Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 ja nepiju skoro vubec. Mela jsem je tak kazdy den,dopo carka,odpo bilo 😁 uz netestuji,podle me nic nebylo stejne 😁 mam objednano na dalsi mesic 👌
@zizulka2008 no uvidíš tak za 10 dnů jak to dopadlo. Pokud si nejsi jistá jestli ovulaci vůbec máš, můžeš zkusit měřit teplotu, aspoň jeden měsíc
@clo1 ja budu testovat,objednala jsem si dalsi testy i ovular uz konecne dosel do zasilkovny 😁 u mereni se nesmi vstavat ne? Ja vstavam v noci a k ranu k male i 2x-3x nez vstaneme potom do skoly..
@zizulka2008 nejlépe spát celou noc a nevstávat, jinak to měření pak nemá smysl. Teda to fakt se takhle budí i když už chodí do školy? Nějaké špatné sny nebo proč?
@clo1 ne 😁 mame nejmladsi 9 mesicu 😁😁
@zizulka2008 ahaaa😀 tak to jooo. Jsem si říkala, že by se školačka tak budila 😀😂
Tak to máte ještě miminko 😍a už chcete další? 😀
@clo1 miminko,to je vrchni zkoumac vseho v baraku 😁😁 my jich mame vic,ale zadny kluk,sama holka🙈🙊🙊 tak jako jsem svolila,ze to nechame bezet zda se zadari nebo ne a po tech hormonech ted zblaznenych nevim zda ta ovulka vubec je bo neni a jestli v dohledny dobe bude nebo nebude,jestli sance vubec je,plus do toho manzelovo prace,kdyz je doma vikend nekdy i jednou za 14dni,tak uvidime
@zizulka2008 jeee, samé frndy 😍😍😍 já si taky myskim, že budu mít holčičku, protože ségra má 2 kluky a já jsem úplně jiná, takže budu mít 2 holky 😂😂😂😂🤫
@ja_osobne jj,samy chcandy,klucik nam chybi 😁
@zizulka2008 tak na poslední pokus to bude taky holka 😂 tak jedině tomu jít naproti a sex v den ovu jen 👍 kluci jsou prý rychlejší
@ja_osobne v den ovu jsme meli ty dve posledni 😁😁 a prd kulovy... jj ja rikam,to bude kluk a bude se jmenova Elisabeth 🙈😁😁
@zizulka2008 😂😂😂😂😂 tak jinou taktiku,
Ale to je krásné jméno! Já bych holku zachovala
@ja_osobne dekuji,to uz mam pripravene pac s nicim jinym nez s holkou stejne nepocitam 😁😁
@zizulka2008 taky se mi to libi a měla jsem to na seznamu 😂😂😂😍😍👍 ale holka u nás vyhrála Emily a kluk Nicolas. Chtěla jsem původně Miu, hodí se víc k příjmení, máme dlouhé a úplně ne české, 😂 že prej, pokud bude druhá holka, bude to mia 😂😂😂👍
@ja_osobne my mame jmena vicemene akoby vyznamna,svata nebo kralovny atak,aby byly necim spojeny 😁 ale Mia je hezke,to mame ve skolce. Ale Emily jo,to schvaluji 👌👌
Ahoj holky tak jen maly update ode me 😊 vcera jsem teda vydrzela test nedelat, a udelala az dnes, a je tam stejny mini pidi duch takze jde nejspis o rysku, protoze jsem to videla na vsech testech tento mesic.... no co se da delat. Ted jen cekat az dorazi Ms a znova 😊
@ja_osobne
@zizulka2008 já konečně 1dpo jupí 😂
Třeba chlap neumí nic jiného než holky, ale co, hlavně že můžeš mít děti. Co by kdo dal za jednu jedinou holčičku 😉
@clo1 umi,ma dva z predeslyho vztahu. Ja mu rikam furt at to pivo nepije ze jsou pak zbloudily a zpomaleny a bloudi 😁😁 ja jsem za ne rada ikdybych bylo 10holek 😁🙊takze ted obe cekame 🙈
@paja285 jaky to byl test a kdy cekas ms?rysky dela hodne max,ja je mela snad pokazdy 😕
@clo1 přesně tak, co by daly ženské, které nemohou, za holčičku!👍
@zizulka2008 můj taky pije dost piva, tak to jsem zvědavá, ale já si už od začátku myslim, že to frnda bude 🙂
Holky, mamka mě tahá ta pilates, ptala jsem se a cvičit bych neměla, ale vůbec mamce nevím c, co říct, proč nemůžu 😂😂😂🤦♀️ ale při představě, že někde s těma myma kozama (normálně mám košíček i) někde skáču, tak už teď bulim bolestí, každej den mě bolej víc a víc 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂
U me s MS prave tezko rict...man strasne rozhazene cykly 😥 dneska jsem 44DC minuly cyklus jsem to dostala 51 DC predminuly 38Dc... des 😤
@paja285 aha a vis priblizne ovulku?
@zizulka2008 ted byla 32 podle testu 😊
@clo1 to bude docela masakr, uz ted trpím!
Mám ségru s rodinou v londýně, přijede za měsíc, tak to chci říct všem najednou 🙂 a hlavně chci ještě počkat, kdyby naaahodou, mamka je hrozná slepice v tomhle, ta řekne i to, co neví 😂😂😂🤦♀️ a hlavně je hrozná hysterka, takže kdybych ji to řekla teď, tak za prvé to ví snad celej vesmír a za druhé, kdyby se nedejbože něco stalo, tak by to nedala..... hrozně se těší na holčičku 😂😂🤦♀️

@zizulka2008 tak třeba si více pila přes den, proto jsou pak večer slabší. Ale ty už máš po ovulaci, tak už nemusíš testovat