☹
@veronikaveruverule držím se, ale někdy to neudržím 🙈🤣🤣🤣 zítra dobiram, tak snad to pak bude lepsi. Kazdopadne zítra jedu do Prahy na Matejskou, tak se trochu odreaguju 🙂 co Ty, jak se cítíš?
Ahojky🙂jak je ti?Já se cítím tak nějak pořád stejně,ale ráno jsem si dělala test a je tam už hezká čárka🙏Tak hlavně ať ti není na Matějské špatně,to by nebylo dobré teda..lidi pod kolotočema by tě neměli rádi😀pořádně se pobav,teď to moc potřebuješ🙂
@veronikaveruverule ahojky, jeeee, tak to moc gratuluji! 😍😍😍 já si Matejskou moc užila! Odreagovala jsem se. A od pátku do pondělí jedeme na wellness víkend do Polska, kousek za hranice od nás, tak se těším. Včera jsem dobrala jedno platicko duphastonu, tak doufám, že se mi ms nerozjede tam 🙈🤣🤣 měla by přijít ale až v úterý.
@veronikaveruverule ahojky, tak jak? Už máš pořádné dálnice? My se včera vrátili z "welness" nooo, welness...... 18km po kopcích ve sněhu 🙈🤣🤣🤣 a to bych nebyla já, aby mi ms nepřišla v ten nejmíň nejnevhodnejsi okamžik, že ano. Místo dnes, přišla uz v neděli 🙈🙈 tak alespoň přišla a teď se můžeme snažit nanovo...
No a dnes jdu na odpolední po 3 měsících do práce.. fakt se mi chce....
Ahojkyyy🙂no testy mi vycházely čím dál silnější,ale dneska ráno jsem byla na odběrech krve,výsledky mi zavolají až v jednu odpoledne božeeee já se zblázním😂🙏tý jo no na wellness se chystáme 8-11.5 strašně se těším a úplně věřím že ti to hodně bodlo🙂na zotavování není nic lepšího🙂ale MS si z tebe dělá očividně srandu už..ale hlavně že teda nakonec dorazila👏takže teď začínáš zase Duphaston?Držím všechny palce co mám!!!🍀
@veronikaveruverule nebooooj, bude to dobré! Držím moc palečky! Ve čtvrtek do soboty vezmu clostik, pak by měla být ovu a pak od 16-25 DC Duphaston....... tak jsem zvědavá.. .. nebudu dělat žádné ovu testy, nic, úplně to vypustim z hlavy a buď přijde ms, nebo ne.....
@ja_osobne Hele sice se ti nechce do práce,ale třeba ti to pomůže taky odvézt myšlenky víš co🙂pak to taky klidně může jít na první dobrou si myslím,mě pořád říkali(než se zjistilo že to jaksi v hlavě opravdu nemám)že 80% dělá hlava,konekonců ty jsi toho největším důkazem..mě teď strašně pomáhá že jsem v práci i když jsem jako na trní,doma bych to absolutně nedávala😅tady mě aspoň zaměstnávají lidi když už nic😀půl dvanácté..mám kousek od pořádného infarktu😂
@ja_osobne i když tobě vlastně nabízeli ten zákrok viď..to až pokud ti ty léky nepomůžou?Nebo jak to vůbec vymysleli?
@veronikaveruverule těším a netěším se..... těším se na ty svoje holky tam! Ale teď jsem dostala nabídku na jinou práci, tak zvažuju, protože u nás se to všechno sere...
Mám ty hormony na 3 měsíce a pak mě popř . Pošle na laparoskopii... ale doufám že to nebude potřeba. Já to mám hodně v hlavě..... protože do doby snažení mi to všechno fungovalo..... ale přestanu na to všechno myslet a uvidíme......
@ja_osobne Kdybych měla možnost lepší práce taky bych zvažovala odchod,nemám špatnou práci,ale bohužel jsme hodně malinká firma a pořád tak nějak na hranici krachu,dokud je na výplaty je to dobré..ale tak co se má stát se stane při troše štěstí skončím stejně na mateřské a řešit to nebudu vůbec🙂tobě by se to taky hodilo když to tam stojí za houby..člověk prostě ví,kdy je lepší zvednout kotvy a jít..Já ti budu moc držet palce aby nebyl zákrok třeba i když laparo údajně invazivní není,díky bohu za dnešní medicínu🙂
@veronikaveruverule já v mě práci chtěla vydržet do mateřské, ale...... asi budu muset dřív.. ...
Jen je mi trochu divné, že mi ms přišla dřív a byla hodně slabá, krátká (ne-út rano) a bez bolesti. Vždy jsem mela ms hoodne silnou, bolestivou a tak 4 dny...... hormony jsou svinstvo, jen doufám, že mi to pomůže! Amen
@ja_osobne Počítá se jako menstruace třeba jen špinění?Já bych asi raději zkusila cinknout doktorovi,protože mě v Reprofitu taky říkali před stimulací na odběr oocytů,že to musí být už znatelné krvácení a špinění se nepočítá ..díky tomu jsem měla i delší stimulaci totiž..
@veronikaveruverule měla jsem 2 dny jasně červenou krev.... dnes už nic právě, ani po utreni.....spineni to nebylo..
@ja_osobne Tak to asi nevadí,že byla kratší si myslím,já mám celý život maximálně 4dny a to už je dlouho🙂
@veronikaveruverule byla prostě jiná, než mívám..... vždycky se svijim v bolestech.. teď nic. Ale asi je to opravdu těmi hormony..... no uvidíme, jdu se chystat do práce..... neeeeee
Sakra to musí být stres po tak dlouhé době..dneska tě nechají se zadaptovat uvidíš..ať ti to uteče😘

Musím si z toho dělat srandu, jinak zešílím... ne, pardon, já už zesilela 🤔🙈🙈