icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
ja_osobne
autor
7. únor 2020

@juliemichal je ještě brzy na srdíčko, já byla 5+3 A nebylo nic vidět.

juliemichal
7. únor 2020

@ja_osobne fakt?ja v 3+6 nebo kolik to mel vacek 5mm a vcera jsem byla 5+6 a gestacni vacek 10mm se zloutkovym tak nevim jestli neporostl jen trochu

clo1
7. únor 2020

@ja_osobne pokud to budu počítat až od toho silného krvácení(měla jsem to teď nějaké divné), tak jsem teprve 9 dc. Ovu mívám 12-15 dc, takže ještě je čas. Ale dnes už jsem testla teda a zatím negativní. 🙂

clo1
7. únor 2020

@juliemichal tak hlavně že roste. Srdíčko bývá začátkem 7 týdne, tak ještě máš pár dnů čas

clo1
7. únor 2020

@zizulka2008 vypadá to, že u tebe ovulace nebyla jak sis myslela. K doktorovi nejdeš?

zizulka2008
7. únor 2020

@clo1 tak bolesti byt muzou ale vajicko tam nebylo nejspis.se po tech vsech hormonech ani nedivim teda 🤦‍♀️ v utery kdyz do ty doby nic.dneska jsem teda mela na papire ruzovo ale jen jednou,tak treba to o vikendu prijde samo.

juliemichal
7. únor 2020

@clo1 máš pravdu hlavní je,že roste uvidíme za 6 dnů na poradne u me doktorky 🙂

clo1
9. únor 2020

@zizulka2008 tak co ta ms rozjela se?. Já zatím ovulační test negativní, ale dnes už zesílil, tak snad se zítra dočkám pozitivního.

zizulka2008
9. únor 2020

@clo1 nene nic,v utery jdu k dr a to me ceka asi injekce ze?zase nejaky hormony 🤦‍♀️ jsem v zivote nemela takovy problemy po vysazeni HA jako po ty injekci,hruza 😏
No vidis,tak tobe to uz vyjde urcite a ja furt budu cekat na ms 🙈😁

clo1
9. únor 2020

@zizulka2008 a kolik jsi dc? Jestli už více než 40 dc, tak tě nejspíš injekce nemine. Chtělo by to nějak stovnat ten tvůj cyklus. :-/

ja_osobne
autor
9. únor 2020

@zizulka2008 já taky do doby, než jsme se začali snažit, cyklus ukázkový (+ - 2 dny, ale to nepočítám) a asi, jak jsem.na to začala myslet, tak jsem byla 3x na vyvolavacce:/ a to jsem anti nebrala asi 10 let. Předtím asi 2 roky.. takže to může být i psychikou 🙂

zizulka2008
9. únor 2020

@clo1 no uz 46dc 😏 🤦‍♀️
@ja_osobne pry to dela i ten nothisteron ze se to zase prodlouzi,tak co ja vim. Nikdy se mi to nestalo az takovy extremy,ani u snazeni,ktery bylo vazne chteny.

clo1
9. únor 2020

@zizulka2008 brala jsi ten norethisteron na to krvácení min.cyklus? Nebo se pletu??

zizulka2008
9. únor 2020

@clo1 jj v prosinci,25.12.jsem to po dobrani dostala a od ty doby nic zase pro zmenu 🤷‍♀️

zizulka2008
9. únor 2020

@clo1 jeste me napadlo,jestli na to zpozdeni nemuze mit vliv i ze jsem mela anginu a jeste nez jsem dobrala atb tak na me skocila paradni ryma 🤷‍♀️

mataharyy
9. únor 2020

@zizulka2008 Koukám že to máš tak jak já, zatím co všichni už mají druhý cyklus skoro na koni, tak já čekám a čekám...

zizulka2008
9. únor 2020

@mataharyy taky porad jeste??🤦‍♀️🤦‍♀️ uz jsi byla u dr?

