Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 zkusila bych jeste i zitra nebo i pozitri abys vedela jakej bude tesr a uvidis,treba zeslabne a bude tohle jako pozitivni a k tomu bych se snazila.taky si myslim ze to klidne muzes mit posunute kvuli tomu podivnymu zacatku ms. A ja stale nic a cekam 🤦♀️😁
@sylvusska já jsem právě zvyklá, že jsou čárky stejně silné, takže tohle ještě nemůžu brát za pozitivní. Zkusím ještě zítra testnout. 🙂
@zizulka2008 snažíme se většinou ob den nebo podle nálady, ale jistíme to, kdyby náhodou 😀
A piješ tu šalvěj?
@clo1 já dnes začínám 10tt 🙂 strašně rychle to leti! Jinak na mě padl nějaký moribundus, kašel, rýma, o vikendu trochu teplota. Takže ležím doma a cajickuju 🙂 o vikendu mi přijede ségra z Londýna s prckama ( 8 a 5 let) , tak abych byla fit!
Tak to jde dneska zkoušejte obden a musí to vyjít!
@clo1 tak to uz musi taky vyjit ne kurna🤷♀️✊😁 jj,dneska jsem zacala,rano jsem koupila,tak uvidime co to udela.chtela bych se ty injekci vyhnout,s ms po ni by byl cyklus zas bez ovulace urcite 🤦♀️
@ja_osobne utika to vid 🤦♀️ neboj nic,za chvili budes plasit ze jeste nic nemas a budes prcka dolovat ven pac budes funet a ani se nehnes😁😁😁
@zizulka2008 noo právě tou injekcí by sis to rozhodila, chce to aby ms dorazila sama, ať si s tím poradí tělo samo a pak se určitě cyklus zase sám upraví. Máš na to týden, tak snad to zabere 👍🏻😉
Já to u mě moc růžově nevidím, nemám žádné bolestli ovulační nebo předovulační, jak jsem zvyklá, tak kdo ví co bude. Trochu plodný hlen, jinak nic. No takže budeme čekat, já na ovu, ty na ms. 😀
Ale sem tam zkus ten těhotenský, co kdyby náhodou...
@clo1 mam do zasoby dve krabicky,dneska pila poprve tak uvidime co to udela 🤷♀️ test bych mela delat jeste pred kontrolou u dr,chteji vzdycky vedet zda byl vazne negativni a clovek nikdy nevi jestli ovulka nakonec je nebo neni kdyz je to tak zblazneny 🤦♀️😁
Jako myslis ze bez ovu ted?treba se ti posune i o par dni. Telo ma svuj rozum co kdy jak bude takze tezko rict zda to bude i ted pravidelne jako predtim nebo ne 🤷♀️🤔
@zizulka2008
@ja_osobne je možné, že bude o pár dní později, budu vás informovat jak to vypadá 😀
@ja_osobne a jak to oznámíte? Prostě to jen řeknete nebo to máte nějak zajímavě vymyšlené? 😀
@clo1 a nebo cekas s ovu na me 🤔 no to je jasny, ze nas to nenapadlo hned 🤦♀️😁😁
@zizulka2008 nestraš, to nééé 😂 já ji chci už teď 😂
@clo1 no coco,prece tu nebudu cumakovat a cekat sama ne 🙈😁😁
@zizulka2008 já tu budu čumákovat ještě dlouho určitě 😀
No tak pohyb 🤣, ať už ti ta ms dorazí, ať nečekám...
@clo1 no aby jsme se vubec dockaly nejaky ms🤦♀️ vzdycky jasam ze uz prijde,jak me zacne bolet bricho a prd.v noci me boli v pravo v podbrisku a v krizi tak nevim co to,snad uz brzy.a kdyz nic tak aspon prevence ze salveje na ty chripky ted 😁
@zizulka2008 tak to už na tebe s ovulací nepočkám 🤣, možná na tu příští 😉
@clo1 jooo vzdyt jo,nech me ve stychu 🤦♀️😭😭😭
Ne,samo ze sranda...ten je ukazkovej,tak sup na to a budu drzet palecky v tom cekani na // urco to vyjde 👌🥰🥰
@zizulka2008 Neboj nic, budeme tu čučet spolu, když nám @clo1 utekla 😂
@mataharyy no jo vlastne 😁🤦♀️ jsem zvedava kdy se ta ms umoudri a dorazi 🤷♀️😁

@clo1 ja treba nikdy nemela oba stejne silne, nikdy se mi nezbarvila vic nez mas na fotce, pritom ovulace probehla nasledujici den - dva dny. u obou predchozich tehu jsem vychazela vzdy z tohoto pozitivniho a vzdy se zadarilo. Ja to mela tak vcera, delala jsem 3 testy behem dne a byl nejsilnejsi ten dopoledni, ikdyz do tzv. pozitivniho daleko. Ale pridala se k testu bolest vajecniku, ktera dnes presla, takze ovulaci mam pravdepodobne dnes, nebot ovulacni test uz je negativni zcela, ta carka je slabouka. Takze muze byt tento u tebe taky pozitivni. Jakmile zitra bude carka slabsi na dalsi testu, cekej ovulaci.