icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
14. led 2020

@paja285 já tam náznak vidím, takhle jsem to měla asi 9dpo 🙂 tak uvidíš, držím palce!

paja285
14. led 2020

@ja_osobne vazne?? Takze nemam halucinace? 😀 na zivo to jde videt jeste o kousek lepe... snad vydrzim nedelat zitra , ale az ve ctvrtek az vazne vidim kdyby nahodou...tohle loveni neviditelneho je otravne 😀

ja_osobne
autor
14. led 2020

@paja285 jojo, vidím, měla jsem to ne-li stejně! Taky na živo šel vidět, mobil moc nevyfotil. Určitě bude lepší až ve čtvrtek testovat, ale podle sebe vím, ze pokud máš testy doma, nevydržíš 😂😂 taky jsem nevydržela 👍👍

ja_osobne
autor
14. led 2020

@paja285 pokud to není šedivá ryska.... uvidíš, jestli bude sílit

clo1
14. led 2020

@paja285 určitě vydrž a udělej až ve čtvrtek.

@ja_osobne u tebe šel vidět více 9dpo.

paja285
14. led 2020

@clo1
@ja_osobne

Dekuji holky...testy doma mam no prave 😀 ale mam na zitra hodne veci naplanovanych tak treba zapomenu - haha 😀. Sediva neni je to takovy ruzovy stin 😊

ja_osobne
autor
14. led 2020

@clo1 možná nepatrně víc, ale byl to mama, ten je nejlepší
A teď jsem našla posledního maxe, co mi zbyl 😂😂😂 tak mi to nedalo

clo1
14. led 2020

@ja_osobne krása 😍😃🤗

clo1
14. led 2020

Zkoušela jsem ovu test a pořád dost silný i když se mi zdá o chloupek už světlejší. Možná kdybych udělala včera večer, tak by byl nejsilnější, kdo ví. Ale celý včerejšek i dnes ráno jsem měla bolest podbříšku a teď už to přešlo, tak doufám, že je ovu dnes. Večer to ještě pojistíme. 😀

clo1
Autor odpověď smazal
ja_osobne
autor
14. led 2020

@clo1 počkej, až zaschne 👍 myskim, že bude tak stejně, jak včera, takze ovu buď dnes, nebo zítra!

clo1
14. led 2020

@ja_osobne tak jsem udělala ještě teď večer a čárka je pořád výrazná a zase mě popichuje napravo, tak já už nevím 🤣

clo1
14. led 2020

Asi bude fakt až zítra. Teď nevím jestli dát pauzu a zkusit to až zítra nebo zase dnes. Včera snažení bylo. :-/

ja_osobne
autor
14. led 2020

@clo1 řekla bych, že bude ovu zítra, tohle vypadá na pozitivní. To je max?

clo1
14. led 2020

@ja_osobne ne to je ovular.

clo1
14. led 2020

@ja_osobne všechny jsou stejné, pořád stejně silné 🤣 snad už zítra bude negativní, jinak se zblázním🤣

ja_osobne
autor
14. led 2020

@clo1 tak snad! Máš i nějaké jiné příznaky ovu? Hlen? Podle mě bude ovu zítra!

clo1
14. led 2020

@ja_osobne mám, plodný hlen a boli pravá strana. Přes den už nic a teď to bolí slušně. No snad už se zítra dočkám 🤣

ja_osobne
autor
15. led 2020

@clo1 tak ovu bývá poslední den plodneho h. 🙂 já myslím, že bude dnes 👍👍👍

clo1
15. led 2020

@ja_osobne nakonec jsme se ještě večer snažili. Změřila jsem bt a 36,5 což je moje předovulační teplota, takže jestli bude nálada, tak to ještě pojistíme dnes večer a snad už pak bude po O.
Odpol.ještě zkusím ten ovulační test

ja_osobne
autor
15. led 2020

@clo1 tak to bude akorát stačit! 👍👍👍

clo1
15. led 2020

Dnes už slabší...konečně 😀

ja_osobne
autor
15. led 2020

@clo1 tak super, honem na chlapa 😂😂😂👍

Horní je OT, dole TT 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂 dodelavam zbytky

zizulka2008
15. led 2020

@clo1 takovy duchy mam na OT dopo a odpo a vecer zadny,jsem nejaka posahana asi 😁 tak drzim palce aby se zadarilo 👌

clo1
15. led 2020

@zizulka2008 no já měla v pondělí a úterý silnější. Teď už slábne, tak by měla být dnes ovulace.
@ja_osobne šup na chlapa bylo včera i předevčírem, tak jestli se nám ještě bude chtít tak večer. I když mě už se moc nechce 😂

clo1
15. led 2020

@ja_osobne no už to nemá kde sílit ten ovulační a na tt taky dálnice. V pátek už jdeš k dr.že?

ja_osobne
autor
15. led 2020

@clo1 v den pozitivního to úplně stačí! 👍👍 jojo, v pátek, v 11, tak jsem zvědavá, zda bude něco vidět 👍😍
Ale je zajímavý, jak jen ten OT pozitivní,! 2 rozdílné hormony.... Takhle pozitivní jsem ho neměla ani, když byla ovu 😂😂😂😂😂

ja_osobne
autor
15. led 2020

@zizulka2008 pošahana 😂😂😂😂👍 to ne Ty, ale ten test 😂👍

zizulka2008
15. led 2020

@ja_osobne no uz se tesim na foto ty bublinky 😍
No tak co si mam myslet,kdyz je dopo carka vyrazna a zbytek dne ani prd 🙈😁 uz jsem si na benu objednala k rezervaci ovu testy na pristi cyklus,se muzu na maxe z vysoka vyprdnout fakt

ja_osobne
autor
15. led 2020

@zizulka2008 max je na prd! Nejlepší jsou ovulary, nebo za ovu 👍 uvidím, kolik toho bude vidět! Chci fotku až pak se ♥️
A začíná mi být zle, přestává mi chutnat sladké, na které jsem byla zavisla! 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂

Strana