Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@zizulka2008 nedorazila mrcha?
@ja_osobne jeste nic,38Dc 🤦♀️🤷♀️
@zizulka2008 a test negativní? Počkala bych do příštího týdne a pak na gyndu 🤷♀️🤔
@ja_osobne jj,jeste chci tyden pockat a pak zavolam,vetsinou me vezme hned. Test negativni. Nasla jsem prave bylinky a trezalka by mela pomoct k MS,tak asi zkusim 🤷♀️
@zizulka2008 tak co, nějaká změna?
Ahoj holky, já jdu zítra na ♥️, tak mi držte palce!
@clo1 nic,zkousela jsem uz dneska volat dr ale asi ma dovcu bo dneska jenom,nevim. Zkusim zase rano zavolat zda tam uz budou. Jinak piju tu trezalku tak nevim co to udela. Porad me boli bricho jako ze uz a ono porad prd 😏 co ty uz budes testovat ovu??
@ja_osobne ✊✊✊ urco bude krasne videt a tukat 🥰
@ja_osobne držím palečky aby zítra ťukalo srdíčko,těším se na fotečku já jdu za 10 dnů na potvrzení srdíčka
@zizulka2008 ještě ne, nakonec ani nevím jestli jsem 5 nebo 7dc. Začala jsem slabě krvácet, další den špinění (to jsem měla ducha na testu) a další den na to silné krvácení a test už negativní. Tak nevím co to bylo, tak jestli to mám počítat až od toho silného krvácení, tak jsem teprve 5dc a ovu až příští týden.
Snad se zítra dovoláš, to je na nic. Když nemáš ani tu ms když test je negativní 😐
@clo1
@juliemichal
@zizulka2008
Děkuji, děvčata! Určitě sem foto dám🙂
@juliemichal jaké máš příznaky?
@ja_osobne jenom me pobolivaji bradavky a mam nafoukle bricho jinak pohoda a co ty?
@juliemichal mně bolej prsa strašně, jinak mi taky nic není 😁😁😁
@ja_osobne smarja to je bozi 🥰🥰🥰
@zizulka2008
@mataharyy jak si pěkně hovi 😍😍😍😍😍
@clo1 tak co tak co,testujes,jak to vypada?
@ja_osobne Mi tenhle prispevek nejak utekl. Gratulace 🙂 At je vse stale ok!
@zizulka2008 zatím ještě ne, až budu mít nějaké ovulační příznaky. Nechci zbytečně vypiplat hodně testů 🙂 co ty??
Ahojky holky,dnes jsem sla skrz krecim v podbrisku na pohotvost,od minula zmena,pred 14 dny mel gestacni vacek 5mm,dnes ma 10mm a mame i zloutkovy vacek a taky se uz tam tvori medvidek jak rekla doktorka. Jen doufam,ze tech 5mm neni malo,ale dr rikala,ze je vse v poradku 🙂 snad za tyden bude srdicko 🙂 dnes jsem 5+6tt
@clo1 jeste brzy jo? U me zadna zmena,stale cekam...na utery jsem objednana k dr,kdyz do ty doby ms nedorazi🤷♀️
@juliemichal všechno bude v pořádku! Taky mám ještě zloutkovy vacek na 8+3 😁😁🤷♀️
@clo1 kolik jsi DC? Kdy čekáš ovu?
@ja_osobne fakt?ale uz mas i srdicko hah my jeste ne

Holky,nemate zkusenost s trezalkou?-ma pomoc ke spusteni MS