Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Zkoušela jsem ovu test a pořád dost silný i když se mi zdá o chloupek už světlejší. Možná kdybych udělala včera večer, tak by byl nejsilnější, kdo ví. Ale celý včerejšek i dnes ráno jsem měla bolest podbříšku a teď už to přešlo, tak doufám, že je ovu dnes. Večer to ještě pojistíme. 😀
@clo1 takovy duchy mam na OT dopo a odpo a vecer zadny,jsem nejaka posahana asi 😁 tak drzim palce aby se zadarilo 👌
@zizulka2008 no já měla v pondělí a úterý silnější. Teď už slábne, tak by měla být dnes ovulace.
@ja_osobne šup na chlapa bylo včera i předevčírem, tak jestli se nám ještě bude chtít tak večer. I když mě už se moc nechce 😂
@zizulka2008 pošahana 😂😂😂😂👍 to ne Ty, ale ten test 😂👍
@ja_osobne no uz se tesim na foto ty bublinky 😍
No tak co si mam myslet,kdyz je dopo carka vyrazna a zbytek dne ani prd 🙈😁 uz jsem si na benu objednala k rezervaci ovu testy na pristi cyklus,se muzu na maxe z vysoka vyprdnout fakt
@zizulka2008 max je na prd! Nejlepší jsou ovulary, nebo za ovu 👍 uvidím, kolik toho bude vidět! Chci fotku až pak se ♥️
A začíná mi být zle, přestává mi chutnat sladké, na které jsem byla zavisla! 🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂

@paja285 já tam náznak vidím, takhle jsem to měla asi 9dpo 🙂 tak uvidíš, držím palce!