mataharyy
9. únor 2020

@zizulka2008 Já už sem to dostala, ale po "úžasných" padesáti dnech. Jo u dr jsem byla, nemám ovulaci a "invazivní" léky napsat nemůže, protože by se třeli s s lékama které beru... Takže komedie, dostala jsem něco na přírodnější bázi s tím že jestli to do dvou měsíců nezabere, alespoň na úpravu cyklu, tak pokud budeme chtít ještě dítě, tak to budeme muset řešit nějak cíleněji... Jenže já nevím co si pod tím představit a zda do toho chci jít za cenu sexu na povel... 😅

ja_osobne
autor
9. únor 2020

@zizulka2008 to klidně může mít vliv 👍

clo1
9. únor 2020

@zizulka2008 určitě. Po angíně může být zpoždění a navíc po tom norethisteronu to může být rozhozené. Já bych spíše počkala, aby sis to tou injekcí ještě více nerozhodila. Pokud si to předtím mívala pravidelné, tak po ms která příjde sama, se ti ten cyklus může zase hodit no normálu.

zizulka2008
9. únor 2020

@clo1
@ja_osobne ja prave nevim jak ta injekce funguje,nikdy jsem ji nepotrebovala,taky si rikam aby se to nerozhodilo zas 🤦‍♀️🤷‍♀️
@mataharyy smarja tak to taky potes pr...🤦‍♀️ no to by asi i to reseni bylo na delsi trat ne?😏

mataharyy
9. únor 2020

@zizulka2008 No právě, že by to asi nebylo tak jednoduché a nejsem si jistá že do toho bychom chtěli jít... Teď jsme si říkali buď a nebo a nechtěli jsme to nijak tahat... Něco jiného by bylo, kdyby šlo o první dítko, ale takhle... Ruku na srdce nechce se mi to řešit víc než je nezbytně nutné. Když by nic jiného, byla bych alespoň ráda za nějaký normální cyklus, ale abychom běhali oba někde po vyšetřeních...

clo1
10. únor 2020

@zizulka2008 tak jsem dělala test a opět nic. Včera už byl silnější, tak jsem myslela, že dnes už bude pozitivní a nic :-/. Pořád je takový napůl. Čárka o něco málo slabší než kontrolní. 😐

zizulka2008
10. únor 2020

@clo1 a uz mas mit ovu jo? Nezpozdi se taky kdyz jsi mela i ten zacatek ms podivnej? Ja se nakonec preobjenala na pristi utery,dam tomu jeste tyden.

clo1
10. únor 2020

@zizulka2008 jo už ji mám mít. Jsem 12 dc. Ovu bývá právě mezi 12-15dc tak uvidím co zítra. Příznaky jsou, jen ten test nechce více zesílit 😀
To je dobře, taky bych počkala, snad ti sama dorazí. Zkus pít šalvějový čaj, může pomoci k ms.

zizulka2008
10. únor 2020

@clo1 jj uz jsem ho koupila,trezalka byla bez efektu 🤷‍♀️😁

clo1
11. únor 2020

@zizulka2008 tak ani dnes není pozitivní, chybí zase jen kousek k tomu aby byly čárky stejně silné, tak já nevím co to má být 🤣 ještě zkusím zítra a pak už na to asi kašlu 👎🏻

clo1
11. únor 2020

Ze včerejška i předvčerejška už jsou v koši, ale dnešní je stejný jako předchozí 2 dny. Nechápu.
Chybí kousek aby byl pozitivní, ale proč to tak mám už 3 dny? 😖

ja_osobne
autor
11. únor 2020

@clo1 zítra by mohl být pozitivní, ovu se ti mohla posunout z te tve podivne ms. Tak snad zítra! 👍👍👍

clo1
11. únor 2020

@ja_osobne no ale už je 3 dny takový, je to divné :-/. Snad už zítra bude pozitivní jinak už fakt netestuju. 🙂
Co ty? Jak je?

Strana